jules után picsababa:):):)
de én félérett eperre gondoltam, vagy csumázott ribizlire:)
lécci hamarosan találkozzunk, mert a kisasszonynak olyan meglepit vettem ma:):):):) tök olcsó volt és tök édes, és pont tökre neki szóló meglepi:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 22:21
lécci hamarosan találkozzunk, mert a kisasszonynak olyan meglepit vettem ma:):):):) tök olcsó volt és tök édes, és pont tökre neki szóló meglepi:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Most beteszem a holnapi képrejtvényt, mert itt van anyukám, és holnap reggel nehéz lenne megmagyarázni neki, hogy mit bütykölök egy olyan honlapon, ahol a nyitólapon farokverés/szopás/vibris maszti megy, bal oldalon pedig dipi.
Szóval, ez most megint a férjem egyik agymenése. Különleges technikával készült a kép. Nem tudom megítélni, hogy mennyire nehéz kitalálni, mert én egyértelműen látom, hogy mit ábrázol, de másnak nem biztos, hogy könnyű. Mindegy.
Szóval jó találgatást.
Szóval, ez most megint a férjem egyik agymenése. Különleges technikával készült a kép. Nem tudom megítélni, hogy mennyire nehéz kitalálni, mert én egyértelműen látom, hogy mit ábrázol, de másnak nem biztos, hogy könnyű. Mindegy.
Szóval jó találgatást.
Egyébként nagyon jól néz ki, el is bizonytalanodtam picit, miután beírtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 22:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó, akkor másnak is egyértelmű.
Az érdekességet azért leírom: ez egy polaroid kép és mielőtt még megkeményedik az emulzió a bolond férjem egy kifogyott toll hegyével végigböködi a felületét. Baromi nehéz munka ennyi pöttyöt rányomni, és alig van rá ideje.
Szóval elég lökött pasas :-)))))
Az érdekességet azért leírom: ez egy polaroid kép és mielőtt még megkeményedik az emulzió a bolond férjem egy kifogyott toll hegyével végigböködi a felületét. Baromi nehéz munka ennyi pöttyöt rányomni, és alig van rá ideje.
Hát most nagyon meghatódtam :,-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 22:25
jules után picsababa:):):)
lécci hamarosan találkozzunk, mert a kisasszonynak olyan meglepit vettem ma:):):):) tök olcsó volt és tök édes, és pont tökre neki szóló meglepi:):):):)
lécci hamarosan találkozzunk, mert a kisasszonynak olyan meglepit vettem ma:):):):) tök olcsó volt és tök édes, és pont tökre neki szóló meglepi:):):):)
istennő vagy:):):):) kösz katicika

....Még visszalibbentem, de csak ezért! :))))
Törölt felhasználó (7767)

....Még visszalibbentem, de csak ezért! :))))

És mérgemben, mivel Jules azonnal kitalálta, beszúrok egy másikat. Megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy ezt milyen technikával csinálta. De elég jól néz ki.
Minden tiszteletem a lökött pasasoké, beleértve a férjedet, meg a Hajóst is
Na jó, akkor másnak is egyértelmű.
akkor most meg lett fejtve a rejtvény?
olyan nehéz lesz magamban tartani, annyira tökéletes meglepi
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 22:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát most nagyon meghatódtam :,-)
Ez egy olyan izé... de ott fenn az orrlika nagyon csúnya ám
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 22:27

És mérgemben, mivel Jules azonnal kitalálta, beszúrok egy másikat. Megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy ezt milyen technikával csinálta. De elég jól néz ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

no, az előző kérdésem elkésett. nem frissitettem az oldalt :(
gránátalma :)
Igen, a pipacsmező stimmelt.
Egy pár here a röntgen alatt...
Olyan nehéz lesz nem kiverni belőled :-)))
Annyira kíváncsi vagyok. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyira kíváncsi vagyok. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
mit keresnek a herékben olyan izé-bigyó apró bogyók?
Na látod, pont ez benne a technika
Akkor egres, vagy valami gyümölcs
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
azok a klikkekbe verődött spermák:):):)
klikkekbe verődött?
alig férnek!
alig férnek!
Ja, egy jobb klikk, és már ugranak is

Gennyzsakszem

attitina
Anita Berlusconi