én a világon két dolgot utálok:
-a fajgyűlöletet
-és a cigányokat!
tom tiltást kapok? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
-a fajgyűlöletet
-és a cigányokat!
tom tiltást kapok? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (ismeretlen)
- Kurvára megy a pénz! - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más hangsúllyal. (ismeretlen)
Ezt az SMS-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz,és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...
A pénznek nincs szaga, csak annak, akinek nincs pénze. (ismeretlen)
Neem, nem akarok Windowsos lélegeztetőgépet!
Ha éjfélig nem kerülök ágyba, hazamegyek.
Minden nap kiválasztok egy hozzám közelálló nagyon kedves személyt és kedves üzeneteket írok neki. Ez ma nem a Te napod KÖCSÖG!!!
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe:
Világatlasz. (Jay Leno)
A hasadon alszol? Nem? Alhatnék rajta én?
Az italt elhagyni jó dolog... sokkal rosszabb viszont, ha már nem emlékszel,hol hagytad el.
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam. (ismeretlen)
Nézem és azon gondolkodom: kegyed tetszik-e már nekem vagy igyak még.
Ha hazakísérlek, megtartasz?
Elnézést, dugunk, vagy inkább kérjek bocsánatot?
Tetszik a tested, úgyhogy ha nem akarod, nem kell beszélgetnünk.
Bután nézel, mint lufiárus a nyílzáporban...
A hímvessző mérete elhanyagolható az örömszerzés szempontjából, kivéve ha kicsi. (ismeretlen)
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illően, meghalt. (ismeretlen)
Pap leszek, az kurvaisten! (ismeretlen)
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre. (ismeretlen)
A hóesés olyan, mint az új férfi az ágyban. Nem tudod meddig tart és hány centis lesz! (ismeretlen)
Nem szabad azt mondani, hogy cigány. Van rá egy új szakkifejezés: familiárisan hiperpigmentált. (ismeretlen)
Tényleg csúnya lány volt. Az arca Louis Armstrong hangjára emlékeztetett. (Richard Hell)
Olyan hideg volt, hogy egy ügyvéd a saját zsebébe tette a kezét. (ismeretlen)
Múlt éjszaka mondtam a barátnőmnek, mennyire szeretem, erre azt mondta, biztos már megint részeg vagy! Amikor kérdeztem, miből gondolja, azt
mondta: "Mert én az apád vagyok!" (ismeretlen)
A nőkkel úgy vagyok, mint az elefántokkal. Szívesen megnézem őket, de otthon nem tartanék egyet sem. (ismeretlen)
A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember. (Molnár F.)
Ha nem volna amnéziám, tudnám miért van ez a "dézsá-vü" érzésem. (ismeretlen)
Ha meg akarsz tudni magadról valamit - ráadásul ízes részletességgel -, csak mondd azt a feleségednek, hogy kövér. (ismeretlen)
Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és mitől halt meg!
- Kurvára megy a pénz! - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más hangsúllyal. (ismeretlen)
Ezt az SMS-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz,és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...
A pénznek nincs szaga, csak annak, akinek nincs pénze. (ismeretlen)
Neem, nem akarok Windowsos lélegeztetőgépet!
Ha éjfélig nem kerülök ágyba, hazamegyek.
Minden nap kiválasztok egy hozzám közelálló nagyon kedves személyt és kedves üzeneteket írok neki. Ez ma nem a Te napod KÖCSÖG!!!
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe:
Világatlasz. (Jay Leno)
A hasadon alszol? Nem? Alhatnék rajta én?
Az italt elhagyni jó dolog... sokkal rosszabb viszont, ha már nem emlékszel,hol hagytad el.
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam. (ismeretlen)
Nézem és azon gondolkodom: kegyed tetszik-e már nekem vagy igyak még.
Ha hazakísérlek, megtartasz?
Elnézést, dugunk, vagy inkább kérjek bocsánatot?
Tetszik a tested, úgyhogy ha nem akarod, nem kell beszélgetnünk.
Bután nézel, mint lufiárus a nyílzáporban...
A hímvessző mérete elhanyagolható az örömszerzés szempontjából, kivéve ha kicsi. (ismeretlen)
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illően, meghalt. (ismeretlen)
Pap leszek, az kurvaisten! (ismeretlen)
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre. (ismeretlen)
A hóesés olyan, mint az új férfi az ágyban. Nem tudod meddig tart és hány centis lesz! (ismeretlen)
Nem szabad azt mondani, hogy cigány. Van rá egy új szakkifejezés: familiárisan hiperpigmentált. (ismeretlen)
Tényleg csúnya lány volt. Az arca Louis Armstrong hangjára emlékeztetett. (Richard Hell)
Olyan hideg volt, hogy egy ügyvéd a saját zsebébe tette a kezét. (ismeretlen)
Múlt éjszaka mondtam a barátnőmnek, mennyire szeretem, erre azt mondta, biztos már megint részeg vagy! Amikor kérdeztem, miből gondolja, azt
mondta: "Mert én az apád vagyok!" (ismeretlen)
A nőkkel úgy vagyok, mint az elefántokkal. Szívesen megnézem őket, de otthon nem tartanék egyet sem. (ismeretlen)
A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember. (Molnár F.)
Ha nem volna amnéziám, tudnám miért van ez a "dézsá-vü" érzésem. (ismeretlen)
Ha meg akarsz tudni magadról valamit - ráadásul ízes részletességgel -, csak mondd azt a feleségednek, hogy kövér. (ismeretlen)
Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és mitől halt meg!
de míg a drágám nem jön mi belemelegedhetnénk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:40
Törölt felhasználó (62015)

Ja nem, ezt én olyan felismerés (felvilágosodás?) szintjén értettem...
mint az uristen@menny.hu-ban a "Mózes? Há' Mózes vagyok! MÓZES VAGYOK!!! Há' szó'jon hangosan az ének..." :D:D:D
mint az uristen@menny.hu-ban a "Mózes? Há' Mózes vagyok! MÓZES VAGYOK!!! Há' szó'jon hangosan az ének..." :D:D:D
pedi van még 2, amit utálok!
Te Surda, ezeket a "Hiperimpregnáltakat" szerinted mivel itatják át? Vagy mire jó az impregnáltságugk?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
mondom én! nem cépété vagy Te, hanem CPG!

tudod, nem akarok cigányozni, mert azzal azokat bántanám meg akik nem érdemelnek bántást! én igazán Őket sajnálom, mert a nagy többség miatt Őket is ugyanúgy bántják.
tudodm én vetettem fel, de ezt bocsi a későbbiekben offolom! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:30
tudodm én vetettem fel, de ezt bocsi a későbbiekben offolom! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Surda, ezeket a "Hiperimpregnáltakat" szerinted mivel itatják át? Vagy mire jó az impregnáltságugk?
küldtem
Szerintem se jó téma.
Van egy két dolog, amit el tudnék mondani ezzel kapcsolatban, de ez nem az a hely szerintem. Nekem személy szerint semmi bajom velük. De tény hogy ha már vicc akkor legyen az, de ne rontsunk tocább a dolgon főleg, ne ilyen szóviccekkel.
Erről pedig ennyi is sok volt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:33
Van egy két dolog, amit el tudnék mondani ezzel kapcsolatban, de ez nem az a hely szerintem. Nekem személy szerint semmi bajom velük. De tény hogy ha már vicc akkor legyen az, de ne rontsunk tocább a dolgon főleg, ne ilyen szóviccekkel.
Erről pedig ennyi is sok volt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod, nem akarok cigányozni, mert azzal azokat bántanám meg akik nem érdemelnek bántást! én igazán Őket sajnálom, mert a nagy többség miatt Őket is ugyanúgy bántják.
tudodm én vetettem fel, de ezt bocsi a későbbiekben offolom!
tudodm én vetettem fel, de ezt bocsi a későbbiekben offolom!

akit pedig netán megbántottam elnézést!
(ui: aki szereti a viccet az nem bánja, h Ő a vicc tárgya - úgyhogy leesett a vérnyomásom tőccsetek 1 KVt)
mármint erre:
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:37

Szerintem se jó téma.
Erről pedig ennyi is sok volt.
Erről pedig ennyi is sok volt.
impregnálhatnánk magunkba egy kis sört vagy némi páleszt!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:30

KVt ilyenkor? Papa, ilyenkor mar az ember a masodik harmadik sorenel kellene tartson :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:40
(ui: aki szereti a viccet az nem bánja, h Ő a vicc tárgya - úgyhogy leesett a vérnyomásom tőccsetek 1 KVt)

drágám nagyon kényeztetsz ma!
csók érte!
máris jobban érzem magam.
most már egymást érezzük jól!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:43
csók érte!
máris jobban érzem magam.
most már egymást érezzük jól!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)

Kicsit elkéstél vele wilimas röné úr!
Lassan már egy hónapja volt halloween!
Abból is a H20!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:20
Lassan már egy hónapja volt halloween!
Abból is a H20!

Törölt felhasználó (24620)

Nna, megmutatom nektek is, hogy milyen szép kést kaptam anyukámtól. ^_^

Hát ha már impregnálás, az ha jól tudom óv valamitől. Márpedig a sör nem sok mindentől véd, mivel még vízhajtó is. A pálinka akkor már ezerszer jobb.
Szóval akkor rendeljek? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval akkor rendeljek? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
én 1 kV-t kértem!
azaz egy kilovoltot! :-)))
Te tőccsed a sört barátom!
nekem bildivel úgyis el kell bújnom, mert Charlotte ki fog nyírni!
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:42
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)

KVt ilyenkor? Papa, ilyenkor mar az ember a masodik harmadik sorenel kellene tartson :)
en a B variansra tippelek :D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:47

én 1 kV-t kértem!
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak!
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak!