Attól függ, hogy a másik megtudja-e. Mert akkor nem bírja ki. A bizalmat visszaállítani nem lehet. Megbocsátani ilyet nem lehet - még akkor sem, ha valaki azt állítja, hogy meg tud egy ilyet bocsátani.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 14:21
akár így is érthettem volna
de erre tudom a választ, simán kibír, sőt!...néha jót is tesz
de egy rendes, igazi megcsalást kibír-e?
de egy rendes, igazi megcsalást kibír-e?
de egy rendes, igazi megcsalást kibír-e? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Egy párkapcsolat jó szex nélkül nem működik. Ez van.
Egy párkapcsolat lelki kapocs nélkül nem működik. Ez van.
Mi az, amit még meg lehet tenni? Ezt hogy érted? Hogy pl. a kapcsolat elviseli-e, ha az egyik fél pl. csetszexel, gg-n fórumozik, megcsalja a másikat? Így értetted?
Mi az, amit még meg lehet tenni? Ezt hogy érted? Hogy pl. a kapcsolat elviseli-e, ha az egyik fél pl. csetszexel, gg-n fórumozik, megcsalja a másikat? Így értetted?

Még szerencse, hogy Dákó ilyen erős, és el tudja magától taszítani Willyt, aki mindenáron meg akarja csókolni.
Bocs, de a srácok múltkori hsz-váltása óta az ilyen képekről ők jutnak eszembe...
Egy párkapcsolat jó szex nélkül nem működik. Ez van.
Mi az, amit még meg lehet tenni? Ezt hogy érted? Hogy pl. a kapcsolat elviseli-e, ha az egyik fél pl. csetszexel, gg-n fórumozik, megcsalja a másikat? Így értetted? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 14:00
Mi az, amit még meg lehet tenni? Ezt hogy érted? Hogy pl. a kapcsolat elviseli-e, ha az egyik fél pl. csetszexel, gg-n fórumozik, megcsalja a másikat? Így értetted? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma előkerült egy nagyon régi barátnőm
egy csomót dumáltunk virtuálisan...szerintetek egy párkapcsoltban mennyire fontos a szex? és mennyire fontos a lelki kapocs? és melyik hiányát képes elviselni egy tartós kapcsolat? és mi az, amit még meg lehet tenni, annak érdekében, hogy működjön a dolog? egyértelműen a megcsalásra gondolok
egy csomót dumáltunk virtuálisan...szerintetek egy párkapcsoltban mennyire fontos a szex? és mennyire fontos a lelki kapocs? és melyik hiányát képes elviselni egy tartós kapcsolat? és mi az, amit még meg lehet tenni, annak érdekében, hogy működjön a dolog? egyértelműen a megcsalásra gondolok
végre látunk egy képet horziról is
ma előkerült egy nagyon régi barátnőm
milánóievészet a nappali-partin - tányérok hiján :):):)
A varázsigét írd majd meg mélben, néha nekem is szükségem lenne rá...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 13:52
Törölt felhasználó (24620)
Úristen... 10 órát aludtam...
bwwwwwww
ehhh
megyek, embert varázsolok magamból...
bwwwwwww
ehhh
Úristen... 10 órát aludtam...
bwwwwwww
ehhh
bwwwwwww
ehhh
Sziasztok!
De régen nem járt itt senki...
Én is csak bekukk.
De régen nem járt itt senki...
Én is csak bekukk.
horzi, előtte megihatom a kávém? pontositok: előtte megihatok két kávét?
nem tartom valami rettentő jó ötletnek a felvetett helyszint... különböző okokból. asszem, nem kell magyarázzam. :)
kedvenc fotónk mindig előkerül :):):)
De azért a középső ujamért nem besértődni.. puszis smile még mindig nincs
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 08:57
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Amugy meg nappali lakók:
ÉBRESZTŐ, FŐL!
Akinek állatai vannak etesse meg és pucolja ki, akinek kutyája az sétáltassa meg, vidd le a szemetet, csinálj reggelit, takarítsd ki a lakást....
ÉBRESZTŐ, FŐL!
Akinek állatai vannak etesse meg és pucolja ki, akinek kutyája az sétáltassa meg, vidd le a szemetet, csinálj reggelit, takarítsd ki a lakást....
Ezt Neked
A ház kivan takarítva, a kutya önellátó hál'isten egyedül futkos a kertben... reggelin már túl vagyok...
És különben is... ma jókedvűen ébredtem... pedig csak 5 órát aludtam
2007. 03. 17. szombat 08:57
A ház kivan takarítva, a kutya önellátó hál'isten egyedül futkos a kertben... reggelin már túl vagyok...
És különben is... ma jókedvűen ébredtem... pedig csak 5 órát aludtam
Amugy meg nappali lakók:
ÉBRESZTŐ, FŐL!
ÉBRESZTŐ, FŐL!

(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tom nekem annyira nem jön be a csajszi, olyan furcsa zavart a tekintete, lehet, hogy a faszt is csak kesztyűben fogná meg...
Na mindegy talán hagynám neki, hogy csináljon velem valamit vagy magával előttem...
Na mindegy talán hagynám neki, hogy csináljon velem valamit vagy magával előttem...
Amugy meg nappali lakók:
ÉBRESZTŐ, FŐL!
ÉBRESZTŐ, FŐL!
Nem tom nekem annyira nem jön be a csajszi, olyan furcsa zavart a tekintete, lehet, hogy a faszt is csak kesztyűben fogná meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 22:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
És még egy a jóéjtpuszi mellé:
Nekem mikor tudod megírni ezt a filmet én is megnézném?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 18:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
nnah én talán kezdek jobban lenni, most már fájdalomcsillapító nélkül is tudok enni
Közben beszereztem a Szabadság szerelmet és gondoltam, hogy felavatom Nagymamám DVD lejátszóját (karácsonyra kapta).
Szépen leültünk a TV elé és moziztunk.
Jó volt, szinte folyamatosan mesélt közben.
Közben beszereztem a Szabadság szerelmet és gondoltam, hogy felavatom Nagymamám DVD lejátszóját (karácsonyra kapta).
Szépen leültünk a TV elé és moziztunk.
Jó volt, szinte folyamatosan mesélt közben.
pruném, úgy tudom kertes házban laksz, tehát nálad megtudnánk csinálni a partyt nem-de-bár?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 16. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 14:39
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 16. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként ez a bográcsos szabadtéri nappalis party egyáltalán nem rossz ötlet
...keresnünk kéne valahol pest közvetlen környékén egy turistaházat, ahol lehet a szabadban bográcsozni, és a rácuppanós bébik tudnának aludni ebéd után...
...keresnünk kéne valahol pest közvetlen környékén egy turistaházat, ahol lehet a szabadban bográcsozni, és a rácuppanós bébik tudnának aludni ebéd után...

Gennyzsakszem

klaudiacica
Kimberly Cox