Nem!
a függönyt akkor engedik le,mikor vege a müsornak.mikor minden tisztazva van.
Es megvan a tettes... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
a függönyt akkor engedik le,mikor vege a müsornak.mikor minden tisztazva van.
Es megvan a tettes... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte, Alina és többiek: szakadjatok már le egymásról, nem mindegy már, hogy ki kicsoda itt a neten? nem azért vagyunk itt, hogy teljesen önmagunk legyünk, hanem azért, hogy el tudjunk szakadni a hétköznapjainktól, igaz nem mindenki, de szerintem sokan, mi lenne ha ilyesmivel véégre békénhagynánk egymást, aki valamiért nem tetszik neked azt ignoráld, a helyett hogy a nappali hangulatát szét b*sszuk ezzel ok? mindenkinek???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:03
Törölt felhasználó (21812)

Haha, maximális konfliktuskerülésnek hívják ezt a tisztánlátást, amit becsülök is Joeban. Te nem látod tisztán, hogy ő miért írta.
Nagyjanos!
Engem nem szokott senki felvilagositani,nem tudjak megengedni maguknak.
De ezt el kell fogadjam,mint celba talalot.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:30
Engem nem szokott senki felvilagositani,nem tudjak megengedni maguknak.
De ezt el kell fogadjam,mint celba talalot.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Charlotte, Alina és többiek: szakadjatok már le egymásról, nem mindegy már, hogy ki kicsoda itt a neten? nem azért vagyunk itt, hogy teljesen önmagunk legyünk, hanem azért, hogy el tudjunk szakadni a hétköznapjainktól, igaz nem mindenki, de szerintem sokan, mi lenne ha ilyesmivel véégre békénhagynánk egymást, aki valamiért nem tetszik neked azt ignoráld, a helyett hogy a nappali hangulatát szét b*sszuk ezzel ok? mindenkinek???
nem vagyok János...
Bocsanat csak probalkoztam..Joska..Janos..
De legyen JOE!
Figyelmes vagy...
sorry
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
De legyen JOE!
Figyelmes vagy...
sorry

Töltök neked egy kemeny grappat,ha megengeded!
A kiserletezes karpotlasaert!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

A fantomok csak akkor kisértenek, ha kimondottan igényünk van erre a szolgáltatásukra(a ködös Albionban turisztikai ágazattá nőtték ki magukat), egyébként legyints rá egyet, lépj tovább!
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:54
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Kati itt vagy meg?
Vagy elmentel nagyjoskaval?
Lenne egy kerdesem:mi van a G es a G.Pont között?
Hogy segitsek: A pionirhazzal szemben.
Vagy elmentel nagyjoskaval?
Lenne egy kerdesem:mi van a G es a G.Pont között?
Hogy segitsek: A pionirhazzal szemben.
Kössz de a mai napi itteni termésre inkább lenyomok egy absintot... ki kér?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:48

Töltök neked egy kemeny grappat,ha megengeded!

én :)
Énis, én is! Alinának is egyet, lécci!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:53

Kössz de a mai napi itteni termésre inkább lenyomok egy absintot... ki kér?
ok, tehát absintot mindenkinek? :-DDDDD

igen, joe, igen. ma kemény napunk volt. lazitsunk :)
na,egye fene igyunk

Hajráááá!! Parancsoljatok, valaki valamit kísérőnek?
abszint-tündér vigyáz reánk, nehogy túlfogyasztás legyen a vége :)
affene, rám nem így szokott vigyázni... nálam arra figyel, nehogy egy csepp is maradjon :-D
sokan vagyunk rá joe, egy csepp sem marad.

azért van betárazva elég üveg hidd el :-D
Nem tudok tovabb lepni!!!
Eletemben mindig azt utaltam a legjobban,ha ramkentek valamit ami nem igaz!!!
Ha igazsagtalan volt valaki velem szembe!!
Visszaelt bizalmammal!!!
Nem tudok egesz eletemben a kedves mogyorosi tanitobacsi maradni.Es nem is akarok. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:52
Eletemben mindig azt utaltam a legjobban,ha ramkentek valamit ami nem igaz!!!
Ha igazsagtalan volt valaki velem szembe!!
Visszaelt bizalmammal!!!
Nem tudok egesz eletemben a kedves mogyorosi tanitobacsi maradni.Es nem is akarok. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

A fantomok csak akkor kisértenek, ha kimondottan igényünk van erre a szolgáltatásukra(a ködös Albionban turisztikai ágazattá nőtték ki magukat), egyébként legyints rá egyet, lépj tovább!
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)...
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)...