Édes-kedves,az elsö választás joga a tied
szia para. választhatom a bordót? :)
nem csak te,mindenki a vendégem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
ha vki erre kár dobjon meg 1 ilyennel.most úgy megkívántam
figyi! ha ez segít, akkor küldök neki egy mailt, hogy én meg az övét szponzorálom szexuális szolgáltatás ellenében:):):):)a gyesem elég lesz rá??
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
kaptam 1 érdekes mailt tegnapelőtt vkitől,az állt benne h szexuális szolgáltatás ellenében szponzorálja a sportpályafutásomat csak írjak 1összeget.nem én provokáltam ki azt se tudom ki volt.meglátta az üzit....a többit nem írom le..
hát ez az ha beleolvasna rosszabb lenne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:39
Törölt felhasználó (21812)
Hát, nem biztos, hogy ki tudja hámozni a pasija, hogy az itt zajló flörtölés ártatlan. Csak parázs lenne a tűzre, ha elolvasná, hogy a srácok ajánlatokkal bombázzák őt.
A te pasid/férjed mit szólna hozzá?
A te pasid/férjed mit szólna hozzá?
kaptam 1 érdekes mailt tegnapelőtt vkitől,az állt benne h szexuális szolgáltatás ellenében szponzorálja a sportpályafutásomat csak írjak 1összeget.nem én provokáltam ki azt se tudom ki volt.meglátta az üzit....a többit nem írom le..
Húha, te rosszkislány!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
a helyzet az h pont ezért nem vitázok vele ezen mert nagyon sok hülyeségemet elnézi...én nem néznék el ennyi mindent senkinek
a helyzet az h pont ezért nem vitázok vele ezen mert nagyon sok hülyeségemet elnézi...én nem néznék el ennyi mindent senkinek
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:34
De szereted... csak nem tudod hogy iranyitsad?
Meg lehet tanulni!
Mastol tanulni!!
Meg lehet tanulni!
Mastol tanulni!!
Érezd magad megdobva
2006. 11. 17. péntek 15:37
Hát, nem biztos, hogy ki tudja hámozni a pasija, hogy az itt zajló flörtölés ártatlan. Csak parázs lenne a tűzre, ha elolvasná, hogy a srácok ajánlatokkal bombázzák őt.
A te pasid/férjed mit szólna hozzá? (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:28
A te pasid/férjed mit szólna hozzá? (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Aha! Suttyomban vagy itt!
Inkabb ültesd le magad melle,mutasd meg nem "felre" jarsz,ha ertelmes alak akko ezutan "hivatalosan" jarhatsz ide.
A titkolozas a kapcsolat "parizsi zöldje".
Inkabb ültesd le magad melle,mutasd meg nem "felre" jarsz,ha ertelmes alak akko ezutan "hivatalosan" jarhatsz ide.
A titkolozas a kapcsolat "parizsi zöldje".
Én is mindig kapom a megjegyzéseket, hogy "már megint fórumozol???" Bár nekem szerencsére nem tiltja. Nem mintha értelme lenne tiltani, mikor egész nap nincs itthon. Hogyan tudná ellenőrizni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:16
hát nem igazán...stikában vagyok itt.rájöhetne már ha vmit nagyon tiltanak azt annál inkább akarja az ember....
De szereted... csak nem tudod hogy iranyitsad?
Meg lehet tanulni!
Mastol tanulni!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg lehet tanulni!
Mastol tanulni!!
hát nem igazán...stikában vagyok itt.rájöhetne már ha vmit nagyon tiltanak azt annál inkább akarja az ember....
még egy kis részletet:
"...az első nő az égre száll
száll, száll, száll az űrhajó
száll, száll, űrutazni jó..."
hagyj a százalékokkal! nem is vettem észre. igaz, most nem is figyeltem.
az előbb volt itt az állatorvos. mondtam neki, csak egy veszettség elleni szurit kérek a mackónak, erre adott egy veszettség ellenit (olyan pózban fogtam a kutyát, kicsit izgultam, az én sejhajomba nyomja
), meglátta a macskacicót, kaptam a szuri mellé kötelező féreghajtót a mackónak, a macskacicónak...
mondom neki: 4 macskám lenne, úgyhogy elvitte a pénzem.
kujvája jó hapsi
"...az első nő az égre száll
száll, száll, száll az űrhajó
száll, száll, űrutazni jó..."
hagyj a százalékokkal! nem is vettem észre. igaz, most nem is figyeltem.
az előbb volt itt az állatorvos. mondtam neki, csak egy veszettség elleni szurit kérek a mackónak, erre adott egy veszettség ellenit (olyan pózban fogtam a kutyát, kicsit izgultam, az én sejhajomba nyomja
), meglátta a macskacicót, kaptam a szuri mellé kötelező féreghajtót a mackónak, a macskacicónak...mondom neki: 4 macskám lenne, úgyhogy elvitte a pénzem.
kujvája jó hapsi
Aha! Suttyomban vagy itt!
A titkolozas a kapcsolat "parizsi zöldje". (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A titkolozas a kapcsolat "parizsi zöldje". (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
"unicum, sör, rum, kevert...
nem értem, mért vagyok reggel levert...
kelj fel, csörög a vekker, kelj fel, a munka vár
kelj fel, itt van a reggel, kelj fel, hiv a gyár...
... a szeszipari vállalatnál, ahol dolgozom,
a legkiválóbb munkaerő a brigádban én vagyok...
unicum, sör, rum, kevert..."
izelitő tereskovától :)
tegnap szétszakadtunk sajnos. próbáltam átküldeni mélen, de nem sikerült.
nem értem, mért vagyok reggel levert...
kelj fel, csörög a vekker, kelj fel, a munka vár
kelj fel, itt van a reggel, kelj fel, hiv a gyár...
... a szeszipari vállalatnál, ahol dolgozom,
a legkiválóbb munkaerő a brigádban én vagyok...
unicum, sör, rum, kevert..."
izelitő tereskovától :)
tegnap szétszakadtunk sajnos. próbáltam átküldeni mélen, de nem sikerült.
tényleg milyet landoltam,mi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 15:04
Törölt felhasználó (21812)
Te BB, pasiddal sikerült megértetned, hogy ide barátok miatt jársz?
nem, nem én vagyok. habár... lehetnék is akár :)
Te BB, pasiddal sikerült megértetned, hogy ide barátok miatt jársz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 13:58
kiment az álom a szememből

Gennyzsakszem

cumicili