Tudod.. Ausztrália a föld másik felén leledzik és ott ugyebár már kicsit előbbre vannak az idővel... És élőben bizony hajnalra esik a közvetítés...
Hát ez a hibám kövezzetek meg... inkább F1-et nézem mint a "okos" Balázs, Mónika showt meg a nyálas 69871-ik részét a Barátok köztnek meg a mittomén milyen Romantika csatorna adásait
Hát ez a hibám kövezzetek meg... inkább F1-et nézem mint a "okos" Balázs, Mónika showt meg a nyálas 69871-ik részét a Barátok köztnek meg a mittomén milyen Romantika csatorna adásait

csak elgyötört vagyok...a kölyök egész héten 9kor kelt...ma reggel már 7kor kiabált az ágyban, nekem meg fel kellett kelnem, mert az apja ment dolgozni...nem aludtam ki magamat..ennyi a gondom

fenségünknek van gondja...
én az álmatlansággal fogok most megküzdeni :) álomba olvasom magam :)
én az álmatlansággal fogok most megküzdeni :) álomba olvasom magam :)

miért miagond?
óriási gondok lehetnek azok, hogy már a pohár fenekére nézel!
na, asszem ledőlök, olvasgatok kicsit. szomorú egy vasárnap ez!
na, asszem ledőlök, olvasgatok kicsit. szomorú egy vasárnap ez!
ahhh...én nem...kifeküdtem a piálásunktól...mondtam willika, hogy ne kezdjük meg a 4. üveg tejet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 14:01

Törölt felhasználó (24620)

noh, mindenki ebédel?
noh, mindenki ebédel?
Tökjó, beülök én is :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
jól látod...vannak gondjaim
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 13:29

Törölt felhasználó (7767)

Drága Úrnőnk!
Csak nekem az az érzésem, hogy valami megváltozott valahol vagy Te is ugyanezzel a "sanda" gondolattal küzdesz???
Csak nekem az az érzésem, hogy valami megváltozott valahol vagy Te is ugyanezzel a "sanda" gondolattal küzdesz???

Drága Úrnőnk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

igy van...en sem vagyok, te sem vagy...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
kár lenne érte, ha parlagon heverne
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 13:03

szia kedves!tudtam hogy megerted ha mas is rafekszik a medvenkre...
szoninak egy igéző tekintet a mai jeles nap alkalmából

oh, édeskettes. nem is zavarok. hanzúrozzatok nyugodtan :)
szia kedves!tudtam hogy megerted ha mas is rafekszik a medvenkre...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 13:01

takarítani voltam...tudod pille, az objektumot, ahol buli volt:)
és a medvebőrt ketten bitoroltuk...meg a macskák...megvannak még a macskák?
szia cuncus:)
nem fogdosták 16 éves fiúk a seggedet? akkor csak sikerül elkerülnöd a seggbek...st

takarítani voltam...tudod pille, az objektumot, ahol buli volt:)
nem fogdosták 16 éves fiúk a seggedet? akkor csak sikerül elkerülnöd a seggbek...st

s megvédsz majd a kisértéstől...

ööö... te, willy, jó lesz nekem az, ha soha nem lesz kisértés?

Aha, és szolgálati ernyőm is lesz?

ha izmos leszel, s kopasz, leszel a testőröm?

brrrr, a kis gerontofil söpredék...
sebaj,
majd ha izmos leszek és kopasz,
Meglássátok hát, lesz nemulass!
sebaj,
majd ha izmos leszek és kopasz,
Meglássátok hát, lesz nemulass!