en is csak ott maradtam,mert a ket csajszi helyett a SZOKET valasztottam amit ma reggel igazandibol meg is bantam.ket okbol:1 dul ebredtem es csak az iszonyatos fejfajas maradt
:) az f1... forma-1 hajnalban? létezik? s egy nő nézi?
na, legalább fogdosták a sejhajod! :):):) én csak meghivásig jutottam el :) a seggem tapogatatlan maradt. :)
F1?
Arra nekem a help-menü ugrik elő?
Ahhoz miért kell felkelni? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 04:22
Arra nekem a help-menü ugrik elő?
Ahhoz miért kell felkelni? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja... Jóóóó reggelt mindenkinek... Csörgőóra ébresztett h. le ne késsem az F1-et
Álmos is vagyok mint a fene... Na menek nézem
Senkisenem nézi?
Álmos is vagyok mint a fene... Na menek nézem
Senkisenem nézi?
ok! Te nem vagy eleg oreg :)
de engem az ejjel a klubban egy darab 16 koruli srac sem akart meghivi italra
s a ket csaj aki a seggem fogdosta az olyan 40 folott volt ...
de engem az ejjel a klubban egy darab 16 koruli srac sem akart meghivi italra
s a ket csaj aki a seggem fogdosta az olyan 40 folott volt ...

moncy még mindig tévézik :)
nem, nem. bizton állithatom, még nem vagyunk eléggé öregek :)
tegnap a koncert után egy 16 év körüli srác szeretett volna meghivni egy italra. :)
tegnap a koncert után egy 16 év körüli srác szeretett volna meghivni egy italra. :)
vagy talan tuuul oregek lennenk mar?? es csak ennyi maradt??
bezzeg a mi idonkben....
bezzeg a mi idonkben....
s te is lőttél rajta
egyszer-kétszer :)
te jó ég, cuncus! észrevetted? nosztalgiázunk itten. basszus, cuncus, nem is vagyunk még annyira öregek! :)
egyszer-kétszer :)te jó ég, cuncus! észrevetted? nosztalgiázunk itten. basszus, cuncus, nem is vagyunk még annyira öregek! :)
hat....nem ugy emleszem,hogy egyedul bitorolta volna azt a szerencsetlen medvet :D
s foleg hogy en lottem
s foleg hogy en lottem
hát tudod. a medvebőr az medvebőr. a medvebőr az tabu. a medvebőrre csak mmeprunehpvipADMIN fekhet.
annyiszor leirtam már ezt a szót, mégsincs sehol úrnőnk...
annyiszor leirtam már ezt a szót, mégsincs sehol úrnőnk...
bevallalom
s amugy is mi van ebben a szoban olyan rossz?
s amugy is mi van ebben a szoban olyan rossz?
medvebőrre? cuncus! kiejtetted a szádon ezt a szót, máris megjelenik mmeprunehpvipADMIN, s féktelen haragja lecsap rád!
akkor behuzodhatnank a pokhallos sarokba,a medveborre s csendben elfogyaszthatnank az abszinthot meg a jaggert meg a par sort
nyugi, nem csak te riasztod el őket. mindig csend van akkor is, mikor én megjelenek. :)
a szandek a fontos
mindig ilyen uress a nappali? vagy lehet en rettentettem el a kedves lakokat? ugy meginnek veletek 1 jaggert sorrel
mindig ilyen uress a nappali? vagy lehet en rettentettem el a kedves lakokat? ugy meginnek veletek 1 jaggert sorrel
olyan fotóm nincs most kéznél
kar a teksztiliaert
,inkabb betomkodnem massal
,inkabb betomkodnem massal

no igen, a száját is be kell kötni :)
ha ilyen fonokom lenne,akkor nem csak megkotoznem

Gennyzsakszem

tipdick
Veronica F