te Cpt! mifene bajod van a méznyalással? bezzeg, ha a pocakodról nyalná...

Upsz, nyilván véletlen egybeesés...

Sziasztok.
Kicsit borús most a hangulatom ,mert újra átéltem egy esetet amit az előbb leírtam az orális topicban.
Erről jut eszembe volt már halál közeli élményetek....?!
Kicsit borús most a hangulatom ,mert újra átéltem egy esetet amit az előbb leírtam az orális topicban.
Háát, egyszer kicsit bealudtam vezetés közben, na az elég csúnya ébredés volt...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:08

Sziasztok.
Hát te mit keresel itt este? Csak nem dolgozol ily késői órán?
:-O (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 19:55
:-O (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Látod Charlotte, a tigrisbőr a kutyákra izgul, Jules-ék porszívóznak.
Én meg nem mondom el:)
Mert lehet túl intim, vagy mert csak nem is merem bevallani :)
Én meg nem mondom el:)
Mert lehet túl intim, vagy mert csak nem is merem bevallani :)
szia horzi. mindjárt átugrom, csak előbb keresek valami igazán klassz fetishes fotót, amit beszúrhatok :)
halálközeli élmény? ... ha nagyon közel lett volna, nem kéne ennyit gondolkodjak.
halálközeli élmény? ... ha nagyon közel lett volna, nem kéne ennyit gondolkodjak.
Én majdnem lezuhantam a Tátrában egy szikláról. Nem volt kellemes utána belegondolni...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Na, mégiscsak színt vallasz?
Nem hál istennek nem dolgozom, csak a függőségem hozott ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:10
Törölt felhasználó (21812)

Hát te mit keresel itt este? Csak nem dolgozol ily késői órán?
:-O
:-O
De hát az életben számtalan kínos helyzet adódhat...

Én most kezdem az esti altatást. Nemtom meddig tart. Utána jövök.
Sziasztok! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy mibajom a méznyalással? Semmi tulajdonképpen, csak a lemezjátszó sok nekem kicsit ott a képen :)
gyerekkoromban majdnem befulladtam egy patakba...
volt egy motorbalesetem is,3 nap kómával
a többiröl meg inkabb hallgatok...
volt egy motorbalesetem is,3 nap kómával
a többiröl meg inkabb hallgatok...
Halálközeli élmény? Elég sokat vezetek, és szerintem nem annyira rosszul. De ettől függetlenül elég sok olyan balesetet úsztam meg, ahol otthagyhattam volna a fogam, és utána amikor sikerült megúsznom a nagy bajt, na akkor remegtem egy jó darabig.
De volt már olyan ismerősöm isaki mellett ültem autóban és pillanatok alatt halálközeli élményeim lettek :) (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De volt már olyan ismerősöm isaki mellett ültem autóban és pillanatok alatt halálközeli élményeim lettek :) (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
nem találok olyat :(
Pedig nagyon kíváncsiak lettünk:)
Mi lenne ha beszúrnád mondjuk a gégsz doktorbácsit:) vagy az nem elég fétish ápolónőként dokival? :):):)
Mi lenne ha beszúrnád mondjuk a gégsz doktorbácsit:) vagy az nem elég fétish ápolónőként dokival? :):):)
Ez ismerős én sem szeretem ha más vezet, na pá mennem kell az utakra autózni....
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 20:16

Halálközeli élmény? Elég sokat vezetek, és szerintem nem annyira rosszul. De ettől függetlenül elég sok olyan balesetet úsztam meg, ahol otthagyhattam volna a fogam, és utána amikor sikerült megúsznom a nagy bajt, na akkor remegtem egy jó darabig.
De volt már olyan ismerősöm isaki mellett ültem autóban és pillanatok alatt halálközeli élményeim lettek :)
De volt már olyan ismerősöm isaki mellett ültem autóban és pillanatok alatt halálközeli élményeim lettek :)

Gennyzsakszem #1 | 2004.09.20
Túl sok a hálószoba már itt. Tessék egy nappali bárpulttal. Ülj le, kérj egy italt, gyújts rá és mesélj :)
Gennyzsakszem #2 | 2004.09.20
Oppardon azokat nem látom szívesen, akik privát hálószobával rendelkeznek. Azokat összeverem, és megyalázom, aztán kihajítom az utcára a harlemieknek jatékszerül. Szal értitek, akikre tartozik :)))
Túl sok a hálószoba már itt. Tessék egy nappali bárpulttal. Ülj le, kérj egy italt, gyújts rá és mesélj :)
Gennyzsakszem #2 | 2004.09.20
Oppardon azokat nem látom szívesen, akik privát hálószobával rendelkeznek. Azokat összeverem, és megyalázom, aztán kihajítom az utcára a harlemieknek jatékszerül. Szal értitek, akikre tartozik :)))
Itt van bilincs, meg mindenféle nyalánkság
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)