jóreggelt és kellemes napot mindenkinek!
Ez a kép pedig Surdié ;-)
És követelem, hogy az adminok határozzák meg a topicokba naponta egy fórumozó által beszúrható képek számát, hogy tudjam, mi a kvótám!!!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 15:09
Engem nem zavarnak a képek, de mivel egyszerű forumozó vagyok a véleményem csak egy megjegyzés. Csak nehogy vazi letiltson "megengedettnél több kép beszúrása címszóval" :)
Most beírom a holnap reggeli kérdést, mert lehet, hogy nem ülök géphez (bár ez leginkább csak áramszünet esetén és/vagy a gépem megrogyásakor következhet be).
Szóval: emlékeztek-e még, hogy hány évesen és milyen körülmények között tudtátok meg, hogy a gyerkőcöket nem a gólya hozza?
Szóval: emlékeztek-e még, hogy hány évesen és milyen körülmények között tudtátok meg, hogy a gyerkőcöket nem a gólya hozza?
na, elmegyek én is aludni. szép álmokat nektek. és ne irjatok ötvenezer oldalt, mert holnap este érek csak haza, s nem győzöm majd visszaolvasni!
attól még találkozhatsz a tanitóddal :) én is szoktam :)
He-he de én már ki nőtem az isit:-))))))))))
s megkérdezi holnap a régvolt tanitód tőled, mondjuk a buszon: és mit olvastál legutóbb? válasz: hááátt... a gége topikjait
Milyért szeretek olvasni:-))))))))
te most minden topikot átolvasol? bele fogsz gabalyodni!
Én ugyan nem mert nincs macskám nekem másom van:-)))))))))))
cupp :)
Pillekönnyü álmot mindenkinek,jóéjszakát!
mi nem csípjük egymást zombival úgyhogy inkább nem mennék...
ez jóóóóóóóóóóóó...van egy nagy ház, benne gennyzsák nappalija, zombiee kéjbarlangja, audrey szobája:):):):):):):)
szanaszét offoljuk a dühöngőt
jer át te is :)
jer át te is :)
ok,jó éjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ide-oda futkosunk. Tudod, ott egy mellbimbó a tét
Ide-oda futkosunk. Tudod, ott egy mellbimbó a tét
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
hahó mki zombinál
hahó mki zombinál
nagyon szép
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ez meg az előző macskánk volt. A legjobb fej macska, aki csak létezhetett:

Gennyzsakszem

marianud