Nekem szimpi a védőnő, csak feleslegesnek érzem, hogy meglátogasson. Nemrég kapott a lányom oltást, ott látták, hogy jó erőben van és irtó okos.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:57

Nekünk ios unszimpi volt a védőnő...
úőgy oldottuk meg, hogy nem engedtük be...
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-)
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-)
Na ne röhögtess, bébi! Te beszélsz nekem netfüggőségről?
Tegnap írt nekem a kisebbik fiad segélykérő mélt (megtanult írni egyedül, mert sürgősen kajára volt szüksége). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:55

Tegnap írt nekem a kisebbik fiad segélykérő mélt (megtanult írni egyedül, mert sürgősen kajára volt szüksége). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

nem akarnám kétségbe vonni a szülői feladatok ellátásának benned rejlő képességeit...a védőnő a problémás esetekhez jár ki...szerintem valaki felnyomott, hogy netfüggő vagy
én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám

én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám
Nekünk ios unszimpi volt a védőnő...
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:50
oszt amikor a rendelőben találkoztunk, azt mondtuk, nem voltunk otthon.... és a 2. alkalom után leszokott rólunk:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na, a délutáni alvásidőben nem tudtam rendesen netezni, mert beállított a védőnő. Tudom, hogy munkaköri kötelessége kijárni a gyerekekhez, de engem már kicsit idegesít. 20 hónapos a kölyök, most már csak nem fog éhen halni mellettem...
ááá...nekem úgysem ajánlja fel magát.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:53

Szilva! Vad téged kér kóstolónak!
"mmeprunehpVIPADMIN" - Vad nézd a közepét!
meglesz a Szilva HP-d!
meglesz a Szilva HP-d!

nem akarnám kétségbe vonni a szülői feladatok ellátásának benned rejlő képességeit...a védőnő a problémás esetekhez jár ki...szerintem valaki felnyomott, hogy netfüggő vagy
én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

én egyszer találkoztam a védőnővel a buszmegállóban...ennyi volt az összes kapcsolatunk...tudja, hogy nem kell jönnie hozzám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, a délutáni alvásidőben nem tudtam rendesen netezni, mert beállított a védőnő. Tudom, hogy munkaköri kötelessége kijárni a gyerekekhez, de engem már kicsit idegesít. 20 hónapos a kölyök, most már csak nem fog éhen halni mellettem...
Az már csak egy pár Km.

Szilva! Vad téged kér kóstolónak!
meglesz a Szilva HP-d!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
meglesz a Szilva HP-d!

Ebben biztos vagyok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Most Fejér megyében lakom, de 24-étől egy hetet töltök Borsodban. Ott nőttem fel ugyanis és a rokonok még mindig ott laknak.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Helvet Pakard
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Te is adj kóstolót Szilvának!
a galádok....ilyen aljasságot!
csákány!
holnap hozz kóstolónak hp-t! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
holnap hozz kóstolónak hp-t! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt ,hogy érted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 14:47

Na, akkor hozzád is közelebb leszek akkor, amikor nem lesz netem a jövő hét végétől...
NO léptem üdv mindenkinek.

Na, akkor hozzád is közelebb leszek akkor, amikor nem lesz netem a jövő hét végétől...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csak a kocsma szomszédságában van a net-cafe
kisfalusi netkocsma ....?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)