Na, mindjárt ébred és kezdünk készülni.
További szép délutánt!
További szép délutánt!

nektek is...és próbáld visszafogni magadat...ne csipkedd a lányodat, hogy sírjon, és te ülhess bele a mikulás ölébe
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 14:35

Törölt felhasználó (21812)

Na, mindjárt ébred és kezdünk készülni.
További szép délutánt!
További szép délutánt!

képzeljétek! tegnap szórakozóhelyen voltam egy koncerten. végig a pultnál álltam, iszogattam a söröcském, élveztem a zenét...
egyszercsak odahajol egy srác a pultos csajhoz, s kérdi: becherowka van?
gyerekek, azt hittem visszajön a söröm. eddig egy ártatlan szó sem váltott ki belőlem fizikai rosszullétet.
szerencsére nem volt becherowkájuk, ha még a szagát is megéreztem volna... húh!
egyszercsak odahajol egy srác a pultos csajhoz, s kérdi: becherowka van?
gyerekek, azt hittem visszajön a söröm. eddig egy ártatlan szó sem váltott ki belőlem fizikai rosszullétet.

szerencsére nem volt becherowkájuk, ha még a szagát is megéreztem volna... húh!
de jó ötletet adtál...van egy barátnőm, és gondolkodtam valami kis jelképes karácsonyi ajándékon...veszek enki egy 2literes becherovkát:):):):):):):):)
neki

erre én most nem reagálok, ha nem haragszol
de, mégis:
de, mégis:

megyünk ikeába délután?

csak akkor, ha jól beizzitod a fűtést a kocsiban. megfagyok.

na, szép!
fiam haverja most hozta át a fűrész hármat. benyomták. most kezdődik.
ma este félni fogok
fiam haverja most hozta át a fűrész hármat. benyomták. most kezdődik.
ma este félni fogok

Na, mi meg hazaértünk az ünnepségről. Mikor bementünk a nagy terembe, akkora tömeg volt, hogy a kiscsaj rögtön sírni kezdett. Ráadásul mikrofonba mondták a gyerekek neveit és ki kellett menni a színpadhoz a csomagért. Naná, hogy nem mentünk. Inkább lementünk az alsó szintre és ott megvártuk míg véget ért a hacacáré és lejött a többi egyek is játszani. Végül még a télapót is láttuk, mert ő is lejött és a lányom naaaaaaagy kerek szemekkel bámulta, de nem sírt.
Két szelet kuglóf behabzsolása után pedig sikítozva, röhögcsélve rohangált a terem közepén.
:-)
Két szelet kuglóf behabzsolása után pedig sikítozva, röhögcsélve rohangált a terem közepén.
...a többi GYEREK jött le játszani, nem egyek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 17:51

Na, mi meg hazaértünk az ünnepségről. Mikor bementünk a nagy terembe, akkora tömeg volt, hogy a kiscsaj rögtön sírni kezdett. Ráadásul mikrofonba mondták a gyerekek neveit és ki kellett menni a színpadhoz a csomagért. Naná, hogy nem mentünk. Inkább lementünk az alsó szintre és ott megvártuk míg véget ért a hacacáré és lejött a többi egyek is játszani. Végül még a télapót is láttuk, mert ő is lejött és a lányom naaaaaaagy kerek szemekkel bámulta, de nem sírt.
és te? beleültél a mikulás ölébe?
az én nagy fiam meg adventi koszorút készített, mire hazaértünk...négy lepukkadt gyertyát tett egy átlátszó (charlotte!!!)műanyag tálkába, és celluxszal egy yucca levelet ragasztott rá körben, van egy félhalott yuccám, lekonyult mindene, de még zöldek a levelei...na abból szedett le egyet:):):):):)
basszus olyan megható:)ezek szerint jól nevelem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 17:51
az én nagy fiam meg adventi koszorút készített, mire hazaértünk...négy lepukkadt gyertyát tett egy átlátszó (charlotte!!!)műanyag tálkába, és celluxszal egy yucca levelet ragasztott rá körben, van egy félhalott yuccám, lekonyult mindene, de még zöldek a levelei...na abból szedett le egyet:):):):):)

Dehogy ültem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 17:55

és te? beleültél a mikulás ölébe?

fúúúúúúbazz
és mit kaptál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:24

Dehogy ültem...

Megkaptam az unokáját is egy körre.

De csalás az egész. Abban a csomagban, amit a végén kapsz, nincs csoki.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)

és akkor mi van benne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:35

Megkaptam az unokáját is egy körre.

Még nem tudom. De eltettem azt a kosztümöt, amire jutott az anyagból. Aztán majd meglátjuk a DNS-teszt eredményét...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Én kis husos seggem:-)))))))))))))
illusztráld, lécccci

jaaaaaaaaaaah, azt hittem lenyelted az utolsó falatot is:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:38

Még nem tudom. De eltettem azt a kosztümöt, amire jutott az anyagból. Aztán majd meglátjuk a DNS-teszt eredményét...