édes-mézes-gyengéd-kedves zenehallgatás?

Mi az a far-sallang??
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 19:44
Törölt felhasználó (9148)

Jösz farsangolni????
Valami olyasmi... Lágy, és krémes

audrey szobájában szerveznek egy nem virtuális farsangi bulit. menj át, olvasd el az elejét :) mi megyünk :)
2007 farsang:)))
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Pille,
nem az én szobámban:)) Külön szobát nyitottunk...
nem az én szobámban:)) Külön szobát nyitottunk...
Oké, kapiskálom már... Most így hirtelen nem is tudok reagálni a kedves kérdésre, majd kimatekozom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 19:45

Törölt felhasználó (9148)

2007 farsang:)))
igaz. mégis a te szobádból nyilik az ajtaja :)
Most bünti lesz, mert nem figyeltem?!

akkor ideje közelbe hozni a rózsaszín szobámat is...még túl sokan járkálnának át rajtunk...
nincs kegyelem!
Hehe, porszívó-fetisiszták lepték el a nappalit
Nem merem feltenni a kérdést, hogy kinek mi a fétise, mert túl intim. De azért titokban nagyon kíváncsi vagyok ám rá...

Nem merem feltenni a kérdést, hogy kinek mi a fétise, mert túl intim. De azért titokban nagyon kíváncsi vagyok ám rá...
charlotte-om, ez téjjeg túl intim. titok marad :)
Látod Charlotte, a tigrisbőr a kutyákra izgul, Jules-ék porszívóznak.
Én meg nem mondom el:)
Mert lehet túl intim, vagy mert csak nem is merem bevallani :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 19:52
Én meg nem mondom el:)
Mert lehet túl intim, vagy mert csak nem is merem bevallani :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

no, a mai szexnek vége :) elröhögitek :)
mindjárt rendet teremtek

Elröhögjük? Csak nézd meg azt a lemezjátszó formájú palacsintasütőt nyalogató kislányt:)
És mi röhögjük el?
Na ne mán:)
Aztán jössz te ebben a ruhában, mikor a fetisizmusról van szó. Hát asszem itt mindjárt mindennek vége, nem csak a szexnek :)
És mi röhögjük el?
Na ne mán:)
Aztán jössz te ebben a ruhában, mikor a fetisizmusról van szó. Hát asszem itt mindjárt mindennek vége, nem csak a szexnek :)
Nekem a csizmák, harisnyakötő, esetleg...

...ilyesmi (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 19:52

...ilyesmi (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

dehát ez egy ápolóné!

Na meg az ártatlan külső...