Szóval jó ez a kép...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt hogy csináltad? tanultál? ámulok :)
szép? szép a holdam? :)
szép? szép a holdam? :)
köszönöm!!
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon szar volt...kiesett a kontaktlencsém...nem láttam semmit a 18. sorban...a mellettem lévő hangszóró bedöglött, szinte semmit nem hallottam...és a légkondi rám fújta a cugot...ah de szar estém volt
most nincs itt charlotte, mondhatod az igazat :) :) :)
erröl és rólad fogok ma álmodni...
SZERELMES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ha igaz is, itt vagy, és majd megjavítjuk
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 22:07
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon szar volt...kiesett a kontaktlencsém...nem láttam semmit a 18. sorban...a mellettem lévő hangszóró bedöglött, szinte semmit nem hallottam...és a légkondi rám fújta a cugot...ah de szar estém volt
én ott sem voltam. mégis szerelmes vagyok :) hogy van ez?
Na jó de mi volt???
Mert ez nem tudom mennyire volt újdonság...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert ez nem tudom mennyire volt újdonság...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
de te nem a hajósba, ugyeeeeee????????????????
Jóéjt! :)
Én meg szeretem a tibicsokit
kellemeset :)
További szép jó éjszakát
nem jó színházban ülve koncertezni emil rulezre:):):):):) de nagyon jó volt....leírhatatlanul jó...egyszerűen imádom ezt a pasit
akkor nálad már minden kötél szakadt
őrizkedem attól, hogy hajósba legyek szerelmes. széttépnétek! no, meg aztán hallgathatnék utána, mindkét fülembe dőlne a szó. bal fülembe charlotte, jobb fülembe te gyalázó szavaid. kellene ez nekem? nem :) nem vagyok szerelmes a hajósba :)

Gennyzsakszem

ktamas