édeske, nem mindig a csupasz az izgató. fő a változatosság!
olyan sejhaja van a fotókon, hogy csak na! s a teste! issstennni...
olyan sejhaja van a fotókon, hogy csak na! s a teste! issstennni...
Ha nem is jó a tipp, mindenesetre érdekes! :))))
A kepfeltoltes.hu müködik! :)
A kepfeltoltes.hu müködik! :)
Akkor nekem is Isteni testem van!
ne keserits! nem jó a tipp? megáll az eszem! (nem az avatar alapján döntöttem melletted) :)
a képfeltöltést még nem használtam, fogalmam sincs, hogyan kell... várok az imageshack-ra.
a képfeltöltést még nem használtam, fogalmam sincs, hogyan kell... várok az imageshack-ra.
nálam működik.....:)
persze, lehetséges, hogy neked is isteni a tested. (most mmepruneADMIN rikkantaná: küldj, küldj, mutass fotót!)
mindjárt próbálkozom újra :) neked is tetszeni fog a feneke
El ne hidd! Ő az! Amikor a képet küldted neki akkor még grandpierre volt, most meg Katinka!?
Nevet sikerül neki változtatni, de avatar-t nem! És mosolyog!!!
Nevet sikerül neki változtatni, de avatar-t nem! És mosolyog!!!
no, lányok? vélemény? ugye cééép? s az ágy? álomcééép... :):):)
MmePrune nem rikkantana, mert fél Babrától! De tőle már nem kell félnie! Vége!
Amúgy ha küldenék képet, akkor lavort kellene nektek előkészíteni, mert úgy csorogna a nyálatok!!!
Amúgy ha küldenék képet, akkor lavort kellene nektek előkészíteni, mert úgy csorogna a nyálatok!!!
katicika, segiiiiccccsssséééégggg!
csorogni akarok

Direkt link a képhez! :)
Nincs semmi baj, a képfeltöltés.hu szuperül fungál, csak a "Direkt link a képhez"-ben megjelenteket kell beszúrni! :) Sok sikert! :)
no, képfeltöltő próbám eredménye (vajh, könnyen tanulok-é?):
Nagyon értesz hozzá Katicika!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:28
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs semmi baj, a képfeltöltés.hu szuperül fungál, csak a "Direkt link a képhez"-ben megjelenteket kell beszúrni! :) Sok sikert! :)
belejöttem :):):) szét is offolom a nappalit kivánatos férfisejhajokkal :):):)
nem tetszenek, lányok? bébé! nagyon csendben vagytok!

Gennyzsakszem

redpunci