Biztos sportol... Vagy szexel... Esetleg mindkettő
Szia pillém! Igen tanulok meg dolgozok is esti műszakban, ezért mostanában ritkán tudok benézni, de amint időm engedi jövők és lökök...
otthonról irsz? vagy te is munkahelyi fórumozó lennél?
Na további szép napot, hétvégén sajnos nem nagyon leszek, így hát abból is egy szépet, szerintem vasárnap benézek
nélküled jubilálunk itten folyamatosan. már a tizenkétezren is túl lennénk. teliholdkor majd feltétlen nézz be - vérfarkas képében :)
Ha a munkahelyemen is hozzáférnék a géphez, nagyon negatívba menne a termelés
szép péntek, szép szombat :) neked is :)
Ahogy egykor Robinson mondá: "Mindig Pénteken a legjobb"! De azért jó szombatot is mindenkinek
Oksi!
Amikor telihold van akkor vérfarkasként jövök, de figyeljetek a nappali előtt ilyenkor éjjel nehogy véletlenül egy sima farkassal összekeverjetek és valaki rámlőjön a puskájából mielőtt még belépnék!
Amikor telihold van akkor vérfarkasként jövök, de figyeljetek a nappali előtt ilyenkor éjjel nehogy véletlenül egy sima farkassal összekeverjetek és valaki rámlőjön a puskájából mielőtt még belépnék!
Pénteken a legjobb...
Akkor ma este nem maradok idehaza. Szétnézek a Péntekeken :)
Akkor ma este nem maradok idehaza. Szétnézek a Péntekeken :)
Amugy meg unikornisként leszek jelen a nemesen egyszerű , gyönyörű mágikus ló képében!
Lelőni biztos nem fog senki. Puskát még nem hoztatok magatokkal, fiúk. :) Szerencsére. :)
Hál istennek, de ha van valami atrocitás akkor majd megvéedsez engem ugye?!
Most mennem kell legyetek jók...
természetesen :)
sziasztok!van itt egyáltalán vki?mi ez a csend?
Hogy vagy kedves Rumi?
itt voltam a közelben csak mégse jutottam el idáig
most is csak 6-ig érek rá de ha hazaértem benézek hozzátok
már persze ha lesz itt vki...
most is csak 6-ig érek rá de ha hazaértem benézek hozzátok
már persze ha lesz itt vki...
hát remélem nem egyedül fogok itt lerészegedni
hát akkor már bármit

Gennyzsakszem

paratlanparos2024
Viktória