ez a nő biztos nem eszi ezeket a sütiket. csak kinálgatja. nézd, mennyire vékony!
áhhhh...felesleges ennyit fáradozni...leteszi magától is
sms-t megkaptad? szólok, ha megérkezik, és eldöntjük mi legyen, jó?
sms-t megkaptad? szólok, ha megérkezik, és eldöntjük mi legyen, jó?
a gyerekre sosem orditunk, mikor kés van a kezében (vagy kedvenc bögrénk, vagy kedvenc cd lemezünk, vagy kedvenc törékeny akármink). a gyereket sunnyogva óvatosssan becserkésszük, végig teli mosollyal arcunkon, oszt hátulról cseles mozdulattal megfogjuk az alkarját, jó erősen. ekkor már lehet kissé megkönnyebbülni. utána másik karunkkal úgy vesszük ki a kezéből, hogy véletlen se tudjon utána kapni. megtanultam. :)
közben dobtam egy privit is:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
légyszike
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
bocs hogy ma nem irogattam,de el voltam foglalva az uj szolgalatim bongeszesevel...
Nem semmi...
bocs hogy ma nem irogattam,de el voltam foglalva az uj szolgalatim bongeszesevel...
Nem semmi...
jó napot mindenkinek!!! hogy vagyunk ma? remélem minden faxa mindenkivel!
Ez már tényleg sok: inkognitóban, álszakállal, kerekes gondoláról szólítani le a láthatóan gondokkal küszködő szegényember lányát!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
egy szavadba kerül és törlöm:):):):):)
Az a baj, hogy a férjem meg este/éjjel nem annyira szereti. Így néha amikor ő reggel jön búgó hangon, akkor én fanyalgok, amikor este megyek én bújni, akkor meg ő. Frankó, mi?
De azért megtaláljuk a közös halmazt.
(jaj, a konyhát kéne már megtalálnom...) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 13:36
De azért megtaláljuk a közös halmazt.
(jaj, a konyhát kéne már megtalálnom...) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
"...de ha muszáj, akkor délelőtt/délután is megy :-)
öööö ezt most charlotte komolyan gondolod???? Mi az h. ha MUSZÁJ?????? Jééézus hova csöppentem...
öööö ezt most charlotte komolyan gondolod???? Mi az h. ha MUSZÁJ?????? Jééézus hova csöppentem...
Na, mindjárt jövök, csak még egy kicsit el kell pakolnom a konyhában, mert a férjem rögtön rájön, hogy egész délután a gépnél ültem, ha az ebéd maradéka ott éktelenkedik 4-kor is...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 13:58
Nem túl bőbeszédű a banda ma. Talán ha jössz délután, akkor jobb lesz :)
Eh... admin acconyság mi mindent megenged magának
kurvajóvagy! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a parikás szalonna télleg naon finom volt, de tűzgyújtásról elfeledkeztél.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 13:35
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Eh... reggel szátokba adom a reggelit... begyújtok a nappaliban... Erre mit látok? Admin acconyságot bódóggá avatják, a charlotte naccsága máá megint vendégségbe megy...
és te hol voltál eddig????
2007. 01. 30. kedd 13:35
Eh... reggel szátokba adom a reggelit... begyújtok a nappaliban... Erre mit látok? Admin acconyságot bódóggá avatják, a charlotte naccsága máá megint vendégségbe megy...
Na most akkor... charlotte.. a pille, a prune, a cuncus, a Katicika... akkor ki a Szoni meg a Brigi??
Egy a biztos.. Én Én...
Egy a biztos.. Én Én...
Nem túl bőbeszédű a banda ma. Talán ha jössz délután, akkor jobb lesz :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 13:54
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Húha, de kihalt a nappali. Egy oldalt sem írtatok reggel óta.
Az én kölyköm még mindig nem alszik, lehet hogy délután én sem járulok hozzá a hsz-ek számának növeléséhez.
Az én kölyköm még mindig nem alszik, lehet hogy délután én sem járulok hozzá a hsz-ek számának növeléséhez.
Húha, de kihalt a nappali. Egy oldalt sem írtatok reggel óta.
Összecuccoltak? Vagy miért vagy hajléktalan??
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 01. 30. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 10:17
Jónap'
Utálok korán kelni....és korán feküdni....
Inkább hajnali 2-3kor feküdnék és délben kelnék, mint este 8-kor ágyba és hajnalban felkelni....
Bár mostanában, hogy 'hajléktalan' vagyok egészen átálltam a 9-kori fekvésre:-)
Utálok korán kelni....és korán feküdni....
Inkább hajnali 2-3kor feküdnék és délben kelnék, mint este 8-kor ágyba és hajnalban felkelni....
Bár mostanában, hogy 'hajléktalan' vagyok egészen átálltam a 9-kori fekvésre:-)
"...de ha muszáj, akkor délelőtt/délután is megy :-)

Gennyzsakszem

Ribi35
Monica Lion