vagy éppen mit nem?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy csináltok 1 hármast!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 13:51

sajnos lotyókám késtél egy percet:) nagy levin kívánságát kell teljesítenem:):):):)
és erre reagáltam: sajnos lotyókám késtél egy percet:) nagy levin kívánságát kell teljesítenem:):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Áh nem tudok rád haragudni, te bolond!
De egy másik topicban írtál valamit, ami a tegnap délelőtti levelink után nem volt valami kedves...
Mindegy, fátylat rá!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

De egy másik topicban írtál valamit, ami a tegnap délelőtti levelink után nem volt valami kedves...
Mindegy, fátylat rá!

Drágám én sakk a Te aktfotódra vágyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 17:57
Törölt felhasználó (21812)

Na, ha aktfotót kaptál tényleg, akkor az összes nappalis pasi kitekeri a nyakad (együtt és egymás után is), mert ők már mióta vágynak egy ilyenre...
nem levelink, hanem leveleink...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 08:44

Mindegy, fátylat rá!

Mindegy, fátylat rá!

Na még dühöngök egyet, aztán megyek.
Gyerek csomagjába tettem mazsolát, mert imádja. Már egy ideje falatozik belőle, amikor megláttam, hogy kukacos a mazsi.
Szegénykémnek kitéptem a kezéből a csomagot, és gyorsan tettem bele egy csomag Zizit, amit szintén a télapó hozott, de úgy sajnáltam kicsimet, hogy ez lett.
Most megyek a boltba és veszek egy másik csomaggal neki.
Gyerek csomagjába tettem mazsolát, mert imádja. Már egy ideje falatozik belőle, amikor megláttam, hogy kukacos a mazsi.
Szegénykémnek kitéptem a kezéből a csomagot, és gyorsan tettem bele egy csomag Zizit, amit szintén a télapó hozott, de úgy sajnáltam kicsimet, hogy ez lett.
és nem vót 1 szépérzékű ffi, aki épp hozzád simította volna a legnemesebb szervét?
tényleg! lyányok jártatok már így?
én soha többé nem megyek pestre munkaidő leteltével. ne tudd meg, mennyi ember fér fel egy villamosra! mint a heringek! igazán nem vagyok egy ájuldozós fajta, s mégis... a határon álldogáltam.
még jó, hogy beszurogattátok a mikulásos jókivánságokat, elfelejtettem volna a fiam csomagját összekésziteni.
tényleg! lyányok jártatok már így?
én soha többé nem megyek pestre munkaidő leteltével. ne tudd meg, mennyi ember fér fel egy villamosra! mint a heringek! igazán nem vagyok egy ájuldozós fajta, s mégis... a határon álldogáltam.
még jó, hogy beszurogattátok a mikulásos jókivánságokat, elfelejtettem volna a fiam csomagját összekésziteni.
melyik topic volt is az?
mikor elküldtem akkor má rájöttem, h a polyén akkó nem vót a legjobb!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 08:44
mikor elküldtem akkor má rájöttem, h a polyén akkó nem vót a legjobb!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindegy, fátylat rá!

Mindegy, fátylat rá!

miért???? hozzátok nem a mikulás jött?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 08:47

Na még dühöngök egyet, aztán megyek.
aztat én is mennézném, mikor Szilvától elkülönítik a romlott fogat, mindezt fájdalomcsillapító nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 22:36

Azé' arról kérek egy videófelvételt, amikor injekció nélkül húznak neked fogat.
:-x
:-x
Vazi!
Van 1 tom1019 nickű ember, aki hsz-ei alapján pontgyűjtés gyanús!
Van 1 tom1019 nickű ember, aki hsz-ei alapján pontgyűjtés gyanús!
tévedés!
maga a télapó vagyok én! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 23:20
maga a télapó vagyok én! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdához ez a télapó indult el, de mint látjuk, nem ért oda az ajándékkal:

Sziasztok,jóreggelt mindenkinek!
azt hittem megfejed!
elírtam! megfejted!
a gennyzsákszem nappalija=női méh (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 23:32
elírtam! megfejted!
a gennyzsákszem nappalija=női méh (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Gennyzsákszem nappalija....Hááát, hmmm, elég érdekfeszítő ez a téma, no, lám! Etimológiailag a genny és a genyó előtagok közt kell válogatnunk, azt hiszem, nem lesz nehéz eldönteni, hogy egy szexlapon melyik a nyerő. Nos, a zsák szavunk kissé tágabb értelmezéséig is el kell valahogyan jutnunk, ahhoz, hogy a dolgok mélyére lássunk, éspedig: van - ugye -, sz@rzsák, gólzsák, méregzsák, hát ezek tájékán kutakodhatunk, hogy megvilágosodjunk, úgymond "nappali" fényre vergődjünk; tehát a gennyzsák a geci ragadványnév irodalmi formája, a genyó - val van összefüggésben, tehát egyszerű zacsiról van szó( a zsák nyilvánvaló túlzás, no), amelyben gennyes utódait hordja minden böcsületes krapek, elegészen az olyannyira várt ürítésig. :)))) Namármost: emlegetett gennyzsákszemünk valódi gennyzsákszemsége olyannyira nyilvánvaló, mint a nappali fényes nap, ezért nem kell különösképpen a címbéli nappalira sok időt fordítanunk, máris tiszta a képlet: ha a GG témájánál akarunk maradni, b@sszunk bele a közepébe, no! :)))) Világos???? ÜdvKaticika

a tennapi mélem +kaptad? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgat, ha megdugják a feleségemet.
Már nem engem, hanem ez a topic címe. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 08:49
Már nem engem, hanem ez a topic címe. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

melyik topic volt is az?
mikor elküldtem akkor má rájöttem, h a polyén akkó nem vót a legjobb!!!
mikor elküldtem akkor má rájöttem, h a polyén akkó nem vót a legjobb!!!
Na megyek a barátnőmhöz. Puszi mindenkinek!
És igy végzödött a látogatása:

nem izgatna, ha dugnálak? és feleség is vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 09:01

Izgat, ha megdugják a feleségemet.
Már nem engem, hanem ez a topic címe.
Már nem engem, hanem ez a topic címe.