Ohh Charlotte! Köszönet a bölcs válaszért, ígérem legközelebb jobban fogok igyekezni:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 11:39
Törölt felhasználó (21812)
Mindenki nyert valamit. Ha mást nem, tapasztalatot ;)
Mindenki nyert valamit. Ha mást nem, tapasztalatot ;)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:14
Most mit csináljak Papa, aki függő, az függő. Végig kell olvasnom, bár amit kerestem nem találtam még meg. Ki nyerte meg a nőnapi szépetmondó versenyt?
Vagy a nyeremény elmaradt? Pedig én aztán beleadtam apait is meg anyait is:)
Már volt :), jómagam 24287#.
2-öt már sikerült eltalálnod
.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 10:57
2-öt már sikerült eltalálnod
.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2. kísérlet:
nemtom volt-e már helyes megfejtés, de a 2. tippem:
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia
menek keresek a pincébe!
ha nem jövök jer utánnam mert fogságba estem!
ha nem jövök jer utánnam mert fogságba estem!
2. kísérlet:
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 13:30
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Feltettem az előbb a péniszmonológos kérdésemet egy topicban, és eszembe jutott, hogy megnézzem, mit válaszolunk a két kérdésre mi, lányok.
Kimásoltam nektek, hogy a
Mit viselne a vaginád és Mit mondana a vaginád kérdésre mit válaszolt Mia, Pille, Prune és én.
Mit viselne?
- Tejszínhabot.
- Csipkés franciabugyit.
- Selyem vagy szaténkendőt, ami finoman cirógat, hűvös, lágy, borzongat a szélben...vagy jégkockát, ami lassan olvad, és lassan hűti a benne égő tüzet...de lehet, hogy inkább egy férfi nyelvét...
- Az én vaginám jelen pillanatban semmi mögé nem rejtőzne
Mit mondana?
- Gyere közelebb! Nem harapok. Vagy ha mégis, azt is élvezni fogod.
- Ugye ilyen jóra még te sem számítottál?
- Nem nagyon jut eszembe semmi, pedig napok óta töröm a fejemet...talán csak annyit, hogy: cirógass, de tényleg nem tudom...
- Cicc, kandúrkáim! hágjatok!..."
Na, ki tudja találni valaki, hogy melyik válasz kihez tartozik?
Kimásoltam nektek, hogy a
Mit viselne a vaginád és Mit mondana a vaginád kérdésre mit válaszolt Mia, Pille, Prune és én.
Mit viselne?
- Tejszínhabot.
- Csipkés franciabugyit.
- Selyem vagy szaténkendőt, ami finoman cirógat, hűvös, lágy, borzongat a szélben...vagy jégkockát, ami lassan olvad, és lassan hűti a benne égő tüzet...de lehet, hogy inkább egy férfi nyelvét...
- Az én vaginám jelen pillanatban semmi mögé nem rejtőzne
Mit mondana?
- Gyere közelebb! Nem harapok. Vagy ha mégis, azt is élvezni fogod.
- Ugye ilyen jóra még te sem számítottál?
- Nem nagyon jut eszembe semmi, pedig napok óta töröm a fejemet...talán csak annyit, hogy: cirógass, de tényleg nem tudom...
- Cicc, kandúrkáim! hágjatok!..."
Na, ki tudja találni valaki, hogy melyik válasz kihez tartozik?
képzeljétek: otthon kikészítve az asztalra replay céljából!
MmePrune[VIP][ADMIN] #24284 | 2007.03.10
egészséges erotika?
Válasz charlotte üzenetére (24282) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune[VIP][ADMIN] #24284 | 2007.03.10
egészséges erotika?
Válasz charlotte üzenetére (24282) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
mmeprunehpvipADMIN-ezen mindig behalok a röhögéstől!!!
na muti csak mely testrés(z)ed nem ismerem!
édespille #24272 | 2007.03.10
:):):) surdi mennyire nem ismer minket :):):) (visszatérek a vagina-monológokhoz, tudom, már túl vagytok rajta, de most értem ide a gép elé, megpucoltam egy halom narancs- és citromhajat - kandirozni fogok).
na, küldjetek errefelé is egy ilyen jóseggű tűzoltót! nehogy kimaradjak! :)
édespille #24272 | 2007.03.10
:):):) surdi mennyire nem ismer minket :):):) (visszatérek a vagina-monológokhoz, tudom, már túl vagytok rajta, de most értem ide a gép elé, megpucoltam egy halom narancs- és citromhajat - kandirozni fogok).
na, küldjetek errefelé is egy ilyen jóseggű tűzoltót! nehogy kimaradjak! :)
Arra ottan van a fecskendőm!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 15:35
Ottan E!
Szeva Vadorzó!
73???? a herém belesajdult!!!
73???? a herém belesajdult!!!
jobbreggelt.....
bocsi...utánanéztem...mi keményen szexeltünk...nem a pogácsákról csevegtünk
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:34
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Teee szégyentejjes!
mit is műveletetek a medvebőrön Cuncussal???
télleg Ő se jár már be hozzánk!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem találtam semmit se, se válasz se további feszegetést. Lehet nem ilyen megoldásra gondolt.
Persze biztos érzékibb nőnapi köszöntés lett volna egy fürge nyelv az ágyékánál.
Persze biztos érzékibb nőnapi köszöntés lett volna egy fürge nyelv az ágyékánál.
Pillécske küldtem neked privit.
Teee szégyentejjes!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:15
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg:)
lotyókám...én egy pillanatra megdöbbentem...hogy pont te nem értetted moncy beszólását
new és munyika: még egy ilyen éjszakai chatelés a nappaliban...nagyon súlyos szexmegvonásra ítéllek titeket
lotyókám...én egy pillanatra megdöbbentem...hogy pont te nem értetted moncy beszólását
new és munyika: még egy ilyen éjszakai chatelés a nappaliban...nagyon súlyos szexmegvonásra ítéllek titeket
Nem találtam semmit se, se válasz se további feszegetést. Lehet nem ilyen megoldásra gondolt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2:0 oda
na erre én is kíváncsi vagyok!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:14
Most mit csináljak Papa, aki függő, az függő. Végig kell olvasnom, bár amit kerestem nem találtam még meg. Ki nyerte meg a nőnapi szépetmondó versenyt?
ez aztán tényleg az!
ráadásul 7vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:09
ráadásul 7vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
És a sors fintora, hogy felétek leszünk, szóval közelebb leszek hozzád, mint most...
nagy-nagy szerencsédre...de azért most megijedtél a büntetés lehetőségétől...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

hajnicica001