Öt keresed?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:22
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
most nem érek rá, de meg kell jegyeznem, hogy a lemezjátszós kép hihetetlenül izgalmas számomra...ööö...izééé...nedvesség, bizsergés...de nem vagyok bakelitfetisiszta
komolyan segítsetek már ebben a fetisizmus dologban...honnan tudom, hogy fetisizálok valamit? nem jut eszembe semmi...akkor nem vagyok fetisiszta? de mindenki zizzen valamire...én mire? segítség! héééé, freud itt van?
komolyan segítsetek már ebben a fetisizmus dologban...honnan tudom, hogy fetisizálok valamit? nem jut eszembe semmi...akkor nem vagyok fetisiszta? de mindenki zizzen valamire...én mire? segítség! héééé, freud itt van?
pókháló?
Szilva, nem te szoktál itt a kétlábon járó enciklopédia lenni? Neked mindent kellene tudnod, pont a fetisizálást nem tudod?
Nézd meg az interneten, mondjuk keress rá google-ben. :):):) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:22
Nézd meg az interneten, mondjuk keress rá google-ben. :):):) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
most nem érek rá, de meg kell jegyeznem, hogy a lemezjátszós kép hihetetlenül izgalmas számomra...ööö...izééé...nedvesség, bizsergés...de nem vagyok bakelitfetisiszta
tudtam, hogy a hp barátnőmre számíthatok
egyébként hozzátenném, ha már erről beszélgetünk, hogy rohadtul izgató egy szál harisnyában, fehér köpenykében lófrálni :) eleinte még jártam úgy, ma már nadrágot hordok, mert eszembe juttatná a... a... (segits, zsül!) a... kardot :)
Na nekem most mennem kell. Sziasztok.
szio :)
És mi a gond a karddal???
beírtam: szilva fetisiszta álmai...nem adott ki semmit:(:(:(:(
beírtam: fétis...kiadott valami céget, alapítva 1991-ben
de volt ilyen is: Fétisizmus
Kizárólag a férfiakra jellemző nemi eltévelyedés. A pszichoszexuális érés folyamata során a
és megfejtettem: nem vagyok férfi, tehát nem vagyok nemileg eltévelyedve
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:28
Kizárólag a férfiakra jellemző nemi eltévelyedés. A pszichoszexuális érés folyamata során a
gy
szexuális fantáziájához bizonyos holmik (női fehérnemű, cipő stb) kapcsolódnak, és a későbbiekben ezek megpillantása vált ki nemi izgalmat. alf
er alf
me alf
kés megfejtettem: nem vagyok férfi, tehát nem vagyok nemileg eltévelyedve
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva, nem te szoktál itt a kétlábon járó enciklopédia lenni? Neked mindent kellene tudnod, pont a fetisizálást nem tudod?
Nézd meg az interneten, mondjuk keress rá google-ben. :):):)
Nézd meg az interneten, mondjuk keress rá google-ben. :):):)
Na igen, ezen a kitételen én is meglepődtem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:33
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
beírtam: szilva fetisiszta álmai...nem adott ki semmit:(:(:(:(
és megfejtettem: nem vagyok férfi, tehát nem vagyok nemileg eltévelyedve
gy
szexuális fantáziájához bizonyos holmik (női fehérnemű, cipő stb) kapcsolódnak, és a későbbiekben ezek megpillantása vált ki nemi izgalmat. alf
er alf
me alf
kés megfejtettem: nem vagyok férfi, tehát nem vagyok nemileg eltévelyedve
A zene is lehet fétis?
nem járhat az ész mindig a kardokon :)
Attól pallérozódik az elme...
Ez szerintem is jó téma
Penge a néni, nemde?
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
nem túl sok a ruha rajta?
Így jobb?

Gennyzsakszem

Lacie Heart