vazze, surdi! most téged játszalak :) még 4 oldal van hátra a visszaolvasásból.
ööö... függő vagyok én is... :):):)
huh... azt én biztos nem kaptam még meg... ma csak a szexrandi küldött nekem levelet

az előbb irtad (még vasárnap este) :):):), hogy gégészetre mész... nem láttalak :) biztos szépen cicomázott betűkkel irtam volna neked a számlát :)
Hát? Kerestél? :D
nem láttalak a rendelőben...

new1 #24522 | ma 01:44
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Holnap biztos fognak is pletykálni!!!!,hogy túl hosszú volt az előjáték
látnátok most! hasamat fogom a nevetéstől! ez rettentő bájos!
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Holnap biztos fognak is pletykálni!!!!,hogy túl hosszú volt az előjáték
látnátok most! hasamat fogom a nevetéstől! ez rettentő bájos!

most tartok az első perceknél!
new1 fűzi munyikát! vagy munyika fűzi new1-t? :):):)
ti nem éreztétek úgy, mintha leskelődnétek?

ti nem éreztétek úgy, mintha leskelődnétek?

na nehogy már egyedül menjek a szombat esti buliba!!!
imádom a chilis csokit!
szép estét nektek... habár... látom, elég kihalt a nappali. mi történt? remélem, szexeltek finomat a nappaliban üldögélés helyett. :)

szép estét nektek... habár... látom, elég kihalt a nappali. mi történt? remélem, szexeltek finomat a nappaliban üldögélés helyett. :)

Csá Papa!
Jöttem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöttem...

Ez igen chatesül hangzott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:03
Törölt felhasználó (7767)

Értesítem a nappalilakókat, hogy mindannyiunk kedves Szilvája, nappalink fénye sőt: anyakirálynéja "megidvezült"!
Ezentúl mindenki kéretik Őfenségét ilyen minőségben tisztelni és megsüvegelni!
A renitenskedők magukra vessenek!

Értesítem a nappalilakókat, hogy mindannyiunk kedves Szilvája, nappalink fénye sőt: anyakirálynéja "megidvezült"!
Ezentúl mindenki kéretik Őfenségét ilyen minőségben tisztelni és megsüvegelni!

Csácsumi SPapa!
Sziasztok nappalisok! mentem!

Te egyszer találkoztál a védőnővel! amikor felnyomtad Charlottet nála, h netfüggő!!!
Te egyszer találkoztál a védőnővel! amikor felnyomtad Charlottet nála, h netfüggő!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:55

nem akarnám kétségbe vonni a szülői feladatok ellátásának benned rejlő képességeit...a védőnő a problémás esetekhez jár ki...szerintem valaki felnyomott, hogy netfüggő vagy
én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám

én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám
A mi védőnőnken 3 gyereke van, szakmailag a legjobb, akit ismerek.
Mondjuk én szerencsés voltam, mert a lányommal ilyen szempontból nincsenek problémák.
Az viszont baj, hogy nem hagyja az anyját netezni.
Megyek, elverem.
Mondjuk én szerencsés voltam, mert a lányommal ilyen szempontból nincsenek problémák.
Az viszont baj, hogy nem hagyja az anyját netezni.
Megyek, elverem.
Na de most mennem kell, mert már ébren van és türelmetlen. Pussz, szép délutánt!
Na sziasztok most jobb lessz így nekem