Nagy lesz a csalodas,ha fog fajni a feje!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itthon Qarelin :-D
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
"PS. Nem tudom ferfi vagyok vagy nem,de minden adodo alkalommal meg probalok az lenni."
Akkor ezt itt úgy vegyük, hogy tisztáztad a nemedet és mától férfiként kezeljünk?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 16:25
Akkor ezt itt úgy vegyük, hogy tisztáztad a nemedet és mától férfiként kezeljünk?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemreg irtam:nem tudom kit hova tegyek.
Gunyos valaszt kaptam,sertödöttet,fennhejazot(ertelmeztem:hogy gondolhatsz ilyet?)
Visszapörgetve:
Para: itt megbizik mindenki mindenkiben!
Charlotte: megegyszer kerdem,FERFI vagy ,vagy NÖ?
Pille: az ajto nyitva!
Pille: mas temat!
Prune: ö lepett meg a legjobban,mar reszleteztem..
Tehat itt vagyunk..jobban mondva Ott..ahol akartam lenni,amerre tereltem az esmenyeket,hogy lassam ki mennyire kepes beismerni gyengesegeit.
Elvarjatok mastol azt amire sajat magatok nem vagytok kepesek?
Dzsentlemen,anyaskodo madam,erzeki Pille,Szilvacska?
Nehez kimondani? : bocs..de a kivancsisag...
PS. Nem tudom ferfi vagyok vagy nem,de minden adodo alkalommal meg probalok az lenni.
Gunyos valaszt kaptam,sertödöttet,fennhejazot(ertelmeztem:hogy gondolhatsz ilyet?)
Visszapörgetve:
Para: itt megbizik mindenki mindenkiben!
Charlotte: megegyszer kerdem,FERFI vagy ,vagy NÖ?
Pille: az ajto nyitva!
Pille: mas temat!
Prune: ö lepett meg a legjobban,mar reszleteztem..
Tehat itt vagyunk..jobban mondva Ott..ahol akartam lenni,amerre tereltem az esmenyeket,hogy lassam ki mennyire kepes beismerni gyengesegeit.
Elvarjatok mastol azt amire sajat magatok nem vagytok kepesek?
Dzsentlemen,anyaskodo madam,erzeki Pille,Szilvacska?
Nehez kimondani? : bocs..de a kivancsisag...
PS. Nem tudom ferfi vagyok vagy nem,de minden adodo alkalommal meg probalok az lenni.
Ez már kezd Qrva unalmas lenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 16:51
Törölt felhasználó (21812)

"PS. Nem tudom ferfi vagyok vagy nem,de minden adodo alkalommal meg probalok az lenni."
én is ezt akartam kérdezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

késsz...
hogy lehet ilyen baromságon ennyit megakadni?
Vak bizalmunk nekünk volt feléd, mert a neved alapján nőként kezeltünk. TE éltél vissza ezzel, amikor nem tájékoztattál minket.
Miért játszol velünk?
Röhögsz a markodba, hogy a kis hülyéket jól átvered? Mi értelme volt ennek? Vagy ha már nőt játszol, miért küldtél Szilvának képet férfiról. Próbára akartad tenni, hogy mi történik? Hogy majd amikor rád támadunk mártírt csinálj magadból, mert mi elüldözünk?
Tudom, hogy kikerülöd a választ, mint mindig. Csak a gondolataimat akartam leírni.
Joe, bocs, tudom, hogy idegesít a téma, de amíg van róla mit mondani, addig sajnos én kérdezni fogok Alinától. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 14:39
Miért játszol velünk?
Röhögsz a markodba, hogy a kis hülyéket jól átvered? Mi értelme volt ennek? Vagy ha már nőt játszol, miért küldtél Szilvának képet férfiról. Próbára akartad tenni, hogy mi történik? Hogy majd amikor rád támadunk mártírt csinálj magadból, mert mi elüldözünk?
Tudom, hogy kikerülöd a választ, mint mindig. Csak a gondolataimat akartam leírni.
Joe, bocs, tudom, hogy idegesít a téma, de amíg van róla mit mondani, addig sajnos én kérdezni fogok Alinától. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

"hogy leírja, miért nem akar magáról információt adni. "
Egy visszaeles ...vak bizalmammal eleg volt
Egy visszaeles ...vak bizalmammal eleg volt
Na jó én lépek, remélem, mire legközelebb leszek, már értelmesebb témák lesznek...
Ami neked unalmas, nekem fontos.
Ha idegesít, ugord át a hsz-eimet, ennyi. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha idegesít, ugord át a hsz-eimet, ennyi. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
én csak most kapcsolódtam be
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Vegre valaki tisztan lat...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Haha, maximális konfliktuskerülésnek hívják ezt a tisztánlátást, amit becsülök is Joeban. Te nem látod tisztán, hogy ő miért írta.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Elötte meg volt egy par sor,azon atnezel?

Mindent elolvastam, sőt azt is, hogy az OFF TOPIC-ban írtad, hogy szereted az embereket manipulálni (amit persze azért írtál, hogy észrevegyük és belekössünk). Sikeresen manipulálsz minket. Ezt elismerem. Elérted, hogy rosszul érezzük magunkat a SAJÁT nappalinkban.
De tájékoztatlak, hogy csak ideiglenes a sikered. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
De tájékoztatlak, hogy csak ideiglenes a sikered. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdés: (Mme Prune egyik válaszából jutott eszembe)
Volt valaha idétlen/bizarr szakításotok?
(nekem van olyan ismerősöm, ahol a buliban párcsere történt és ez lett az új felállás)
Volt valaha idétlen/bizarr szakításotok?
(nekem van olyan ismerősöm, ahol a buliban párcsere történt és ez lett az új felállás)

Hideg van kint. Mindenki készüljön fel lelkileg, hogy nemsokára esni fog a hó:

a nappaliban elég feszült lett a hangulat...

csak nehogy az 5pontos szívrobbantó technikát kelljen alkalmazni
egyébként NEM BELESZÓLNI SZERETNÉK A VITÁBA

Rosszul ertelmezted.
Csak a JO oldalat nezzed!
Es csak azt akartam bebizonyitani,mennyire nem vagytok öszintek,egyenesek.Sajnos sikerült es ez most a baj.Nem az hogy ferfi vagyok vagy nem: (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:09
Csak a JO oldalat nezzed!
Es csak azt akartam bebizonyitani,mennyire nem vagytok öszintek,egyenesek.Sajnos sikerült es ez most a baj.Nem az hogy ferfi vagyok vagy nem: (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindent elolvastam, sőt azt is, hogy az OFF TOPIC-ban írtad, hogy szereted az embereket manipulálni (amit persze azért írtál, hogy észrevegyük és belekössünk). Sikeresen manipulálsz minket. Ezt elismerem. Elérted, hogy rosszul érezzük magunkat a SAJÁT nappalinkban.
De tájékoztatlak, hogy csak ideiglenes a sikered.
De tájékoztatlak, hogy csak ideiglenes a sikered.
Messze nem!
Reszemröl csak egyszerü beszelgetes! (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:12
Reszemröl csak egyszerü beszelgetes! (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

a nappaliban elég feszült lett a hangulat...