Charlotte is várja már a havat, hogy végre kilóméteres hófalloszokat építhessen.
Már látom az újságban a főcímet!:
Megint lecsapott a titokzatos fallosz-ember.
Napok óta egy titokzatos ember tartja rettegésben országunk anyukáit. Ez az ember óriási hófarkakat épít a játszótereken ezzel rémítve halálra az oda játszani vitt csöppségeket.
Mindenesetre vigyázz Charlott, nehogy odaragadjon a nyelved, mert az elég ciki :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 23:06
Már látom az újságban a főcímet!:
Megint lecsapott a titokzatos fallosz-ember.
Napok óta egy titokzatos ember tartja rettegésben országunk anyukáit. Ez az ember óriási hófarkakat épít a játszótereken ezzel rémítve halálra az oda játszani vitt csöppségeket.
Mindenesetre vigyázz Charlott, nehogy odaragadjon a nyelved, mert az elég ciki :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Állítólag nemsokára esni fog a hó

Itt mondjuk 45 fok van és a páratartalom 90% de várom már a havat:) Még mondjuk várom egy jó 20-30 évig, aztán már majd biztos nem:)
Erről az jut eszembe, amit az egyik haverom mond mindig.
"A férfiak többsége élete nagy részében azt várja, hogy legyen vége a menstruációnak, aztán meg mire azt várná, hogy jöjjön már meg addigra már nem jön meg többet" :) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:40
Erről az jut eszembe, amit az egyik haverom mond mindig.
"A férfiak többsége élete nagy részében azt várja, hogy legyen vége a menstruációnak, aztán meg mire azt várná, hogy jöjjön már meg addigra már nem jön meg többet" :) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

CPT időjárásjelentését láthatták Vietnamból.
Jó reggelt neked is..
Jó reggelt neked is..
Jó reggelt mindenkinek!
El kell h. keserítselek Benneteket.. holnap... holnap jön a hideg, meg a hó...Boszi vagyok... Két napja olyan vagyok mint a kókadt liba...
Ezért most megyek és sziesztázom... irány az uszi...
El kell h. keserítselek Benneteket.. holnap... holnap jön a hideg, meg a hó...Boszi vagyok... Két napja olyan vagyok mint a kókadt liba...

Egy kis játék férfiaknak
Mozgasd meg!
Mozgasd meg!
Ezek ránk vadásznak!

Affene tudja, asszem hagyom magam elfogni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 09:32

Törölt felhasználó (69371)

Ezek ránk vadásznak!

üdvözöllek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:37

Jó reggelt! És jó napot! Szexben gazdag, élvezetekben teljes napot kívánok!

nemtom mi a bajod Velük? elsorolják az összes lehetséges időt. egy csak bejön belőle ...
vagy eső lesz vagy hó
vagy rossz idő, vagy jó ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:38
vagy eső lesz vagy hó
vagy rossz idő, vagy jó ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóóóóó Regggggggeeeeelt Napppaaaliiiiiiii!
Az okos meteurológusaink mára ígérték a lehülést úgyhogy lassan már ide kell érnie. Már csak azért is, mert mint azt mindenki tudja a magyar meteurológusok :) értenek a világon a legjobban az időjáráshoz. Ezt ugye az is bizonyíthatja, hogy Magyarországon működik az Európai Meteorológiai szolgálat is.
Na azt azért meg kell említeni, hogy az előrejelzéshez viszont ők értenek a legkevésbé:)
De a havat azért várom már.
Na ennyi off elég volt.
Az okos meteurológusaink mára ígérték a lehülést úgyhogy lassan már ide kell érnie. Már csak azért is, mert mint azt mindenki tudja a magyar meteurológusok :) értenek a világon a legjobban az időjáráshoz. Ezt ugye az is bizonyíthatja, hogy Magyarországon működik az Európai Meteorológiai szolgálat is.
Na azt azért meg kell említeni, hogy az előrejelzéshez viszont ők értenek a legkevésbé:)
De a havat azért várom már.
Na ennyi off elég volt.
jer ide egy hát massagéra!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:45

Jó reggelt mindenkinek!

Huh, egész nap nem tudtam feljönni az oldalra, de látom, hogy mások sem.
szívesen megmozgatnám magamon!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 24. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
eltalálhatna 1.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 09:32

Ezek ránk vadásznak!

mifene volt???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:00
VIP

azt hittem csak én nem tudok jönni, de legalább a melóval haladtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:00
VIP

Én mindenestre felkészültem a hóra.

Végre van GG!
Tiszta lelkibeteg voltam! Mi az Isten volt az oldallal? Tud valaki valamit?

De azért nálad is jelentkeztek elvonási tünetek, nem? Én már tiszta ideg voltam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:02

azt hittem csak én nem tudok jönni, de legalább a melóval haladtam!
Ilyen előfordul néha. Okokat nem tudok, csak azt, hogy nem először volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:10

Végre van GG!
Tiszta lelkibeteg voltam! Mi az Isten volt az oldallal? Tud valaki valamit?

elvonási tünetek?
Cuncus sincs, h tőccsön! :-)))
Drágám!
hogy a fenébe ne hiányoznátok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:10
Cuncus sincs, h tőccsön! :-)))
Drágám!
hogy a fenébe ne hiányoznátok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

De azért nálad is jelentkeztek elvonási tünetek, nem? Én már tiszta ideg voltam...