félreértések elkerülése végett: mmeprune nem fél senkitől, csak kerüli a nevetséges helyzeteket...mmeprune már kinőtt a "szálljleapasimróltehülyeribanc" korszakból...mmeprune-nek sose volt ilyen korszaka:):):) mmeprune egy okos megfontolt nő
jah és mmeprune tisztában van a virtuális dolgokkal, és nem keveri össze a valósággal:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:25

Törölt felhasználó (69371)

MmePrune nem rikkantana, mert fél Babrától! De tőle már nem kell félnie! Vége!
Amúgy ha küldenék képet, akkor lavort kellene nektek előkészíteni, mert úgy csorogna a nyálatok!!!
Amúgy ha küldenék képet, akkor lavort kellene nektek előkészíteni, mert úgy csorogna a nyálatok!!!

dióhéjban: MnePrune okos,ügyes,szép,tehetséges,egyedülálló egyéniség
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:39

félreértések elkerülése végett: mmeprune nem fél senkitől, csak kerüli a nevetséges helyzeteket...mmeprune már kinőtt a "szálljleapasimróltehülyeribanc" korszakból...mmeprune-nek sose volt ilyen korszaka:):):) mmeprune egy okos megfontolt nő
jah és mmeprune tisztában van a virtuális dolgokkal, és nem keveri össze a valósággal:)

imádom a formás férfifenekeket:) pille! ezek szuper képek

csendben? nem hallod hogy osztom itthon az észt

te asszony, kitörölted az elrontott képbeszúrásom. de a betűk nem voltak elrontva!!! akkor mán törölhetted volna a katicika segitség-et is... hmmm...
ŐŐŐŐ! Ezt a virtuális dolgot, hogy érted?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg, hogy nem kevered össze a valósággal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:46

no, hozzuk a lavórt, vagy ne hozzuk a lavórt?

úgy értem, hogy azért, mert végigdugom a fórumot vadidegen pasikkal virtuálisan, attól még nem vagyok egy ribanc a valóságban:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:46

nekem nincs itthon lavór de mindjá kérek a szomszédtól

micccsssoda szexualllitás! hmmm...

s ő - fekete-fehérben...

és...mmeprune szerény a végtelenségig...

Yah értelek! A lavorról annyit, hogy most nem lesz rá szükségetek, ugyanis Adonisz testem most nincs formában, mert itthon betegen leledzem most már 2 hete! De javulok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:51

úgy értem, hogy azért, mert végigdugom a fórumot vadidegen pasikkal virtuálisan, attól még nem vagyok egy ribanc a valóságban:):):):)
dako84
| 2007.01.21
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Holnap kaptok két olyan képet,hogy majd csak lestek! Valamiért most nem megy a képfeltöltés!"
te mindig csak igérgetel?
| 2007.01.21
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Holnap kaptok két olyan képet,hogy majd csak lestek! Valamiért most nem megy a képfeltöltés!"
te mindig csak igérgetel?

Pont most igértem meg Babrának, hogy jó leszek! Annyira szeretem! Totál ki vagyok! Mindjárt fejbe lövöm magam!
Milyen privi üziről van szó?
ott kéne kezdened, hogy lelépsz a gg-ről:):):) vagy csak férfiakkal beszélgetsz, mert majd jól meg lesz csavarva a füled
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 22:04

Pont most igértem meg Babrának, hogy jó leszek! Annyira szeretem! Totál ki vagyok! Mindjárt fejbe lövöm magam!
uccsó, igérem. látom, nem kápráztat el titeket... sebaj. akkor most magam örömére teszem :)

Ennél ON-abb témát nem nagyon lehet itt találni, úgyhogy szó sincs offolásról :-)))