Kinézetre nem igazán...a becenév a "jó" természetemre utal...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:23

Akkor semmi...
van egy ismerősöm, tisztára Krapulax kinézete van és az a beceneve is!!!
Akkor semmi...
Nem, fejér m-i. Miért?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Krapi!
nem pécsi vagy véletlenül?
nem pécsi vagy véletlenül?
Sziasztok! Csak beugrottam...

Jó éjt!

Jó éjt!
Senki nem akarja bekapni???
Ilyen az én formám....
Hamarosan kezdődik a 62. nap......
Ilyen az én formám....
Hamarosan kezdődik a 62. nap......
Áááá...kapják be...MINDENKI!
De jó neked...én még dódozok..igaz félrészegen...de dódozok...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:14

ki, bár nem dülöngélve:)max. álmosan...vagyis akkor nem ki, hanem be...az ágyba
ki, bár nem dülöngélve:)max. álmosan...vagyis akkor nem ki, hanem be...az ágyba
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:11

Én bedülöngélek, a többiek meg ki?
Ennyire részeg vónék?
Tuggyátok, részeg (Vad)disznó esete a makkal.......
Ennyire részeg vónék?
Én bedülöngélek, a többiek meg ki?
Ennyire részeg vónék?
Ennyire részeg vónék?
Hukk...röff:-)
Jóestét a díszes kompániának!!!
Jóestét a díszes kompániának!!!
basszus! lehet, hogy bekötötték a fejét????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 22:27

Törölt felhasználó (21812)

Egy másik topicban belebotlottam GonoszKismalac írásába. Hova tűnt az a pasi? Tud róla valaki valamit?
azon kívül, hogy szilveszter óta nem láttuk...semmit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 22:27
Törölt felhasználó (21812)

Egy másik topicban belebotlottam GonoszKismalac írásába. Hova tűnt az a pasi? Tud róla valaki valamit?
Azért charlotte most nem szívesen fordítana le 5 perc 48 másodpercnyi szöveget, még akkor sem, ha valóban nagyon durva, hogy mennyire hülye néhány amerikai.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, talán ideje megkérdezni Prune-t, hogy ő hogyan nevelte rá a fiát, hogy önállóan elkészítse az ételt...
a fiam is ilyen... ilyen is marad? neeeeeeeee!!!!!!!!
Huh, ez kemény

Ha az uradon múlnának a fiad étkezési szokásai, olyanná válna, mint nagyapám, aki addig nem volt hajlandó enni, amíg elé nem rakták. Ez addig fajult, hogy amikor nagymamám kórházba került, papó a műanyag tányérban rakta fel melegedni az ételt a tűzhelyre.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:53

komolyan mondom a férfiak hülyék!!!
a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha

a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha

szép álmokat! most lehetsz gyorsabb Prune! :)