Miért, Te nem vagy egy picit aszeplős?
Akkor a monitorom volt az!!!
Átkarollak, szuszogj csak nyugodtan!!!
Akkor a monitorom volt az!!!
Átkarollak, szuszogj csak nyugodtan!!!
most mennem kell. bogyómentes napokat kivánok neked!
Köszi...olyan majd max március végén lesz!
Szép álmokat..Álmodj ágaskodó farkakkal, ébredj nedvesen, fotózd le, a többit tudod:-)))
pussy!
Szép álmokat..Álmodj ágaskodó farkakkal, ébredj nedvesen, fotózd le, a többit tudod:-)))
pussy!
ezt most olvastam, és nagyon nagy igazságnak tartom:
Az ideális nőről alkotott elképzelését jól érzékeltetik a következő sorok: "Sophie nem szép, de az ő oldalán a férfiak elfelejtik a szép nőket, a szép nők pedig elégedetlenkednek önmagukkal. Első pillanatra csinosnak is alig mondható. De minél tovább látja az ember, annál inkább megszépül. Nyer ott, ahol annyi más veszít; amit pedig megnyert, többé nem veszti el. [...] Nem kápráztat el, de érdekel."
(Rousseau)
van, aki vitatja?
Az ideális nőről alkotott elképzelését jól érzékeltetik a következő sorok: "Sophie nem szép, de az ő oldalán a férfiak elfelejtik a szép nőket, a szép nők pedig elégedetlenkednek önmagukkal. Első pillanatra csinosnak is alig mondható. De minél tovább látja az ember, annál inkább megszépül. Nyer ott, ahol annyi más veszít; amit pedig megnyert, többé nem veszti el. [...] Nem kápráztat el, de érdekel."
(Rousseau)
van, aki vitatja?
Ez axióma!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 17:35
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt most olvastam, és nagyon nagy igazságnak tartom:
(Rousseau)
van, aki vitatja?
(Rousseau)
van, aki vitatja?
vajon rousseau már ismert minket akkor is? mert hogy rólunk szól, nem vitás:) te hiszel a reinkarnációban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 17:44
Törölt felhasználó (7767)
Ez axióma!!!
Nem is tudom, mit higgyek: van amikor nem figyelek, és Delphine Delamare-ként írok alá...:)
Egyébként nem gondolkoztam el rajta, túl misztikusnak és elérhetetlennek tartom, legalábbis addig, amíg komolyan el nem tudok merülni a témában... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 17:52
Egyébként nem gondolkoztam el rajta, túl misztikusnak és elérhetetlennek tartom, legalábbis addig, amíg komolyan el nem tudok merülni a témában... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
vajon rousseau már ismert minket akkor is? mert hogy rólunk szól, nem vitás:) te hiszel a reinkarnációban?
hát ilyet!!!! írom rousseau-ról a nevtöri házi dolgozatot, és beírom a keresőbe a nevet, erre mit ad ki?
rousseau
huh, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen izgi:):):):)
rousseau
huh, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen izgi:):):):)
szerintem rossz helyen keresed .... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor ezt ne is írjam bele?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
s ki fejleszti a bdsm klub oldalát? jeromos mester! jeromos mester???
szerinted?
igy legalabb el tom donteni kell-e neked okosito vagy sem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, bele kell írnom...vagy nem? huh, de buta vagyok
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 19:57
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 09. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinted?
muszaj lesz elfenekeljelek
es ahogy elnezlek egy egesz hosszu okositasra szukseged lesz....
es ahogy elnezlek egy egesz hosszu okositasra szukseged lesz....
A fenekelésről jut eszembe. Kedvenc serdülőkori filmem az "anál intruder" volt. Már a neve is jópofa.
fenekelés lesz? no, azt megnézem :)
(elhelyezkedtem kényelmesen, kezdhetitek)
(elhelyezkedtem kényelmesen, kezdhetitek)
jóestét mindenkinek!!!
még gőzölög :)
Hozzunk popcornt, mozi lesz:-)
csók, csók, fél cukor csepp tej.

Gennyzsakszem

Laci36
Kirsty