kedvenc fotónk mindig előkerül :):):)

De azért a középső ujamért nem besértődni.. puszis smile még mindig nincs
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 08:57

Amugy meg nappali lakók:
ÉBRESZTŐ, FŐL!
Akinek állatai vannak etesse meg és pucolja ki, akinek kutyája az sétáltassa meg, vidd le a szemetet, csinálj reggelit, takarítsd ki a lakást....
ÉBRESZTŐ, FŐL!
Akinek állatai vannak etesse meg és pucolja ki, akinek kutyája az sétáltassa meg, vidd le a szemetet, csinálj reggelit, takarítsd ki a lakást....
Ezt Neked
A ház kivan takarítva, a kutya önellátó hál'isten egyedül futkos a kertben... reggelin már túl vagyok...
És különben is... ma jókedvűen ébredtem... pedig csak 5 órát aludtam
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 08:57

A ház kivan takarítva, a kutya önellátó hál'isten egyedül futkos a kertben... reggelin már túl vagyok...
És különben is... ma jókedvűen ébredtem... pedig csak 5 órát aludtam

Amugy meg nappali lakók:
ÉBRESZTŐ, FŐL!
ÉBRESZTŐ, FŐL!

Nem tom nekem annyira nem jön be a csajszi, olyan furcsa zavart a tekintete, lehet, hogy a faszt is csak kesztyűben fogná meg...
Na mindegy talán hagynám neki, hogy csináljon velem valamit vagy magával előttem...
Na mindegy talán hagynám neki, hogy csináljon velem valamit vagy magával előttem...

Amugy meg nappali lakók:
ÉBRESZTŐ, FŐL!
ÉBRESZTŐ, FŐL!
Nem tom nekem annyira nem jön be a csajszi, olyan furcsa zavart a tekintete, lehet, hogy a faszt is csak kesztyűben fogná meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 22:16

Törölt felhasználó (21812)

És még egy a jóéjtpuszi mellé:

Nekem mikor tudod megírni ezt a filmet én is megnézném?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 18:49

Törölt felhasználó (24620)

nnah én talán kezdek jobban lenni, most már fájdalomcsillapító nélkül is tudok enni
Közben beszereztem a Szabadság szerelmet és gondoltam, hogy felavatom Nagymamám DVD lejátszóját (karácsonyra kapta).
Szépen leültünk a TV elé és moziztunk.
Jó volt, szinte folyamatosan mesélt közben.

Közben beszereztem a Szabadság szerelmet és gondoltam, hogy felavatom Nagymamám DVD lejátszóját (karácsonyra kapta).
pruném, úgy tudom kertes házban laksz, tehát nálad megtudnánk csinálni a partyt nem-de-bár?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 16. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 14:39

egyébként ez a bográcsos szabadtéri nappalis party egyáltalán nem rossz ötlet
...keresnünk kéne valahol pest közvetlen környékén egy turistaházat, ahol lehet a szabadban bográcsozni, és a rácuppanós bébik tudnának aludni ebéd után...

Sajna nem maradt, de lgközelebb ha lesz viszek neked kis pillém!

Tetszik az ötlet. Szervezzük meg!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 16. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 14:39

egyébként ez a bográcsos szabadtéri nappalis party egyáltalán nem rossz ötlet
...keresnünk kéne valahol pest közvetlen környékén egy turistaházat, ahol lehet a szabadban bográcsozni, és a rácuppanós bébik tudnának aludni ebéd után...

Na, megtaláltam a plakátját is. Szóval, menjetek! Én már voltam sokszor. Gyönyörűűűűűűűű

Programajánló:
ORCHIDEA- ÉS BROMÉLIA KIÁLLÍTÁS A TAVASZ JEGYÉBEN!
Tavaszköszöntő orchidea- és bromélia kiállítást rendez a Magyar Orchidea Társaság 2007. március 15-18. között Budapesten, a Városligetben, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között
Helyszín: Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár
ORCHIDEA- ÉS BROMÉLIA KIÁLLÍTÁS A TAVASZ JEGYÉBEN!
Tavaszköszöntő orchidea- és bromélia kiállítást rendez a Magyar Orchidea Társaság 2007. március 15-18. között Budapesten, a Városligetben, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között
Helyszín: Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár
És még egy a jóéjtpuszi mellé:

Mai retro:

Bettie Page, az egyik leghíresebb pinup-lány

Bettie Page, az egyik leghíresebb pinup-lány
Helló mindenki!
Msn nálam sem működik.
Marha nagy kiránduláson voltunk ma is, zsong a fejem a fáradtságtól. De azért még olvasgatok egy kicsit.
Msn nálam sem működik.
Marha nagy kiránduláson voltunk ma is, zsong a fejem a fáradtságtól. De azért még olvasgatok egy kicsit.

az imént velem is szórakozott, de most már felmászott...
megnyugodtam (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 18:56
megnyugodtam (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak nálam nem megy az msn, folyton visszadob, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető?
Csak nálam nem megy az msn, folyton visszadob, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető?
nnah én talán kezdek jobban lenni, most már fájdalomcsillapító nélkül is tudok enni

Nem látod, hogy nem fogja, vagy ez csak a jéghegy csúcsa
és a hó alatt fonódik rá katicika keze?
Az már nem is elég, ha 3 óráig az?

Az már nem is elég, ha 3 óráig az?

akárhányszor megpróbáltam összeírni a nappalilakókat, mindig kifelejtettem valakit...már nem is merem megpróbálni...de ha arra vonatkozott a kérdésed, hogy mint lehetséges ágybabújásos fiút hagytalak ki...nos...ezt neked kell tudni
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)