Szia Charlotte!
Köszi a jótanácsot, de NEM MŰKÖDIK SEMMI!!:-((((
A gyereket meg senki nem vállalja el...max 1-2 órára....már mindent próbáltunk... most éppen a pia van soron.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:47
Köszi a jótanácsot, de NEM MŰKÖDIK SEMMI!!:-((((
A gyereket meg senki nem vállalja el...max 1-2 órára....már mindent próbáltunk... most éppen a pia van soron.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szia Vadacska!
Szexelni úgy is lehet, hogy először nem kívánja a nő. Vegyél valami síkosítót, aztán csinálj úgy, mintha elbotlottál volna és esés közben lehúzod a bugyiját, simogatod a punciját a síkos kezeddel, előbb-utóbb erre be kell indulnia. Nekem is sokszor volt úgy a szülésem után, hogy semmi kedvem nem volt elkezdeni, de amikor már benne voltunk, akkor hálát adtam azért, hogy megtettük az első lépést.
Gyerkőcöt nagyszülőkre tudjátok bízni egy-két napra?
Szexelni úgy is lehet, hogy először nem kívánja a nő. Vegyél valami síkosítót, aztán csinálj úgy, mintha elbotlottál volna és esés közben lehúzod a bugyiját, simogatod a punciját a síkos kezeddel, előbb-utóbb erre be kell indulnia. Nekem is sokszor volt úgy a szülésem után, hogy semmi kedvem nem volt elkezdeni, de amikor már benne voltunk, akkor hálát adtam azért, hogy megtettük az első lépést.
Gyerkőcöt nagyszülőkre tudjátok bízni egy-két napra?
Gondoltam...az a divat mostanság! A férjeknek meg jön az elvonó...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Vadacska!
Gyerkőcöt nagyszülőkre tudjátok bízni egy-két napra? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerkőcöt nagyszülőkre tudjátok bízni egy-két napra? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Zámbó jimmitöl???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:42
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Pille! Ezer köszönet a pandoráért. Épp a Charlotte the harlotot hallgatom :-))
Szia Krapuci!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:39
Törölt felhasználó (60564)
Neked is!
Nekem pánikbeteg volt az asszony, ő is szedte egy darabig...aztán elmúlt. /nem az asszony!/
Nekem pánikbeteg volt az asszony, ő is szedte egy darabig...aztán elmúlt. /nem az asszony!/
Igen..pánikbeteg enyém nej is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:39
Neked is!
Jó éjt, megyek aludni. Csak ezt még végighallgatom!
Pille! Ezer köszönet a pandoráért. Épp a Charlotte the harlotot hallgatom :-))
Neked is!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jajj, de tapló vok:
Jó éjt!
Jó éjt!
Asszem most kilépek...vár még a hűtőben pár 'barát', akikkel elszórakozhatok, amíg nej alszik....
Áááá... hagyjuk...szenvedek...
Krónikus pinahiányitiszem van...
Nejem dilibogyókon él és attól nem kívánja a szexet...abszolut nem..
Én meg az örök baráthoz fordultam...a piához...pina helyett....
Már kezdem megszokni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:32
Krónikus pinahiányitiszem van...
Nejem dilibogyókon él és attól nem kívánja a szexet...abszolut nem..
Én meg az örök baráthoz fordultam...a piához...pina helyett....
Már kezdem megszokni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Néha... Egyébként, ha már összefutottunk: mi van veled? Olvasgatom az írásaidat, isten bizony már kezdelek sajnálni! Annál is inkább, mert volt egy időszak, mikor mi is hasonló cipőben jártunk.
Néha... Egyébként, ha már összefutottunk: mi van veled? Olvasgatom az írásaidat, isten bizony már kezdelek sajnálni! Annál is inkább, mert volt egy időszak, mikor mi is hasonló cipőben jártunk.
Aham...kisgenya:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:25
Kinézetre nem igazán...a becenév a "jó" természetemre utal...
Kinézetre nem igazán...a becenév a "jó" természetemre utal...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:23
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor semmi...
van egy ismerősöm, tisztára Krapulax kinézete van és az a beceneve is!!!
Akkor semmi...
Nem, fejér m-i. Miért?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Krapi!
nem pécsi vagy véletlenül?
nem pécsi vagy véletlenül?
Sziasztok! Csak beugrottam...

Jó éjt!

Jó éjt!
Senki nem akarja bekapni???
Ilyen az én formám....
Hamarosan kezdődik a 62. nap......
Ilyen az én formám....
Hamarosan kezdődik a 62. nap......

Gennyzsakszem