Na cső vad nem akarok minden reggel elkésni

hehe... ez jó... mazochizmus....
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 08:45

Azért próbáljatok tényleg valami megoldást találni mert ez már mazoizmus amiben vagy.
Azért próbáljatok tényleg valami megoldást találni mert ez már mazoizmus amiben vagy.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, pontosan ez a 2 választási lehetőség van....
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 08:37

Ezek a bogyók általában az agresszióközpontot blokkolják az agyban és ahogy én tudom ez irányitja a szexet is. Ezért nem kivánja szexet Legtöbbször azok afelelősek ezért akikhez gyógyulásért fordulunk.Vagy szex vagy nyugi ezvan
Ezek a bogyók általában az agresszióközpontot blokkolják az agyban és ahogy én tudom ez irányitja a szexet is. Ezért nem kivánja szexet Legtöbbször azok afelelősek ezért akikhez gyógyulásért fordulunk.Vagy szex vagy nyugi ezvan
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 06:38

Jóóó reggelt mindenkinek!
Én is szedtem... eleinte csak a négy fal között feküdtem egész nap, lehúzott redőnyök, kiírattam Magam tp-re... Sex nuku... Aztán jött Ő: bogyót egyik napról a másikra abbahagytam, sex hegyek (ez esetben nem a gyógyszer hatása volt, hanem rájöttem h. az uramat nem kívántam...)Közben meg uram kezdte el szedni
Neki ment a sex, de nem Velem, Nekem is ment de nem Vele...
Most pedig már a tul.lapon 1/1, újra lyány és azt sem tudom minek szedtem anno azt a hülye bogyót...
Vad!
Nem akarlak riogatni: de komolyan le kellene ülnötök, akár egy lélekturkász jelenlétében... Mert így nem lehet leélni a közös életet...
Én is szedtem... eleinte csak a négy fal között feküdtem egész nap, lehúzott redőnyök, kiírattam Magam tp-re... Sex nuku... Aztán jött Ő: bogyót egyik napról a másikra abbahagytam, sex hegyek (ez esetben nem a gyógyszer hatása volt, hanem rájöttem h. az uramat nem kívántam...)Közben meg uram kezdte el szedni

Most pedig már a tul.lapon 1/1, újra lyány és azt sem tudom minek szedtem anno azt a hülye bogyót...

Vad!
Nem akarlak riogatni: de komolyan le kellene ülnötök, akár egy lélekturkász jelenlétében... Mert így nem lehet leélni a közös életet...
A vad nehogy defribrilátorral essen valakinek pontos leirást adj neki a talpas mi(csodáról)
Jó reggelt nektek nekem szép estém volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 00:02

Törölt felhasználó (21812)

Két maréknyi síkosítót oda! Csiklójára vibrit nyomni erősen. Vagy még jobb: van az a régi masszírozókészülék, aminek ilyen lapos talpa van, azt a szeméremdombra nyomva, helyes szöget kikísérletezve orbitális élvezetet okoz.
(na most lebuktam..., mindegy)
A csiklónak működnie kell!!!
Jó reggelt minden koránkelőnek. Sajna most melóznom kell, de majd jövök vissza.
Jóreggelt!
Jajong a macska a fejemben.....
Moncy: köszi, már azon is túl vagyunk....
Jajong a macska a fejemben.....
Moncy: köszi, már azon is túl vagyunk....
Papa próbáltam emilben de ott sem megy át...
Na szép napot mindenkinek! Léptem dolgozóba
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Na szép napot mindenkinek! Léptem dolgozóba

Jóóó reggelt mindenkinek!
Neki ment a sex, de nem Velem, Nekem is ment de nem Vele...
Vad!
Nem akarlak riogatni: de komolyan le kellene ülnötök, akár egy lélekturkász jelenlétében... Mert így nem lehet leélni a közös életet... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 00:13

Vad!
Nem akarlak riogatni: de komolyan le kellene ülnötök, akár egy lélekturkász jelenlétében... Mert így nem lehet leélni a közös életet... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Tesóm szedett, méghozzá sokkal durvább betegség miatt, mint a pánikbetegség. De úgy emlékszem, hogy a szex nem maradt el (legalábbis nem teljesen).
Bocs, nem akartam senki képességeit lebecsülni.
De csak azt hiszem el, amit magam is tapasztalok ;)
A francba, ennyiszer nem mostonában mentem el egy óra alatt! /aludni/

Nálunk sem teljesen...de nem tudta élvezni, csak "haveri alapon" volt néha, a kedvemért.
Hál isten már rég kigyógyult belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hál isten már rég kigyógyult belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Tesóm szedett, méghozzá sokkal durvább betegség miatt, mint a pánikbetegség. De úgy emlékszem, hogy a szex nem maradt el (legalábbis nem teljesen).
nem megy....újra kijöttek a tünetei...és ismét kijönnének, ha nem fokozatos a leállás:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 00:16

Javaslok újabb két hét szünetet. Holnaptól!
Javaslok újabb két hét szünetet. Holnaptól!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 00:15

Senkinek nincs baj a képességeivel...Karácsonykor leállt 2 hétre...szétkeféltük az agyunkat...isteni volt...és most az hiányzik...de nagyon!
jó éjt!
jó éjt!
Senkinek nincs baj a képességeivel...Karácsonykor leállt 2 hétre...szétkeféltük az agyunkat...isteni volt...és most az hiányzik...de nagyon!
jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha a gyereket csak 1-2 órára tudják rábízni valakire, akkor az általad felsoroltakból (amik egyébként nagyon jó tippek) csupán a pezsgőt és a csokit tudom elképzelni. Pezsgőt meg ugye gyógyszerre nem szabad. Marad a csoki.
Na megyek, jóccakát!
De csak azt hiszem el, amit magam is tapasztalok ;) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 00:04
De csak azt hiszem el, amit magam is tapasztalok ;) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

Te szedtél már ilyen szarokat? Én is ügyes fiú vagyok, megse mentem semmire!
Joccakát, indul az 5. csatlakozás és már 10 perc késésben van...
Reggel nagyon fog jajongani az a macska!!!
ByE aLl!
Reggel nagyon fog jajongani az a macska!!!
ByE aLl!
Örülök, hogy elmondtad, hogy szereted...de nála a csikló sem működik...köszönöm a segítő-készégedet, de hasztalan.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 00:02

Két maréknyi síkosítót oda! Csiklójára vibrit nyomni erősen. Vagy még jobb: van az a régi masszírozókészülék, aminek ilyen lapos talpa van, azt a szeméremdombra nyomva, helyes szöget kikísérletezve orbitális élvezetet okoz.