s mi jár a gondolataidban? én egy zsebpuncinak nézem...
Ehh, nekem most a lelkisegélyvonalnak kéne karaktert kitalálnom... de valahol máshol járnak a gondolataim...
és mostmár 100%, hogy nem ért el hozzámig a leveled... :( küldd el ismét.
no de melyiken?
én a SOTE várójában alukáltam egy kis olvasgatás után...
én a SOTE várójában alukáltam egy kis olvasgatás után...
gégészetre szerettél volna menni. ottan ültem ma estig. :)
óriási tévedés! a hp nem házipálinkát jelent! :)
miért? hol dolgozol? (vagy csak én nem értem a viccet?)
a hp-t charlotte biggyesztette oda. :)vazze, surdi! most téged játszalak :) még 4 oldal van hátra a visszaolvasásból.
ööö... függő vagyok én is... :):):)
huh... azt én biztos nem kaptam még meg... ma csak a szexrandi küldött nekem levelet
az előbb irtad (még vasárnap este) :):):), hogy gégészetre mész... nem láttalak :) biztos szépen cicomázott betűkkel irtam volna neked a számlát :)
Hát? Kerestél? :D
nem láttalak a rendelőben...
new1 #24522 | ma 01:44
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Holnap biztos fognak is pletykálni!!!!,hogy túl hosszú volt az előjáték
látnátok most! hasamat fogom a nevetéstől! ez rettentő bájos!
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Holnap biztos fognak is pletykálni!!!!,hogy túl hosszú volt az előjáték
látnátok most! hasamat fogom a nevetéstől! ez rettentő bájos!
most tartok az első perceknél!
new1 fűzi munyikát! vagy munyika fűzi new1-t? :):):)
ti nem éreztétek úgy, mintha leskelődnétek?
new1 fűzi munyikát! vagy munyika fűzi new1-t? :):):)ti nem éreztétek úgy, mintha leskelődnétek?
na nehogy már egyedül menjek a szombat esti buliba!!!
imádom a chilis csokit!
szép estét nektek... habár... látom, elég kihalt a nappali. mi történt? remélem, szexeltek finomat a nappaliban üldögélés helyett. :)
szép estét nektek... habár... látom, elég kihalt a nappali. mi történt? remélem, szexeltek finomat a nappaliban üldögélés helyett. :)
Igaz: szószátyárság helyett meg kellett volna jelenítenem!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Csá Papa!
Jöttem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöttem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igen chatesül hangzott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:03
Törölt felhasználó (7767)
Értesítem a nappalilakókat, hogy mindannyiunk kedves Szilvája, nappalink fénye sőt: anyakirálynéja "megidvezült"!
Ezentúl mindenki kéretik Őfenségét ilyen minőségben tisztelni és megsüvegelni!
A renitenskedők magukra vessenek!
Ezentúl mindenki kéretik Őfenségét ilyen minőségben tisztelni és megsüvegelni! A renitenskedők magukra vessenek!
Értesítem a nappalilakókat, hogy mindannyiunk kedves Szilvája, nappalink fénye sőt: anyakirálynéja "megidvezült"!
Ezentúl mindenki kéretik Őfenségét ilyen minőségben tisztelni és megsüvegelni!
A renitenskedők magukra vessenek!
Ezentúl mindenki kéretik Őfenségét ilyen minőségben tisztelni és megsüvegelni! A renitenskedők magukra vessenek!

Gennyzsakszem

harisnyafun
Catherin