Sajna nem maradt, de lgközelebb ha lesz viszek neked kis pillém!
Tetszik az ötlet. Szervezzük meg!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 16. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 14:39
egyébként ez a bográcsos szabadtéri nappalis party egyáltalán nem rossz ötlet
...keresnünk kéne valahol pest közvetlen környékén egy turistaházat, ahol lehet a szabadban bográcsozni, és a rácuppanós bébik tudnának aludni ebéd után...
...keresnünk kéne valahol pest közvetlen környékén egy turistaházat, ahol lehet a szabadban bográcsozni, és a rácuppanós bébik tudnának aludni ebéd után...
Na, megtaláltam a plakátját is. Szóval, menjetek! Én már voltam sokszor. Gyönyörűűűűűűűű
Programajánló:
ORCHIDEA- ÉS BROMÉLIA KIÁLLÍTÁS A TAVASZ JEGYÉBEN!
Tavaszköszöntő orchidea- és bromélia kiállítást rendez a Magyar Orchidea Társaság 2007. március 15-18. között Budapesten, a Városligetben, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között
Helyszín: Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár
ORCHIDEA- ÉS BROMÉLIA KIÁLLÍTÁS A TAVASZ JEGYÉBEN!
Tavaszköszöntő orchidea- és bromélia kiállítást rendez a Magyar Orchidea Társaság 2007. március 15-18. között Budapesten, a Városligetben, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között
Helyszín: Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár
És még egy a jóéjtpuszi mellé:
Mai retro:

Bettie Page, az egyik leghíresebb pinup-lány

Bettie Page, az egyik leghíresebb pinup-lány
Helló mindenki!
Msn nálam sem működik.
Marha nagy kiránduláson voltunk ma is, zsong a fejem a fáradtságtól. De azért még olvasgatok egy kicsit.
Msn nálam sem működik.
Marha nagy kiránduláson voltunk ma is, zsong a fejem a fáradtságtól. De azért még olvasgatok egy kicsit.
az imént velem is szórakozott, de most már felmászott...
megnyugodtam (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 18:56
megnyugodtam (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nálam nem megy az msn, folyton visszadob, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető?
Csak nálam nem megy az msn, folyton visszadob, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető?
nnah én talán kezdek jobban lenni, most már fájdalomcsillapító nélkül is tudok enni
Közben beszereztem a Szabadság szerelmet és gondoltam, hogy felavatom Nagymamám DVD lejátszóját (karácsonyra kapta).
Szépen leültünk a TV elé és moziztunk.
Jó volt, szinte folyamatosan mesélt közben.
Közben beszereztem a Szabadság szerelmet és gondoltam, hogy felavatom Nagymamám DVD lejátszóját (karácsonyra kapta).
Szépen leültünk a TV elé és moziztunk.
Jó volt, szinte folyamatosan mesélt közben.
Nem látod, hogy nem fogja, vagy ez csak a jéghegy csúcsa
és a hó alatt fonódik rá katicika keze?
Az már nem is elég, ha 3 óráig az?
és a hó alatt fonódik rá katicika keze?
Az már nem is elég, ha 3 óráig az?
akárhányszor megpróbáltam összeírni a nappalilakókat, mindig kifelejtettem valakit...már nem is merem megpróbálni...de ha arra vonatkozott a kérdésed, hogy mint lehetséges ágybabújásos fiút hagytalak ki...nos...ezt neked kell tudni
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Elkéstél: már átszóltam...De semmi vész, mással vannak elfoglalva!
Most örüljek, vagy sírjak, hogy nem vagyok benne a felsorolásban
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 16. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 09:38
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 16. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
én már túl vagyok a reggeliztetésen, moncy tuti most csinálja, charlotte egy bébi mellett nincs már ilyenkor ágyban....szóval vagy pillére gondoltál, vagy a fiúkra(erdokerulo, surdi, willy, joe, para...)
tényleg...kire is???
tényleg...kire is???
nehogy hivjátok a hegyimentőket! megfogtad a főnyereményt, katicika, hisz ez a befagyasztott szerszám örökké merev marad, sosem fárad el!
áhhhh...csak küldj egy figyelemfelhívást csongrádba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 17:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Ej-ej, gyerekek, nagyon figyelmetlenek vagytok! Mióta mondpm már Vazinak, hogy északos a tetőnk, még valaki megjárja az ottrekedt hóval! Hát nem megjárta szegény Gorcsevicsov-Iván, most aztán hívhatjuk a hegyimentőket! Vagy mégsem?
Ej-ej, gyerekek, nagyon figyelmetlenek vagytok! Mióta mondpm már Vazinak, hogy északos a tetőnk, még valaki megjárja az ottrekedt hóval! Hát nem megjárta szegény Gorcsevicsov-Iván, most aztán hívhatjuk a hegyimentőket! Vagy mégsem?

charlotte, hoztam egy gabalyos képet
hol vagytok? mindenki a télirevalót gyűjtögeti?
Ma nem volt reggeli... kidőltem.. eldőltem.. megdőltem mittoménmivan velem... ágyban fekvős Flectoros napok...
Egyszer kívánom a kaját és jóízűen eszem... aztán meg rásem tudok nézni
Most meg összekellene magam kapni mert táncika lesz... utánna meg valami csajos bulival riogatnak
2007. 03. 16. péntek 09:38
Egyszer kívánom a kaját és jóízűen eszem... aztán meg rásem tudok nézni
Most meg összekellene magam kapni mert táncika lesz... utánna meg valami csajos bulival riogatnak
én már túl vagyok a reggeliztetésen, moncy tuti most csinálja, charlotte egy bébi mellett nincs már ilyenkor ágyban....szóval vagy pillére gondoltál, vagy a fiúkra(erdokerulo, surdi, willy, joe, para...)
tényleg...kire is???
tényleg...kire is???

Gennyzsakszem

Trinda Throng