Csácsumi SPapa!
Sziasztok nappalisok! mentem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Te egyszer találkoztál a védőnővel! amikor felnyomtad Charlottet nála, h netfüggő!!!
Te egyszer találkoztál a védőnővel! amikor felnyomtad Charlottet nála, h netfüggő!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:55
nem akarnám kétségbe vonni a szülői feladatok ellátásának benned rejlő képességeit...a védőnő a problémás esetekhez jár ki...szerintem valaki felnyomott, hogy netfüggő vagy
én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám
én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám
A mi védőnőnken 3 gyereke van, szakmailag a legjobb, akit ismerek.
Mondjuk én szerencsés voltam, mert a lányommal ilyen szempontból nincsenek problémák.
Az viszont baj, hogy nem hagyja az anyját netezni.
Megyek, elverem.
Mondjuk én szerencsés voltam, mert a lányommal ilyen szempontból nincsenek problémák.
Az viszont baj, hogy nem hagyja az anyját netezni.
Megyek, elverem.
Na de most mennem kell, mert már ébren van és türelmetlen. Pussz, szép délutánt!
Na sziasztok most jobb lessz így nekem
Nekem szimpi a védőnő, csak feleslegesnek érzem, hogy meglátogasson. Nemrég kapott a lányom oltást, ott látták, hogy jó erőben van és irtó okos.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:57
Nekünk ios unszimpi volt a védőnő...
úőgy oldottuk meg, hogy nem engedtük be...
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-)
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-)
Na ne röhögtess, bébi! Te beszélsz nekem netfüggőségről?
Tegnap írt nekem a kisebbik fiad segélykérő mélt (megtanult írni egyedül, mert sürgősen kajára volt szüksége). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:55
Tegnap írt nekem a kisebbik fiad segélykérő mélt (megtanult írni egyedül, mert sürgősen kajára volt szüksége). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
nem akarnám kétségbe vonni a szülői feladatok ellátásának benned rejlő képességeit...a védőnő a problémás esetekhez jár ki...szerintem valaki felnyomott, hogy netfüggő vagy
Nekünk ios unszimpi volt a védőnő...
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:50
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, a délutáni alvásidőben nem tudtam rendesen netezni, mert beállított a védőnő. Tudom, hogy munkaköri kötelessége kijárni a gyerekekhez, de engem már kicsit idegesít. 20 hónapos a kölyök, most már csak nem fog éhen halni mellettem...
ááá...nekem úgysem ajánlja fel magát.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:53
Szilva! Vad téged kér kóstolónak!
"mmeprunehpVIPADMIN" - Vad nézd a közepét!
meglesz a Szilva HP-d!
meglesz a Szilva HP-d!
én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, a délutáni alvásidőben nem tudtam rendesen netezni, mert beállított a védőnő. Tudom, hogy munkaköri kötelessége kijárni a gyerekekhez, de engem már kicsit idegesít. 20 hónapos a kölyök, most már csak nem fog éhen halni mellettem...
Az már csak egy pár Km.
Szilva! Vad téged kér kóstolónak!
meglesz a Szilva HP-d!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
meglesz a Szilva HP-d!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben biztos vagyok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Fejér megyében lakom, de 24-étől egy hetet töltök Borsodban. Ott nőttem fel ugyanis és a rokonok még mindig ott laknak.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Helvet Pakard
Te is adj kóstolót Szilvának!
a galádok....ilyen aljasságot!

Gennyzsakszem

Michelle Moist