Reménykedtem, hogy nem az eseted. De természetesen ha az, semmiképpen nem venném el tőled.
Parancsolj, valami kísérőt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:46
Törölt felhasználó (7767)
VIP
Unicumra váltok én is! Valahogy olyan szimpatikus neve van: benne van a "cum" is.
Egyébként egy dicsérő oklevélen láttam, hogy aszongyahogy: "Summa cum laudae" :)
Egyébként egy dicsérő oklevélen láttam, hogy aszongyahogy: "Summa cum laudae" :)

meghoztam a garrone-t, de látom lentebb már unicumra váltottál:(:(:(:( most vigyem vissza? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Ezt a szellemet a Hajós háza fölött látták menetekelezni, pontban éjfélkor! Aztán szétfoszlott, mint a pára! :))))
Szépjóestvét, Fennség, szépjóestvét alattvalótársaim! Egy Garrone-re kérnék engedélyt, Fennség (alázat-szmájli)
no, ezt kicsit később megnézem. :) most rákattantam a virusra :)
tégy be te is egy zenét :) ma buli van :) unicum, s buli :)
azért... azért, ha nagyon kivánod... kölcsönadhatom :)
Na, ne, Fennség, a cipellőmbe töltöm, és aranyfoglalatban az ágyam fölé függesztem a kompozíciót, hogy majd dédunokáim is előtte hajtsanak térdet, és zengjék kegyelmes Nagyságod örök dicséretét!:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:47

meghoztam a garrone-t, de látom lentebb már unicumra váltottál:(:(:(:( most vigyem vissza?

meghoztam a garrone-t, de látom lentebb már unicumra váltottál:(:(:(:( most vigyem vissza?
haggyad má a faszba ezt az ami-hülyeséget!!!
jéééé,tied a 17000!!!!
Tanítónéni kérem,nem egy n-nel írják a fenséget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Na, ne, Fennség, a cipellőmbe töltöm, és aranyfoglalatban az ágyam fölé függesztem a kompozíciót, hogy majd dédunokáim is előtte hajtsanak térdet, és zengjék kegyelmes Nagyságod örök dicséretét!:)
most mi van? rohadtul baromi jó!!!
és én is most örvendezem, elnyertem a tizenhétezret!
katicika! aludtál? vagy már nem is érdekelnek a kerek számok?
és én is most örvendezem, elnyertem a tizenhétezret!
katicika! aludtál? vagy már nem is érdekelnek a kerek számok?
ez nem érvényes! :) saját kedvencet tessék betenni :)
Fennnnnség! Punktum!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
én is kedvellek
2007. 01. 06. szombat 17:52
VIP
Nem tudom, kapok-e :(
máá te is Bushnak hiszel,hogy a gonosz tengelye máshol van és nem az USA-ban?heeeeeeeee????
Jaj erről eszembe jutott egy jó sztori (bár lehet, hogy csak helyzetpoén és senki más nem fog nevetni rajta). Iron Maiden koncerten voltunk és az előzenekar után az átszerelés idején falatoztunk a haverommal. Odanyújtottam neki egy szendvicset: Kérsz? Báthory (szalámi) van benne.
Srác rámnézett elismerően: Báthorys? Állat!
:-)
Srác rámnézett elismerően: Báthorys? Állat!
:-)
vigasztaljon az a tudat, nem beszélem az angolok nyelvét... (sajnos)

Gennyzsakszem

Kelly Wells