Nem árt az alapos és rendszeres ápolás, mert majd a végén nem tudod miért köpködsz szőrgombócokat... Netán majd még rám akarod fogni, és akkor majd nekem is Rád kell fognom valamit

amennyiben kardod fogod rám, akkor nem lesz gond. azzal elbánok

Hmmmm, értékelem a méltó elbánást

en orvendek,hogy betetted a kepem,bar elotte megkerdezhettel volna.S az a helyzet,hogy frissebb kepet is tehettel volna .De most mar mindegy...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 14:16

vazze, zsűl...neked nem is látszik annyira az arcod:):):) de szerintem te is jobb pasi vagy, mint ez az ugrabugra:):):) de azért nem baj ugye, hogy beraktam ide, mert kezdem rosszul érezni magamat ennyi lehurrogó hsz után
De lassan új vívmányokat kell kifejleszteni, hiszen nem rohangálhatok folyamatosan felfegyverkezve

Nem enged be az msn, nálatok megy?
jé! most nézem, van egy másik jules is a fórumon, de ő nőnemű: jules middleton. tán rokonok lennétek?
nálam műkszik
Nűnemű jules??? Persze, névrokonok vagyunk

igazad lehet, biztos kényelmetlen állandóan karddal császkálnod idebenn. majd kitaláltunk valami újat :) (én elvagyok az abszintommal
)

Nem akarta szegény, hogy markáns arcéleddel porig alázz minket
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 14:29

en orvendek,hogy betetted a kepem,bar elotte megkerdezhettel volna.S az a helyzet,hogy frissebb kepet is tehettel volna .De most mar mindegy...
"punciból folyó nedv szex után" cimű topikot nyitotta meg - zizzent kérdést feltéve.
Azonnal utánnanézek

a kardot meg majd jól eldugom valahová

Mégiscsak lehet valami rokonság, mert ő sem 100-as, lehet hogy valami távoli unokatestvér... Akartam javasolni a fejenállást, de oldja meg ő

miért? nem kell azt annyira dugdosni.
vagy félsz, hogy elkapnak vele egy másik topikban?
vagy félsz, hogy elkapnak vele egy másik topikban?

A "Szép férfitest" topic elől viszonylag biztonságban érzem magam, de azért nem árt az óvatosság... Még vívodom a "Szex és sport" témán, de azt meg BB önállóan kitölti

Köszi a képet szilvám!
Kár, hogy nem nézek ki ilyen jól mint ez a csávó...
Viszont ami tüzet és vadságot látok a szemében az hasonlít rám....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 24. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Kár, hogy nem nézek ki ilyen jól mint ez a csávó...

Viszont ami tüzet és vadságot látok a szemében az hasonlít rám....

szia horzi! még mindig tanulsz, tanulsz, s tanulsz?
tényleg? ma nem volt itt bébé?