kultúrkör, kedves, kultúrkör
hello_!miaz hogy gennyzsák szem?
Keves?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:12
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
nagyon keveset
164cm vagyok,64kg igaz zsírmentesen tehát ez izom de nekem nagyon kevés
Csak ez tetszik nekem!
"ez a beszámoló egy felületes, hétköznapi beszámoló"
A mindennapi eletböl...
"ez a beszámoló egy felületes, hétköznapi beszámoló"
A mindennapi eletböl...
sztem ez nagyon találó h a lélek nemesül ahogy írtad...bizony nem elhanyagolandó tény(hanem nagyon is fontos) h ezt meg tudd élni mert nagyon sokan nem képesek rá
tudod, ez most elég idétlenül fog hangzani, de úgy érzem: öt óra alatt mintha öt évet éltem volna. na, nem megöregedtem, a lelkem erősödött. lehet olyat irni, hogy a lelked erősödik? nemesül? jaj, nem emide való szavak...
ez nagyon tetszett:)))
jé! én is 164 cm vagyok, s kb. ennyi kg.
. általában 62-64 között-alatt-mellett ingadozom. évszakfüggően :)
izommentesen
. általában 62-64 között-alatt-mellett ingadozom. évszakfüggően :)izommentesen
ez a beszámoló egy felületes, hétköznapi beszámoló. az igazi élmények mindezek közben történtek, a séta során.
érdekes nap volt nagyon. elgondolkodtató. a véletlenek fontosságáról, a természet tiszteletének erősitéséről, az arra érdemes emberek csodálatáról, az újjászületésről, az emberek első látásra megitéléséről... tanulságos napom volt ma. öt órába sűritve mindez!
érdekes nap volt nagyon. elgondolkodtató. a véletlenek fontosságáról, a természet tiszteletének erősitéséről, az arra érdemes emberek csodálatáról, az újjászületésről, az emberek első látásra megitéléséről... tanulságos napom volt ma. öt órába sűritve mindez!
nagyon keveset
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
én is imádok vásárolni csak életem párja szokott kiakadni,de olyankor Ő is kap pár dolgot és már csend is van
Mennyit nyomsz no,ha nem lepek tul közel kerdesemmel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:07
Törölt felhasználó (62015)
Istenem bár tudnék hízni...nem állok rá a mérlegre mert feldühödöm aztán kivégzem azt is
Sziasztok!
Ez a beszamolo nekem mindent meg...ER!
Ez a beszamolo nekem mindent meg...ER!
Istenem bár tudnék hízni...nem állok rá a mérlegre mert feldühödöm aztán kivégzem azt is
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 15:58
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
"Mindannyian ilyen vékonykák vagyunk most. Van akinek jobb így, van, akinek nem."
Hat igen..
Ket kilot felszedtem egy ev alatt, a doki meg is szidott!
Hat igen..
mi jót? igazából... igazából a fiamnak szerettem volna egy csodás füstölőtartót venni (füstölőt találtam hozzá - nem az abszintos), de sajnos nem kaptam. talán egy hét múlva - igérte a srác.
helyette vettem néki egy slipknotos pulóvert, magamnak egy rózsaszin kendőt (a fekete ruháimhoz), egy fekete tavaszi-őszi kabátot, továbbá gyógyteát, Gyuri bácsi "boltjában", végül beugrottunk hazafelé a vásárcsarnokba.
na, félig meg is lenne az élménybeszámoló :)
helyette vettem néki egy slipknotos pulóvert, magamnak egy rózsaszin kendőt (a fekete ruháimhoz), egy fekete tavaszi-őszi kabátot, továbbá gyógyteát, Gyuri bácsi "boltjában", végül beugrottunk hazafelé a vásárcsarnokba.
na, félig meg is lenne az élménybeszámoló :)
"Mindannyian ilyen vékonykák vagyunk most. Van akinek jobb így, van, akinek nem."
Hat igen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 14:19
Hat igen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Nem, csak a nevek vannak betűrendben, a képen másképp álunk.
Mindannyian ilyen vékonykák vagyunk most. Van akinek jobb így, van, akinek nem.
Mindannyian ilyen vékonykák vagyunk most. Van akinek jobb így, van, akinek nem.
mi jót vettél még?
jaj, majd elfelejtettem a lényeget mondani: vettem abszint illatú füstölőt! :) mennyei illat :)
köszi a gondoskodást. ma a lilát választom, remélem finomságos

Gennyzsakszem