nem az edzés ártalmas, nem arra gondoltam. a kiegészitőkre.
persze, állatbarát vagyok. az összes kidobott cicát megsajnálom. ha egyszer sok pénzem lenne... de ezt már kitárgyaltuk itt egyszer.
persze, állatbarát vagyok. az összes kidobott cicát megsajnálom. ha egyszer sok pénzem lenne... de ezt már kitárgyaltuk itt egyszer.
szerintem inkabb az anabolikakra es az izomnövelöszerekre gondolt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 17:56
Törölt felhasználó (62015)

a sok edzés? arra gondolsz? na,Te nagy állatbarát vagy
bar ugy lenne...de az az erzesem,hogy egyre melyebre kerulok,de vegulis ez itt nem az onsajnalkozas helye,hanem az orgiae
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 17:56

ennek igazan örülök,akkor csak fel a fejjel,lepj tovabb,a honap mar elmult

ja, és itt is lakik - a nappaliban - egy cica. Mr. Genyaunak hivják. én hoztam

a testépítés nem szolgálja az egészséget azért csinálom mert tetszik a versenyzést meg miért ne?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 17:54

azt a rengeteg energiat,amit a testepitesre aldozol,nem lehetne valami okosabb dologra hasznalni?
mellesleg elfogadom a testepitest,ha az egeszseget szolgalja,de ha csak azert csinalod,hogy a versenyeken nyerj,akkor igazan sajnallak...
mellesleg elfogadom a testepitest,ha az egeszseget szolgalja,de ha csak azert csinalod,hogy a versenyeken nyerj,akkor igazan sajnallak...
hogy-hogy nem szolgalja az egeszseget?!
"mens sana in corpore sano!" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 17:59
"mens sana in corpore sano!" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)

a testépítés nem szolgálja az egészséget azért csinálom mert tetszik a versenyzést meg miért ne?
es van baratnöje is,Joan Baez!!!!
para, ne légy már ennyire kukacos! túlságosan látszik ebben a tigriscsikos tangában

belga juhászból melyik? a legálisak nem károsak...
eztet én most nem értem. kifejtenéd?
na jo,reszemröl a tema OFF!!
erre nem írok semmit inkább
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 18:01

hogy-hogy nem szolgalja az egeszseget?!
"mens sana in corpore sano!"
"mens sana in corpore sano!"
ilyenek voltak a törpehörcsögeim :)
hú erről itt inkább nem írok.picit bonyolult és illegális

mindjárt keresek egy fotót itt a neten róla. eddig is ezt tettem, de... még nem találtam. az úgy jó lesz?
már nincs egy se?
ok

Huh de rég jártam a nappaliban, mizujs gyerekek? :-D

no, mackó pont ilyen. akkor most mackó legális?
mondasz vmit,lehet inkább kocsmáznom kéne
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)