egy jó párat az én gyűjteményemből!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 20:46

Törölt felhasználó (7767)

Omega számokat honnan lehet letölteni?
URH? ÚgyRöHögtem!

nem mindegy melyik éne lassít!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 21:28
Törölt felhasználó (21812)

Csak akkor, ha lassítasz...
melyik felük volt meztelen a ffiaknak?
lehet a másik felüknek jobban ürültél volna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 06:36
lehet a másik felüknek jobban ürültél volna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg!
tegnap este színházban voltunk a fiammal, megnéztük a dzsungel könyvét. nagyon jóóóóóó volt. az állatot játszó szereplőkön kívül volt az embercsapat, ahova maugli bekerül, és közülük a férfiak félmeztelenül
rohangásztak, meg táncoltak....háááát...ritkán látni ilyet...nem kigyúrt vállú kockahasú szépfiúk voltak, hanem hús-vér férfiak, némelyik egészen kicsi kis pocakkal...jó, persze izmosak voltak, meg kicsit szőrös mellkasúak...igencsak szép látvány volt
maga a darab remek volt, a zenéje tökéletes, végig borzongtam a gyönyörtől:):):):)de ismertem a zenéjét, megvan cd-n.....
erről jut eszembe: melyik a jobb, ha ismered a darab zenéjét és úgy nézed meg, vagy ha nem hallottad sosem, és úgy nézed meg..illetve: melyik a jobb, ha olvastad a könyvet és úgy nézed meg a belőle készült filmet, vagy a film után olvasod el a könyvet???????
tegnap este színházban voltunk a fiammal, megnéztük a dzsungel könyvét. nagyon jóóóóóó volt. az állatot játszó szereplőkön kívül volt az embercsapat, ahova maugli bekerül, és közülük a férfiak félmeztelenül

váááóóóóó!
kívánatos vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 08:29
kívánatos vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdinak itt hagyok egy képet, hogy ne hiányozzak neki annyira délelőtt:

Most mennem kell. Szép napot!

Most mennem kell. Szép napot!
má Te is kérdezősködsz? nem elég a lotyókám?
1ébként én szarul! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 08:51
1ébként én szarul! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóreggelt!
Én nagyon rosszul aludtam az éjjel,lehet a telihod volt az oka?
kiváncsi lennék,TI hogy aludtatok?
Én nagyon rosszul aludtam az éjjel,lehet a telihod volt az oka?
kiváncsi lennék,TI hogy aludtatok?
Üdvözlök mindenkit, akik jelenleg úgy lássam a közelben sincsenek.
úgyhogy jól elbeszélgettem itt magamval a visszaolvasások közepette!!!
ööö..izéééé, nagy kérés lenne, hogy a még múlt században keletkezett hsz-ekre történő reagálásaid mellé be ctrl c-v-znéd azt is, amit lereagáltál?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 05. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 11:34

Üdvözlök mindenkit, akik jelenleg úgy lássam a közelben sincsenek.
igen az!
ha én visszaolvasom a hsz-eiteket, soxor visszakeresve, h mire is reagáltok, mindezt néha 30 oldalon keresve. Te is szenvedj kicsikét érte, h megértsd a dolgokat!
hehehe minyő gonosz is vagyok!
egyébként úgy kéne működnie ennek, h ha rákettyintesz arra, h mire is reagált az ember oda kéne ugrania, de valamiért ez itten nem műxik! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 11:41
ha én visszaolvasom a hsz-eiteket, soxor visszakeresve, h mire is reagáltok, mindezt néha 30 oldalon keresve. Te is szenvedj kicsikét érte, h megértsd a dolgokat!
hehehe minyő gonosz is vagyok!
egyébként úgy kéne működnie ennek, h ha rákettyintesz arra, h mire is reagált az ember oda kéne ugrania, de valamiért ez itten nem műxik! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö..izéééé, nagy kérés lenne, hogy a még múlt században keletkezett hsz-ekre történő reagálásaid mellé be ctrl c-v-znéd azt is, amit lereagáltál?

a retro bulinkon csináltunk egy feladatsort, amelynek ez volt az egyik része, melyik filmekről van szó?
1.A vízügyi munkatársat tetten érik feketevágáson, miközben a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
2.A fizikai munkát végző fiatal lány művészi karrierjét építgeti, este pedig egy bárban táncol.
3.Romantikus nyári szerelem után váratlan találkozás a gimiben, ahol majd kiderül: ki mond le és miről a másik szerelméért.
4.Az oklahomai fiú kalandjai a nagyvárosban, miközben színesek és fehérek hajába egyaránt belekap a szél.
5.Az állomásfőnök popsira pecsétel, miközben a vonatok csak mennek, mennek.....
6.Kedd esti sorozatos vitorla-fölvonás családi körben.
7.Szintén sorozatban követhettük nyomon a szívtipró Blazsej doktor hódításait, főleg a nővérszobában.
8.A szerencsétlen rabszolgalány szerelmi kalandjai az úrfival, miközben Rosa folyamatosan ármánykodik.
9.Táskás szemű főhekus nyomoz a segédjével a müncheni éjszakában.
10. Az alacsony vérnyomású pasas divatba hoz egy sajátságos fejfedőt.
11.Amikor a kiscsaj leveszi a klumpáját, az tuti, hogy minden pasinak maradandó élményt okoz.
12.Csatározó házaspár, gyakorlatozó munkásőrök a pincében, nyomuló rendőr, új nő a házban, de a hátsó kert ügyében nincs megegyezés.
13.Tűzvédelmi okok miatt felszerelt kamera az öltözőben, az igazgató pedig töretlen lelkesedéssel rázza a kefirt.
14.Az egyetlen férfi a faluban, aki nem Béla, állapotos lesz.
1.A vízügyi munkatársat tetten érik feketevágáson, miközben a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
2.A fizikai munkát végző fiatal lány művészi karrierjét építgeti, este pedig egy bárban táncol.
3.Romantikus nyári szerelem után váratlan találkozás a gimiben, ahol majd kiderül: ki mond le és miről a másik szerelméért.
4.Az oklahomai fiú kalandjai a nagyvárosban, miközben színesek és fehérek hajába egyaránt belekap a szél.
7.Szintén sorozatban követhettük nyomon a szívtipró Blazsej doktor hódításait, főleg a nővérszobában.
8.A szerencsétlen rabszolgalány szerelmi kalandjai az úrfival, miközben Rosa folyamatosan ármánykodik.
11.Amikor a kiscsaj leveszi a klumpáját, az tuti, hogy minden pasinak maradandó élményt okoz.
12.Csatározó házaspár, gyakorlatozó munkásőrök a pincében, nyomuló rendőr, új nő a házban, de a hátsó kert ügyében nincs megegyezés.
13.Tűzvédelmi okok miatt felszerelt kamera az öltözőben, az igazgató pedig töretlen lelkesedéssel rázza a kefirt.
1. Tanú
2. Flashdance
3. Pomádé (?)
4. Hair (?)
5. Szigorúan ellenőrzött vonatok
6. Onedin család
7. Kórház a város szélén
8. Rabszolgasors
9. Derrick
10.Forró szél (vagy mi a címe, Surda, na...)
11.-
12.Csapd le csacsi (?)
13.Egészséges erotika
14.- (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 13:03
2. Flashdance
3. Pomádé (?)
4. Hair (?)
6. Onedin család
7. Kórház a város szélén
8. Rabszolgasors
9. Derrick
11.-
12.Csapd le csacsi (?)
13.Egészséges erotika
14.- (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

a retro bulinkon csináltunk egy feladatsort, amelynek ez volt az egyik része, melyik filmekről van szó?
a kérdőjelesek igen, a hiányzókat majd megmondják:) ügyeeees fijjjjú
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 13:15

1. Tanú
2. Flashdance
3. Pomádé (?)
4. Hair (?)
6. Onedin család
7. Kórház a város szélén
8. Rabszolgasors
9. Derrick
11.-
12.Csapd le csacsi (?)
13.Egészséges erotika
14.-
2. Flashdance
3. Pomádé (?)
4. Hair (?)
6. Onedin család
7. Kórház a város szélén
8. Rabszolgasors
9. Derrick
11.-
12.Csapd le csacsi (?)
13.Egészséges erotika
14.-
11. Linda
14. Legényanya
többi stimmel (Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 13:15
14. Legényanya
többi stimmel (Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)

1. Tanú
2. Flashdance
3. Pomádé (?)
4. Hair (?)
6. Onedin család
7. Kórház a város szélén
8. Rabszolgasors
9. Derrick
11.-
12.Csapd le csacsi (?)
13.Egészséges erotika
14.-
2. Flashdance
3. Pomádé (?)
4. Hair (?)
6. Onedin család
7. Kórház a város szélén
8. Rabszolgasors
9. Derrick
11.-
12.Csapd le csacsi (?)
13.Egészséges erotika
14.-
Béláim az úrban :-))
Túltoltuk!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 13:19
Túltoltuk!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

11. Linda
14. Legényanya
többi stimmel
14. Legényanya
többi stimmel
más:
-béééla, én vagyok
-a béla én vagyok!
nah, aki ezt megfejti annak teljesítem egy kívánságát
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 13:20
-béééla, én vagyok
-a béla én vagyok!

Béláim az úrban :-))
Túltoltuk!!!
Túltoltuk!!!
A legényanya nem ismerős, biztos háborúst játszottam akkor
Mi az a klumpa, szandál?

Mi az a klumpa, szandál?

Mi az a klumpa, szandál?

Mi az a klumpa, szandál?

A legényanya (A legényanya)
Vígjáték, 1989 - magyar film
Rendezte: Garas Dezső
Főszerepben: Eperjes Károly, Andorai Péter, Eszenyi Enikő, Garas Dezső, Kállai Ferenc, Pogány Judit
Rátóton, mikor az első tanácselnököt megválasztották, és az Béla névre hallgatott, nos e naptól kezdve nem keresztelt a pap, nem anyakönyvezett a tanács más névre gyermeket, csak Bélára. Boldogan éltek volna, ha Rozi meg nem szülte volna fiúgyermekét, Józsit. A bajok csak ezután kezdődtek. Józsiból felnőve szép szál legény lett, a lányok mind beleszerettek. Különösen a szépséges Ágika, akivel boldog estéket töltöttek együtt.
A csoda ezután következett, ugyanis Józsi terhes lett. A falu előljárói nem voltak közös nevezőn a tekintetben, hogy vajon szükségük van-e erre a csodára. Óriási harcot vívtak, hogy Józsi vetesse el a gyereket. Ő azonban megszülte gyermekét... (Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi az a klumpa, szandál?

Mi az a klumpa, szandál?

köszi, meg vagyok világosodva !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha jól emlékszem akkor ez Pécsi Ildikó és Bodrogi Gyula "párbeszéde" a Linda c. filmben..:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 13:22

más:
-béééla, én vagyok
-a béla én vagyok!
-béééla, én vagyok
-a béla én vagyok!