(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
De ezt nem Szilva írta, hanem a Levin.
Bár ahogy Szilvát ismerem levágott valami marha nagy műsort, halálra röhögtette a humorával a Levint és ettől a Levin elfelejtette, hogy eredetileg mit is kért...
Bár ahogy Szilvát ismerem levágott valami marha nagy műsort, halálra röhögtette a humorával a Levint és ettől a Levin elfelejtette, hogy eredetileg mit is kért...
sok-sok cupp mindenkinek :)
most értem haza pestről, mindjárt összekapom kicsit magam, aztán jövök :)
most értem haza pestről, mindjárt összekapom kicsit magam, aztán jövök :)
most mit kellett ezen ekkorát röhögni? te kis tudatlan
háá szijjjjjjjjjaaaaaaa!!!!!!!!!!
szia, szia, szia :) :) :)
én soha többé nem megyek pestre munkaidő leteltével. ne tudd meg, mennyi ember fér fel egy villamosra! mint a heringek! igazán nem vagyok egy ájuldozós fajta, s mégis... a határon álldogáltam.
még jó, hogy beszurogattátok a mikulásos jókivánságokat, elfelejtettem volna a fiam csomagját összekésziteni.
én soha többé nem megyek pestre munkaidő leteltével. ne tudd meg, mennyi ember fér fel egy villamosra! mint a heringek! igazán nem vagyok egy ájuldozós fajta, s mégis... a határon álldogáltam.
még jó, hogy beszurogattátok a mikulásos jókivánságokat, elfelejtettem volna a fiam csomagját összekésziteni.
no, levin megkapta prune cicis fotóit? mi a hir?
charlotte, ha ma is úgy látom a holdat, ahogy tegnap, sikitok, készitsd a gépet!
charlotte, ha ma is úgy látom a holdat, ahogy tegnap, sikitok, készitsd a gépet!
háááttt... lehet, igy fog kinézni szegény télapó, mire szétosztja az ajándékokat...

pillanatfelvétel a lányaink gyakorlásáról
Mr. Genyaunk a télapót várva :)
jóestét mindenkinek:)
minden rágalmat visszautasítok:) levinnel csak és kizárólag diszkrét garbós képeket cseréltünk
kinek hozott ajándékot a mikulás?
minden rágalmat visszautasítok:) levinnel csak és kizárólag diszkrét garbós képeket cseréltünk
Szóval megszegted a szavad...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 19:54
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
jóestét mindenkinek:)
levin nem reklamált:)gondolom elégedett volt mindennel
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 19:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szóval megszegted a szavad...
még üres az ablakom. (még nem is alszom!) a télapó akkor jön, amikor lehunyjuk szemünk
holnap már hivlak, több időm lesz :)
holnap már hivlak, több időm lesz :)
Mondom én, kidumáltad magad
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosits: levin nem MERT reklamálni
(tudván, nyelved ireg-pereg-forog)
(tudván, nyelved ireg-pereg-forog)
csak ne akkor amikor szoktál, tuuuuuudod, 11:45 után:):):):):):)
akkor előtt?
Bequqk...

Gennyzsakszem

Amy 2