"a gyerekre sosem orditunk, mikor kés van a kezében (vagy kedvenc bögrénk, vagy kedvenc cd lemezünk, vagy kedvenc törékeny akármink). a gyereket sunnyogva óvatosssan becserkésszük, végig teli mosollyal arcunkon,..."
Pulya híjján ilyen szaktanácsokat nem tudok... csak beazonosítottam h. hasonló lehet a művelet mint mikor a maccsot csábítom le a kocsiról mikor szép kélyesen nyújtózkodik rajta...
Pulya híjján ilyen szaktanácsokat nem tudok... csak beazonosítottam h. hasonló lehet a művelet mint mikor a maccsot csábítom le a kocsiról mikor szép kélyesen nyújtózkodik rajta...
fotót megfelelőt még mindig nem találtam, de ennek a cikknek az első sora...
lótúró!!!
"NOL Viktor Sándor 2002. szeptember 2.
A Törökbálintra vezető útról már jól látszik az eklektikus kastély az erdélyi templomépítészetre emlékeztető toronysisakjával. Alkalmasabb otthont nem is találhatott a tíz éve öntött vaskályhákat gyűjtő két fiatalember a gyűjtemény legszebb darabjait bemutató tárlatnak. A kiállított kályhák az 1800-as éveket idézik, és a korabeli magyar mesterek szakértelméről, szépérzékéről tanúskodnak."
lótúró!!!
"NOL Viktor Sándor 2002. szeptember 2.
A Törökbálintra vezető útról már jól látszik az eklektikus kastély az erdélyi templomépítészetre emlékeztető toronysisakjával. Alkalmasabb otthont nem is találhatott a tíz éve öntött vaskályhákat gyűjtő két fiatalember a gyűjtemény legszebb darabjait bemutató tárlatnak. A kiállított kályhák az 1800-as éveket idézik, és a korabeli magyar mesterek szakértelméről, szépérzékéről tanúskodnak."
Prune! Ennek a szavazásnak az eredményéből látni fogjuk, hogy hány magyar nő epekedik még a MI tutajosunkért.
év legjobb numerája
Aztán egyesével megkeressük, és valami hatásos módszerrel lebeszéljük őket, jó?
év legjobb numerája
Aztán egyesével megkeressük, és valami hatásos módszerrel lebeszéljük őket, jó?
Az jó, még én is... csak picit kivontak a forgalomból
macska a kocsi tetején? ááá, képtelen vagyok értelmezni.
még élünk :)
Ez olyan mint a macska a kocsi tetején...
Kár érte. Tényleg szép. Úgy látszik valakinek jó sok pénze volt ahhoz, hogy engedélyeztesse az építési terveket. Ilyenkor engem is a guta kerülget.
Nézd meg a motoros topicban. Teljesen szétszabdalta.
Nézd meg a motoros topicban. Teljesen szétszabdalta.
köcce a viditást :) :) :)
mi van a tigrisbőrrel? egy szót sem szólt róla ez a nőszemély!
mi van a tigrisbőrrel? egy szót sem szólt róla ez a nőszemély!
dühöngőm:
kijövök a munkahelyről, elindulok hazafelé az úton. egyenes út, dombtető, dombtetőn walla villa (kép alant - sajnos, olyan fotót nem találtam a neten, ami abból a szögből ábrázolja). szóval: walla villa büszkeség, szépség, régiség...
s képzeljétek, mit látok!
kijövök a munkahelyről, elindulok hazafelé az úton. egyenes út, dombtető, dombtetőn... eltűnt a walla villa! a domboldalba épitettek (még nincs teljesen kész) egy óriási házat (mit házat! palota lesz az!), s a walla villának szinte csak a tornya látszik.
mi lesz ezzel a világgal, emberek?!
kijövök a munkahelyről, elindulok hazafelé az úton. egyenes út, dombtető, dombtetőn walla villa (kép alant - sajnos, olyan fotót nem találtam a neten, ami abból a szögből ábrázolja). szóval: walla villa büszkeség, szépség, régiség...
s képzeljétek, mit látok!
kijövök a munkahelyről, elindulok hazafelé az úton. egyenes út, dombtető, dombtetőn... eltűnt a walla villa! a domboldalba épitettek (még nincs teljesen kész) egy óriási házat (mit házat! palota lesz az!), s a walla villának szinte csak a tornya látszik.
mi lesz ezzel a világgal, emberek?!
Jó nappalizást minden kedves résztvevőnek:-)
Kutya harapást szőrével. Hátha ettől jobb kedved lesz:
Már megint ez a depresszió
Már megint ez a lehangoló hangulat
Három menyét arat a part alatt
Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled
Együgyű komponista-zongorista, ki lesz veled
Te, gyönyörű, kacagó bajazzó, mi
lesz veled
Már megint ez az unalom
Már megint csak ezt susogom
Minden napra jut egy szamba, jut egy tviszt
Ki az aki engem ma este hazavisz
Én együgyű balga cafka ki visz haza
Ilyenek a lányok
Ilyenek a lányok
Te, együgyű komponista-zongorista, ki lesz veled
lesz veled
Már megint ez az unalom
Ilyenek a lányok
Együgyű komponista-zongorista, ki lesz veled
lesz veled
Már megint ez az unalom
Ilyenek a lányok
Ilyenek a lányok
Te, együgyű komponista-zongorista, ki lesz veled
lesz veled
Már megint ez az unalom
Ilyenek a lányok
Itt mindent szabad:) Legfeljebb Szilva majd moderálja:)
Mondanám, hogy kifütyüli, de azt nehézkes lenne, így majd megoldja :):)
Mondanám, hogy kifütyüli, de azt nehézkes lenne, így majd megoldja :):)
Dühöngj csak nyugodtan! Itt mindent lehet.
Képzeld Mme elvitte a tigrisbőrt és rászerelte valami motorra.
Képzeld Mme elvitte a tigrisbőrt és rászerelte valami motorra.
nem, nem. viszont: ma vettem lottót :) megpróbálom a szerencsét... hátha...
dühöngeni lehet a nappaliban, vagy keressem elő a dühöngő topikot?
dühöngeni lehet a nappaliban, vagy keressem elő a dühöngő topikot?
Szia Pille!
Helyesen: "Értettem nagysád".
Örülök, hogy látlak. Elmúlt már a depressziód?
Helyesen: "Értettem nagysád".
Örülök, hogy látlak. Elmúlt már a depressziód?
hat igen....de annyi penzert en mar komolyan gondolkodom hogy rendeljek....
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 15:33
Szia Cuncus!
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz?
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz?
elhunyt.....
ILLÉS Lajos zenész (billentyűs), zenekarvezető, zeneszerző. Bp., 1942. márc. 18. Sz.: Illés Lajos, Toldy Irén. Nős, Makkai Lilla. Gy.: Dávid, 1964, Áron, 1969, Bence, 1981. T.: Két év a BME-n. É.: általános iskolás kora óta zenél, 1960-65 az első, 1965-73 a "nagy" Illés zenekar alapítója és vezetője, 1973-tól a 80-as évek elejéig ugyanazon a néven működteti harmadik zenekarát. 1992- a kisoroszi református gyülekezet kántora. F. m.: az Illés zenekar és Koncz Zsuzsa számos sikerdalának (Miért hagytuk, hogy így legyen; Jelbeszéd; Valahol egy lány stb.), az 1977-es Metronóm Fesztivál győztes számának (Hogyha egyszer) szerzője. Színpadi művei: a Vörösmarty Mihály Csongor és Tündéje alapján készült Egy fiú és a tündér (musical, Görgey Gáborral), 1974; Énekes madár, A pillangók szabadok (betétdalok); Liliomfi (zenés játék), Velünk az Isten (oratorikus istentisztelet), 1991, Magyar Ének (Cantus Hungaricus), 1994-1996. Filmzenéket is szerzett. Hobbi: zeneszerzés.
Szia Cuncus!
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 15:19
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
bocs hogy ma nem irogattam,de el voltam foglalva az uj szolgalatim bongeszesevel...
Nem semmi...
bocs hogy ma nem irogattam,de el voltam foglalva az uj szolgalatim bongeszesevel...
Nem semmi...
értettem

Gennyzsakszem

vanlas