Mackó? én kutyának néztem...
rágcsálóim már nincsenek. túl sok a macskám. meg igazából patkány az én szivemcsücske, de már nincs szivem idehozni egyet, mivel nem tudnék annyit foglalkozni vele, mint annakidején.
szia joe! hol jártál mostanság? oly ritkán látunk!
a bátyámnak is ilyen kutyája volt...nagyon okosak...azóta sincs kutyájuk,nagyon rossz volt amikor el kellett altatni
no de legális? gyönyörű kutya! imádom. csak nem tudok mit kezdeni a rettentő nagy mozgásigényével. nem engedi a pórázt (mert gondolom kicsinek verték vele), igy meg nem lehet kivinni. nagyon ceret engem. egyébként kert van. ja, és a cicóimat is cereti :)
édesem, melóztam látástól mikulásig, mióta ezeket az új korlátozásokat bevezettette nálunk az eu, még ehy egészségeset szellenteni sincs időm...
Szia :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 18:17
Törölt felhasználó (62015)

ha szabad kérni, kedves joe, itt se tedd - léccci

ha nem szellentesz annak komoly kovetkezmenyei lehetnek :DDD
amugy, Isten hozott!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 18:17
amugy, Isten hozott!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

édesem, melóztam látástól mikulásig, mióta ezeket az új korlátozásokat bevezettette nálunk az eu, még ehy egészségeset szellenteni sincs időm...
nekem ilyen,együtt eszik alszik a cicával akit nemrég befogadtam.egy sziámi

a csincsillával is jól megvannak...állatbarát állatkáim vannak...:) igen legális

nyugi,azt majd megoldom odakint... affene, mióta nem jöttem, senki sem töltötte fel a bárpultot????
Na még ez is...
Na még ez is...
hát ez egy tünemény! jamie és a csodalámpa

joe, ez már a te feladatod marad. kérlek, ne spórolj az abszinttal és a jagerrel. no és a sörrel se.
ja, és legújabban ananászlét is iszunk! :)
ja, és legújabban ananászlét is iszunk! :)
hehe, maradt egy üveg dugiabszint a bárhűtő hátsó sarkában, amit galárdul a zselatinképző szirup mögé rejtettem :-D
Na azt most felbontom és utánna feltöltöm a pultot :-D
Na azt most felbontom és utánna feltöltöm a pultot :-D
klassz. akkor tőccs! :)
de szellenteni még igy sem ér!
de szellenteni még igy sem ér!
ok, kimegyek, megrecsegtetem a bőr hangolású rádiót, kinyitom azüveget... és ...
joe, tartalékolnál nekem egy kevéskét? most mennem kell. hogy leszek-e? jövő kérdése.
sziasztok! és paráználkodjatok sokat, mig távol vagyok!
sziasztok! és paráználkodjatok sokat, mig távol vagyok!

igen,csak Mozartnak hívják
őt meg nünükének: