bezzeg anyuci nem tojik be egy nagydarab szakállas pasitól, aki budapest feliratú mackófelsőben nyomul
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Nézd, az én lányom még nincs 1,5 éves. Természetes hogy majd betojik egy nagydarab, szakállás, tiszta pirosba öltözött pasitól. Amúgy elég nagy baromságnak tartom a betiltását. De az is igaz, hogy ha az utcán 5 méterenként találkoznak télapóval, akkor meg oda a mítosz.
bocsi,nem tud(hat)tam milyen idös a gyermeked,csak azt akartam jelezni,h vannak,akiknek semmi sem szent,a jomod meg elveszi az eszüket!telapot betiltani!sztem egy 3-4 eves gyerek azert nevelteteseböl adodoan ne feljen a telapotol!
2006. 12. 03. vasárnap 13:23
Nézd, az én lányom még nincs 1,5 éves. Természetes hogy majd betojik egy nagydarab, szakállás, tiszta pirosba öltözött pasitól. Amúgy elég nagy baromságnak tartom a betiltását. De az is igaz, hogy ha az utcán 5 méterenként találkoznak télapóval, akkor meg oda a mítosz.
Jogos, én is egyetértettem azzal, amit mondtál.
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:35
bocsi,nem tud(hat)tam milyen idös a gyermeked,csak azt akartam jelezni,h vannak,akiknek semmi sem szent,a jomod meg elveszi az eszüket!telapot betiltani!sztem egy 3-4 eves gyerek azert nevelteteseböl adodoan ne feljen a telapotol!
Betojni betojik, csak nem a félelemtől, hanem az izgalomtól
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:33
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
bezzeg anyuci nem tojik be egy nagydarab szakállas pasitól, aki budapest feliratú mackófelsőben nyomul
sztem az nagyon kiraly,habar en alapbol a psychothriller hive vagyok,vagány meg a feltamadas is,kedvencem a hannibal trilogia!sztem igazan felös a pentek 13 Jason-nel!a sikoly meg a hasonlo divat-horrorok eleg gyengek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:33
De azért vannak filmek, amiktől mindig és bármikor be tudok sz.rni.
Nekem a Hetedik is ilyen pl.
Nekem a Hetedik is ilyen pl.
ugyanigy tettem én is. úgy gondoltam, ha nyakig vagyok betakarózva, semmi sem rémisztgethet.
ha megnézek egy olyan félős filmet, még mindig félek - egyébként -, minden villanyt feloltok, csak aztán megyek ki a vécére.
ha megnézek egy olyan félős filmet, még mindig félek - egyébként -, minden villanyt feloltok, csak aztán megyek ki a vécére.
Én a gyerek születése óta kevésbé félek éjjel, mert úgy érzem, hogy a kisangyal elüldözi a gonosz szellemeket.
A divathorror azért jó, mert utána megcsinálhatják a tinivígjáték változatát
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:48
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem az nagyon kiraly,habar en alapbol a psychothriller hive vagyok,vagány meg a feltamadas is,kedvencem a hannibal trilogia!sztem igazan felös a pentek 13 Jason-nel!a sikoly meg a hasonlo divat-horrorok eleg gyengek!
Érdekes cikket olvasok a chat.hu-ról. Mondjuk ezeket eddig is tudtam, és most már teljesen biztos vagyok benne, hogy jelszavas lesz a gépem, amikor a lányom már tudja egyedül kezelni.
Cikk - katt ide
"Bár a névből elég világos, hogy egy 14 éves kislányról van szó, 40 perc alatt kábé ötvenen próbáltak megdugni a 15-40 éves korosztályból."
Cikk - katt ide
"Bár a névből elég világos, hogy egy 14 éves kislányról van szó, 40 perc alatt kábé ötvenen próbáltak megdugni a 15-40 éves korosztályból."
asszem igazán én is a gyerek születése után vedlettem le a félelmeket, mert nem mutathatom előtte, hogy félek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:56
Én a gyerek születése óta kevésbé félek éjjel, mert úgy érzem, hogy a kisangyal elüldözi a gonosz szellemeket.
a gyerekszülés félelemlevedléssel jár? akkor én miért félek még mindig?
ja, hát persze! császáros voltam.
ja, hát persze! császáros voltam.
Én is császáros voltam. Keress más magyarázatot!
Megvan: beszari vaaaaaagy!
Megvan: beszari vaaaaaagy!
Veszély esetén a félelem, szorongás az idegrendszer természetes, sőt életmentő reakciója. Eredetileg arra szolgált, hogy képesek legyünk vészhelyzetekben nagyobb teljesítményt nyújtani. A vészcsengő az agytörzsben szólal meg elsőként, majd beindul a láncreakció. Az eredmény: gyorsuló szívverés, táguló erek és fokozott ingerlékenység az izmokban, táguló szembogár, gyorsuló légzés, hirtelen megnőtt oxigénhiány, fokozott anyagcsere, fokozódó izzadás. Az agyban minden más tevékenység gátlódik, csupán egyetlen fenyegető érzés marad.
de rohadtul ám!
egyáltalán nem rossz a lelkiismeretem, mégis simán össze-összerezzenek fényes nappal, ha halkan közelitenek meg. :)
a cikk... igazából nem is tudom, mit irjak erre. ez a mai világ. és a 14 éves korosztály a mai világban sokkal jobban fejlett, sokkal erősebben divatot követő, mint mi voltunk. a mai 14-ek felérnek a mi 16-unkkal. sőt, a 12 évesek is.
egyáltalán nem rossz a lelkiismeretem, mégis simán össze-összerezzenek fényes nappal, ha halkan közelitenek meg. :)
a cikk... igazából nem is tudom, mit irjak erre. ez a mai világ. és a 14 éves korosztály a mai világban sokkal jobban fejlett, sokkal erősebben divatot követő, mint mi voltunk. a mai 14-ek felérnek a mi 16-unkkal. sőt, a 12 évesek is.
Fú, még egy durvulás: tegnap egy ismerősöm felhívta a figyelmemet egy honlapra, ahová fényképeket/képeslapokat küldenek az emberek név nélkül és ahol megírják azokat a titkaikat, amiket soha senkinek nem mondanának el.
Pl. találtam ilyeneket:
Tudtam, hogy homokos vagy, mielőtt hozzád mentem feleségül.
Bulimiás voltam 20 évig. Bárcsak még mindig az lennék. Olyan volt, mint egy barát.
Pl. találtam ilyeneket:
Tudtam, hogy homokos vagy, mielőtt hozzád mentem feleségül.
Bulimiás voltam 20 évig. Bárcsak még mindig az lennék. Olyan volt, mint egy barát.
De szerintem lelkileg nem fejlődnek olyan gyorsan, mint ahogy a testük és a gondolataik...
mi a cime a honlapnak?
a cikkhez annyit tennék hozzá, hogy vagy úgy engedem a gyereket a géphez, hogy felhívom a figyelmét dolgokra, vagy nem engedem a géphez
persze, hogy a lelkük nincs még azon a szinten! de mivel 'nőnek' érzik magukat, ezért sokkal könnyebben mennek bele bizonyos dolgokba.
velünk ez nem így volt? a mi szüleinknek már a mi világunk is felgyorsult volt, vagy nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 14:09
De szerintem lelkileg nem fejlődnek olyan gyorsan, mint ahogy a testük és a gondolataik...

Gennyzsakszem

vagyokaki...
Ellen