távoztam. pussz
pillém,kellemes vásárlást,remegve várlak!
nincs is babapiskóta az asztalon
jóétvágyat!
ha találkozunk, telirakom a hátizsákom elkapnivalóval :)
hé, para, ki kell nyomjam a gépet, mennem kell. kivánj jó és kellemes vásárlást. cupp
hé, para, ki kell nyomjam a gépet, mennem kell. kivánj jó és kellemes vásárlást. cupp
töled barmit szivesen "elkapok"cupp
ma neked sem megy? tegnap én bénáztam. lehet, hogy elkaptad tőlem
feladom....talan charlotte tud valamit kezdeni vele
a tea jó. a babapiskóta minek? ja, hogy meghivod charlotte-t is a babával! akkor nem szóltam :)
nyugodt ejszakaja volt a picinek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:46
Törölt felhasználó (21812)
Szilva kérdésére cigiélmény:
17 éves koromban 2 szippantás és akkor úgy döntöttem, hogy nem kell.
Az első komoly kapcsolatomban (6,5 év) a pasim cigizett. Akkor nem annyira szerettem, de nem is utáltam. Aztán szakítás után egyszer beszélgettem egy haverral, aki pár perccel azelőtt szívott el egy cigit. Mikor megéreztem a lehelletét, olyan vágy fogott el, hogy majdnem lesmároltam. Hát igen, a feltétlen reflexek...
Az első komoly kapcsolatomban (6,5 év) a pasim cigizett. Akkor nem annyira szerettem, de nem is utáltam. Aztán szakítás után egyszer beszélgettem egy haverral, aki pár perccel azelőtt szívott el egy cigit. Mikor megéreztem a lehelletét, olyan vágy fogott el, hogy majdnem lesmároltam. Hát igen, a feltétlen reflexek...
ceylon-asszam keverkem van és babapiskota hozza,jo lesz?
most igy hirtelen nem is tudom. de. tudom. mackot szeretnék enni, forró teával. macok: tócsni, lepcsánka... tudod!
mi finomat szeretnel enni?
kerlek üdvözöld a nevemben is
szia kedves para. jót kacagtunk este :)
remélem, ma is tudunk beszélgetni. én most lassan el, este is el, készits valami finom ebédet, aztán átküldhetnéd valamiképp, fáradtak leszünk ágnes asszonnyal, mire hazaérünk. majd hozunk neked meglepit :)
remélem, ma is tudunk beszélgetni. én most lassan el, este is el, készits valami finom ebédet, aztán átküldhetnéd valamiképp, fáradtak leszünk ágnes asszonnyal, mire hazaérünk. majd hozunk neked meglepit :)
charlotte,pille puszis jóreggelt kivanok!
Szilva kérdésére cigiélmény:
jaj, este hét, basszus, elfelejtettem.
a mai hétvégén nem alszom ki magam, ez már tisztán látszik.
a mai hétvégén nem alszom ki magam, ez már tisztán látszik.

Gennyzsakszem

AlphaOne
Tereza 2