Szerencséd, hogy ezt a kajálást nem nézetted végig velem :-)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 21:49
Törölt felhasználó (24620)

Pffih, megvacsoráltam, remélem ti is jóllaktatok (ez most nem olyan szép, mint múltkor, de finom volt)

szóval befészkeltem magamat a gondolataidba?
annyi apróság van, amit megpillantva nekem is eszembe jut a nappali valamelyik lakója, vagy valamelyik közös eseményünk...jó érzés
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 22:34

Törölt felhasználó (21812)

A nádasdladányi kastélyban voltunk tegnap és a könyvtárban a könyvespolcok fölött ilyen szép felirat jelzi, hogy milyen témájú könyvek vannak ott. Ezt rád gondolva fotóztam (remélem látszani fog, mert sötét volt és a telefonnal csak ilyen gagyi képet lehet csinálni):

Tűnés tanulni!!!
:-)))))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 22:39
:-)))))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

szóval befészkeltem magamat a gondolataidba?
annyi apróság van, amit megpillantva nekem is eszembe jut a nappali valamelyik lakója, vagy valamelyik közös eseményünk...jó érzés

Jó éjt!!!
Jó reggelt! Mindig csak Én vagyok ilyen friss-féle?
Hideg is, üres is még ilyenkor a nappali... akkor még picit vissza sunyok...

nem kedves,en mar majd´2 órája talpon vagyok!
Ja,bocs:jóreggelt! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 09. kedd 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 06:40
Ja,bocs:jóreggelt! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 09. kedd 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!
jóregg:)
az ég áldjon meg moncy...ha hideg a nappali, nehezedre esne begyújtani a kandallóba? ha már úgyis fent vagy
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 09. kedd 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 06:40
az ég áldjon meg moncy...ha hideg a nappali, nehezedre esne begyújtani a kandallóba? ha már úgyis fent vagy

Hagyd békén! Ő most a tigrisbőr alatt melegszik.
Különben is! Te begyújtottál mikor a medvebőrön henyéltél?
Vizsgáid? Hogy sikerültek? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 07:53
Vizsgáid? Hogy sikerültek? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg:)

1941 Január 9. (66 éve történt)
Megszületett Joan Baez folkzenét éneklő amerikai énekesnő, gitáros, szerző.
Dalaiban általában az aktuális politikai problémákkal foglalkozik.
JOAN BAEZ-WOODSTOCK
JOAN BAEZ-WOODSTOCK
tigrisbőr alatt? ti meg rajta? vagy alul felül tigrisbőr van?
még van 3, amiből kettő nagyon kemény, és a tegnap esti munkám felesleges volt, mert nem jó a könyv, amit elemeznem kéne, és írtam hozzá remek bevezetést...tökkivanmá'
és reggel úgy kelek, mint akit egész éjjel...
ma beszerzem a ginsengkivonatot:):):) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 09. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 07:57

még van 3, amiből kettő nagyon kemény, és a tegnap esti munkám felesleges volt, mert nem jó a könyv, amit elemeznem kéne, és írtam hozzá remek bevezetést...tökkivanmá'

ma beszerzem a ginsengkivonatot:):):) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 09. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Hagyd békén! Ő most a tigrisbőr alatt melegszik.
Vizsgáid? Hogy sikerültek?
Vizsgáid? Hogy sikerültek?
Jóóó reggelt!
Surdi, mit főzzek ma ebédre neked?

amit pillének hétfőnként
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 08:16

jó reggelt

Bár őszintén szólva jobban jársz, ha a konyhát nem kajakészítésre használom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Emanuelle szelet
Kérjük meg párunkat, hogy feküdjön hasra az ágyon. Szórjunk a hátára lisztet és tojást, majd erotikus mozdulatokkal keverjük el. Ezután vegyünk elő egy kiló vékonyra klopfolt karajt és forgassuk meg a panírban erotikus mozdulatokkal. Ha kész vagyunk, ültessük fel partnerünket, és amíg tarkóját simogatjuk étolajjal, ő hámozzon meg egy kiló krumplit. Ezután vegyük a szájunkban egyszerre a meghámozott burgonyákat és egymás felé haladva csipsznyi szeleteket harapjunk le belőle és köpjük egy vízzel telt tálba. A végén, mikor összeér mellbimbónk, tegyünk fel napraforgó olajat a tűzre, és a tűz fényénél vegyünk elő 6-8 darab ecetes uborkát. Miután a hús és a krumpli megsült, fogyasszuk el forrón egymás lapockájáról. Ne feledkezzünk meg az ubikról sem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérjük meg párunkat, hogy feküdjön hasra az ágyon. Szórjunk a hátára lisztet és tojást, majd erotikus mozdulatokkal keverjük el. Ezután vegyünk elő egy kiló vékonyra klopfolt karajt és forgassuk meg a panírban erotikus mozdulatokkal. Ha kész vagyunk, ültessük fel partnerünket, és amíg tarkóját simogatjuk étolajjal, ő hámozzon meg egy kiló krumplit. Ezután vegyük a szájunkban egyszerre a meghámozott burgonyákat és egymás felé haladva csipsznyi szeleteket harapjunk le belőle és köpjük egy vízzel telt tálba. A végén, mikor összeér mellbimbónk, tegyünk fel napraforgó olajat a tűzre, és a tűz fényénél vegyünk elő 6-8 darab ecetes uborkát. Miután a hús és a krumpli megsült, fogyasszuk el forrón egymás lapockájáról. Ne feledkezzünk meg az ubikról sem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

mit csinaltak Veled egesz ejjel?
mindenkinek jooo reggelt (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 08:04

mindenkinek jooo reggelt (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

tigrisbőr alatt? ti meg rajta? vagy alul felül tigrisbőr van?
ma beszerzem a ginsengkivonatot:):):)

ma beszerzem a ginsengkivonatot:):):)

Az unnepelt (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

1941 Január 9. (66 éve történt)
JOAN BAEZ-WOODSTOCK
JOAN BAEZ-WOODSTOCK
vagy semmit, vagy nem emlékszem rá
de hulla vagyok:):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)