Én is válaszolok a saját kérdésemre.
Szerintem férfiak semmiképpen ne hastáncoljanak és a nők ne bokszoljanak. Az első számomra nevetséges, a második borzalmas.
Szerintem férfiak semmiképpen ne hastáncoljanak és a nők ne bokszoljanak. Az első számomra nevetséges, a második borzalmas.
Jöhet!
Hálám nem marad el!

Hálám nem marad el!

garónét megtöltöm :)))

Számonkérés a nappaliban nem ildomos, kedves Dakó!Mit tölthetek?

mi a problémád?
de bombázó mindenképp!

Pedig nem is vagy nehézbombázó!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 16:02

Nem... ha felmásznék a motorháztetőre... az horpadna be.. ááá surda.. az üveghez akartad h. dörgölődjek na... ezt most ne ragozzuk tovább
Menj haza! További szép napot (K)

Nem... ha felmásznék a motorháztetőre... az horpadna be.. ááá surda.. az üveghez akartad h. dörgölődjek na... ezt most ne ragozzuk tovább

kegyednek oly kemény mellye van, h összetörné a karosszériát?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 15:58
azt mindjárt gondoltam... csak akkor kell egy karosszériás aki kikalapálja a horpadásokat

Belőled?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 15:58
azt mindjárt gondoltam... csak akkor kell egy karosszériás aki kikalapálja a horpadásokat

na jó akkor csak a vizespollót vállalod?!!!
sziasztok! mennem kell!
törpe nem vagy, csak konyhatündér!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 15:57
sziasztok! mennem kell!

törpe nem vagy, csak konyhatündér!

Nem.. vazze.. nem vagyok Én törpe.. simán letudom mosni a tetejét is nem kell dörgölőznöm a kocsihoz

Pedig azt megnézném!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem.. vazze.. nem vagyok Én törpe.. simán letudom mosni a tetejét is nem kell dörgölőznöm a kocsihoz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

neeeemmmm???
na jó az oldalablakhoz is odanyomhatod! neeemmm?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
na jó az oldalablakhoz is odanyomhatod! neeemmm?

Hogy tapadna rá a szélvédőre?? Nem mászok fel a motorháztetőre
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 15:52

miért?
szerintem kimondottan nőies vagy!
és nem elég nőies, mikor kocsimosás közben "véletlenül" a pólós is eláztatod???
aztán mondjuk a melled a szélvédőre tapad???
aztán mondjuk a melled a szélvédőre tapad???
miért?
aztán mondjuk a melled a szélvédőre tapad??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
aztán mondjuk a melled a szélvédőre tapad??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Na tessék.. még a végén kiderül h. abszolut nőies nő vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

a kocsimosás az kimondottan nőies!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:47

Na most aztán saját csapdámba este.. nesze neked F1... most aztán előttem a tükör h. haladok a feminista picsa állapot felé
Hát nem tehetek róla h. nem vagyok pláza cica.. elboldogulok egyedül mindennel... okos.. na.. az az az naggggyon szeretnék lenni....
Kérem szépen tessenek megmondani: a fűnyírás kocsimosás férfias? Mert akkor bevállalom h. az vagyok.. ha egy pasi közöledne a kocsim felé h. lemosná.. sztem eltörném a kezeit

Hát nem tehetek róla h. nem vagyok pláza cica.. elboldogulok egyedül mindennel... okos.. na.. az az az naggggyon szeretnék lenni....
Kérem szépen tessenek megmondani: a fűnyírás kocsimosás férfias? Mert akkor bevállalom h. az vagyok.. ha egy pasi közöledne a kocsim felé h. lemosná.. sztem eltörném a kezeit

ÓÓÓ csak lassan a testtel... ez nem valami szolgáltatást nyújtó intézmény.. érző élő lélek vagyok.. nálam max a cipőt kefélgethetnéd...