Mondom... eltörném a kezét ha valaki más akarná lemosni...
Sztem... túlságosan precíz vagyok.. a fű is csak akkor szép ha Én nyírom le...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 15:10
Sztem... túlságosan precíz vagyok.. a fű is csak akkor szép ha Én nyírom le...

ezeket a tevékenységeket nem váéletlenül pasihiány miatt teszed meg magad?
ezeket a tevékenységeket nem váéletlenül pasihiány miatt teszed meg magad?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:47

Na most aztán saját csapdámba este.. nesze neked F1... most aztán előttem a tükör h. haladok a feminista picsa állapot felé
Hát nem tehetek róla h. nem vagyok pláza cica.. elboldogulok egyedül mindennel... okos.. na.. az az az naggggyon szeretnék lenni....
Kérem szépen tessenek megmondani: a fűnyírás kocsimosás férfias? Mert akkor bevállalom h. az vagyok.. ha egy pasi közöledne a kocsim felé h. lemosná.. sztem eltörném a kezeit

Hát nem tehetek róla h. nem vagyok pláza cica.. elboldogulok egyedül mindennel... okos.. na.. az az az naggggyon szeretnék lenni....
Kérem szépen tessenek megmondani: a fűnyírás kocsimosás férfias? Mert akkor bevállalom h. az vagyok.. ha egy pasi közöledne a kocsim felé h. lemosná.. sztem eltörném a kezeit

Én szívesen basznám a női tulajdonságaidat:-)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:44

Na hazaértem Én is!
Addig addig olvasgattam miket írkáltok h. előbb picit megégettem a krumplit aztán meg jól elsóztam...Bacca meg.. a női tulajdonságaimat...

Addig addig olvasgattam miket írkáltok h. előbb picit megégettem a krumplit aztán meg jól elsóztam...Bacca meg.. a női tulajdonságaimat...

Na most aztán saját csapdámba este.. nesze neked F1... most aztán előttem a tükör h. haladok a feminista picsa állapot felé

Na hazaértem Én is!

ma se volt alkalmam, h megúnjalak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:38

Törölt felhasználó (21812)

Ébren a kisded, mára ennyi. Pussz.
Ébren a kisded, mára ennyi. Pussz.
Ja nem+ de értem én .Ha mégis segitségre szorulnál,csak szólj .mosmá tényleg cső
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

hé Te ne má, h nem érted!
Charlotte-Szilva-Surdi 3asra gtam! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte-Szilva-Surdi 3asra gtam! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Teee azmár 4
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

azért nem válaszolok, mert nem tudok.
sztem az egyetlen az un. buzis viselkedés, amit ffinek nem igazán szabad csinálni, azaz a nők mimika készletét felhasználni.
de buzizni télleg nem áll szándékomba ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:19
sztem az egyetlen az un. buzis viselkedés, amit ffinek nem igazán szabad csinálni, azaz a nők mimika készletét felhasználni.
de buzizni télleg nem áll szándékomba ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Újabb kérdés a fiús-lányos (férfias-nőies) témában:
Tudtok olyan tulajdonságot/viselkedést mondani, amit szerintetek csak nőknek/férfiaknak szabad(na) birtokolni/csinálni? (itt most hagyjuk a bugyi viselése, stb témakört :-)
Tudtok olyan tulajdonságot/viselkedést mondani, amit szerintetek csak nőknek/férfiaknak szabad(na) birtokolni/csinálni? (itt most hagyjuk a bugyi viselése, stb témakört :-)
azt még én is!
egy ilyen 3asban surdi is részt venne!!! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
egy ilyen 3asban surdi is részt venne!!! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt még megvárom

Nem akarom megzavarni az intimitást
Csak leülök ide és nézlek titeket.

Szép, erős, izmost férfiak
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Újabb kérdés a fiús-lányos (férfias-nőies) témában:

én gerjedhetek? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na sziasztok vár a gálya

Behalt a hotmail, nem tudom intézni a levelezésemet.

lányos tulajdonság?
hát a női bugyi viselése és a magassarkú cipő viselése eléggé az???
félre a tréfát: imádok főzni, és egyes hírek szerint jól is főzök!
aprópopó! miért is fiús egy forma1 nézése?
moncy kinek szurkolsz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:10
hát a női bugyi viselése és a magassarkú cipő viselése eléggé az???
félre a tréfát: imádok főzni, és egyes hírek szerint jól is főzök!
aprópopó! miért is fiús egy forma1 nézése?
moncy kinek szurkolsz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

surdi: gerjeszd elő...izéé...terjeszd elő
charlotte-nak ma volt egy kérdése...válaszoljatok, léccccci
charlotte #25481| ma 08:18
Jó reggelt, kellemes hetet!
Eszembe jutott még egy kérdés arról, hogy Moncy nézi a Forma1-et (bár nem ő az első nő aki ilyen elvetemült).
Fiúk, van-e lányos tulajdonságotok?
Lányok, van-e fiús tulajdonságotok?
charlotte-nak ma volt egy kérdése...válaszoljatok, léccccci
charlotte #25481| ma 08:18
Jó reggelt, kellemes hetet!
Eszembe jutott még egy kérdés arról, hogy Moncy nézi a Forma1-et (bár nem ő az első nő aki ilyen elvetemült).
Fiúk, van-e lányos tulajdonságotok?
Lányok, van-e fiús tulajdonságotok?