Pasaréti temető a címem! :)))
picit nézz néha magadba, s szeretni fogunk.
na jó megyek és felkötöm magam, itt nem szeret senki! további szép és boldog életet nektek! így nélkülem biztos az lesz!
na, ismét megszólalok: nyald ki a seggem!
téjjeg jó bula vagyok! a mindenedet!
követelem, hogy add meg a cimed priviben, hogy odautazhassak, s jól... jól... jól fenékbe billentselek! (megér egy vonatjegyet)
téjjeg jó bula vagyok! a mindenedet!
követelem, hogy add meg a cimed priviben, hogy odautazhassak, s jól... jól... jól fenékbe billentselek! (megér egy vonatjegyet)
..és a lábnyomaid
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 22:01
Törölt felhasználó (21812)
Mi az hogy? Az én posztereim díszítik!
Mi az hogy? Az én posztereim díszítik!
már láttad willy falát?
de most mivan??? én azt honnan tudjam, hogy ki van a képen! mikor pille is felteszi a jó bulákat mintha ő volna a képeken!
willy tutti nem vette a szivére! jó fej a gyerek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:57
willy tutti nem vette a szivére! jó fej a gyerek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
de...és mára tedd el magadat, mert kezdesz eldurvulni kicsi fiú
tolerancia-
tolerancia-
de...és mára tedd el magadat, mert kezdesz eldurvulni kicsi fiú
tolerancia-
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:55
tolerancia-
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
miért??? csak nem tényleg valóban igazából willy van a képen????
nagy tapsot dakonak!
Ezt nem értem. Kit ne védjek meg előtted?
Látod,nem mindenkinek kell véres verejtékét hullatnia, hogy ilyen s ekkora legyen...Csak van, és kész! :) (poén)
Bezzeg....!
Bezzeg....!
De igen, igazából ő van a képen. Mert Willy vállalja az arcát és a nevét is.
2007. 03. 12. hétfő 21:55
Törölt felhasználó (69371)
akkora egy tróger vagy, hogy az már! hogy lehet valaki ekkora seggfej???
charlotte, ha dako beszólása idióta, akkor ne előttem védd meg.
arra legyek irigy, hogy a csávónak meleg tekintete van??? inkább ne!!!
nagyon kényelmes edzésekre járhatsz. sosem látlak a szex és sport topikban. :)
én legalább benéztem egyszer. :)
én legalább benéztem egyszer. :)
És honnan tudod, hogy ott a falon oldalt Willynek nincs-e egy olyan képe, amire vágyakozva tekint?
Jó, tudom, hogy nincs, de akartam valamit a védelmére írni, mert dákó beszólása elég idióta volt.
Jó, tudom, hogy nincs, de akartam valamit a védelmére írni, mert dákó beszólása elég idióta volt.
dakot ne vedd a szivedre. biztos irigy.

Gennyzsakszem

thomasklein
Evelyn Lory