ha már autómatrica:
Egy nő állt meg a házunk előtt (nem láttuk beparkolni, de az autó elhelyezkedése, és az ülésen hagyott kabát egyértelműen erre engedett következtetni.
Mi volt a bűne?
Nem a járdával párhuzamosan parkolt...
Egyáltalán... nem is volt a járda közelében... csak úgy jelképesen.. a 30centi csak mese volt neki...
belelógott erőst a kapukijáratunkba is...
és foggalmunk sem volt róla, hogy ki a fene lehet, pedig lakó-pihenő övezetben lakunk, ergo, a tulaj csak a vendégünk lehetett volna, de mint említettem, fogalmam sem volt róla, hogy kicsoda...
Szóval megajándékoztam egy különleges matricával...

Nem vette észre... beült és elhajtott...
Ő jobban járt...
Mikor a telkünkre állt be valaki csak úgy, apám egy ázott (mert hát esős idő volt) kutyakakát illesztett be a kilincse alá az illető autójának. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:37
Egy nő állt meg a házunk előtt (nem láttuk beparkolni, de az autó elhelyezkedése, és az ülésen hagyott kabát egyértelműen erre engedett következtetni.
Mi volt a bűne?
Egyáltalán... nem is volt a járda közelében... csak úgy jelképesen.. a 30centi csak mese volt neki...
és foggalmunk sem volt róla, hogy ki a fene lehet, pedig lakó-pihenő övezetben lakunk, ergo, a tulaj csak a vendégünk lehetett volna, de mint említettem, fogalmam sem volt róla, hogy kicsoda...

Ő jobban járt...
Mikor a telkünkre állt be valaki csak úgy, apám egy ázott (mert hát esős idő volt) kutyakakát illesztett be a kilincse alá az illető autójának. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)

én egy zsiguli hátúljára írva: lehet kicsit öreg vagyok, lehet kommunista gyármány, de engem nem hitelre vettek!
a ffi változatban vállalom a belső szerepet!
hölgyeim ki akar megkóstolni?
hölgyeim ki akar megkóstolni?
most jot eszembe, h nem is köszöntem:
SZerbusztok!
Vilmos hol jártál mostanság, h felénk se néztél?
SZerbusztok!
én most Dűccse Stollen Kuchen-t eszem mit marzipan
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:50
Törölt felhasználó (62015)

hajajj én is:)))) meg a svájci csokit...azzal le lehet venni a lábaimról

parancsolj:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

dolgozgattam...
de most, hogy elsikkasztják a bérünket, én inkább kilépnék, és tanulnék délutánonként... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:56
de most, hogy elsikkasztják a bérünket, én inkább kilépnék, és tanulnék délutánonként... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

most jot eszembe, h nem is köszöntem:
SZerbusztok!
SZerbusztok!
az én garázsom elé rendszeresen állnak le úgy, h nem lehet kiállni tőle.
a szeszkós filcet alkalmazom, ha nem kellett sietnem éppen: kocsibejáró, nem parkoló!
ha sietek, ill. miatta el is kések akkor a szelep kiszerelés verziót alkalmazom! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:55
a szeszkós filcet alkalmazom, ha nem kellett sietnem éppen: kocsibejáró, nem parkoló!
ha sietek, ill. miatta el is kések akkor a szelep kiszerelés verziót alkalmazom! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ha már autómatrica:
Mi volt a bűne?

Ő jobban járt...
Mikor a telkünkre állt be valaki csak úgy, apám egy ázott (mert hát esős idő volt) kutyakakát illesztett be a kilincse alá az illető autójának.
Mi volt a bűne?

Ő jobban járt...
Mikor a telkünkre állt be valaki csak úgy, apám egy ázott (mert hát esős idő volt) kutyakakát illesztett be a kilincse alá az illető autójának.
te adsz kolbászt nekem? csók érte!
viszonozhatom a jótéteményed? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:57
viszonozhatom a jótéteményed? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)

parancsolj:

javaslom az A4-es öntapadós papírt, (mi pl. a lakó pihenő övezetre vonatkozó részét szedtük a ki a hatályos KRESZnek)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:58

ha sietek, ill. miatta el is kések akkor a szelep kiszerelés verziót alkalmazom!
ha sietek, ill. miatta el is kések akkor a szelep kiszerelés verziót alkalmazom!
nem hogy vennél valami izmos kocsit, meg egy kengururácsot... :D
Vagy csak valamilyen hidraulikus genyát, ami kapunyitáskor kijön arra amerre az utóval állnál ki, és szépen eltol mindent, ami útban van :D (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:58
Vagy csak valamilyen hidraulikus genyát, ami kapunyitáskor kijön arra amerre az utóval állnál ki, és szépen eltol mindent, ami útban van :D (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi ezt is Neked hoztam:

viszonozhatod:)) mit kapok?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:59

te adsz kolbászt nekem? csók érte!
viszonozhatom a jótéteményed?
viszonozhatom a jótéteményed?
jó tett helyébe jót várj!
kolbászért kolbász jár! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:06
kolbászért kolbász jár! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

viszonozhatod:)) mit kapok?

azt szeretem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

vazze!
eltűnt a válasz hsz-em!
szal:
a javaslatod lényege, h a matricát a sofőrnek szem magasságba ragasszam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:03
eltűnt a válasz hsz-em!
szal:

Törölt felhasználó (24620)

javaslom az A4-es öntapadós papírt, (mi pl. a lakó pihenő övezetre vonatkozó részét szedtük a ki a hatályos KRESZnek)
a gyulai méretet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:08

azt szeretem

mikor rámcsodálkoznak, amikor előkapom a sviccerbicskát, hogy 'Nahát, van nálad bicska?' Akkor mindig válaszolom, hogy 'Naná, jó parasztgyereknél mindig van... igaz, hogy ez svájci, de bicska..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:05

nem kitakarni kell.. ez nem a Kékfény. :D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:08

vazze!
eltűnt a válasz hsz-em!
szal:
eltűnt a válasz hsz-em!
szal:

az én címeremből a kolbász és a sör nem maradhat ki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:05

uhh hát csak elbánnék vele nagy küzdelmek árán
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)