Csak hogy szebbé tegyem a napotok hátralévő részét... jelentem énydtúlon már elkezdett szállingózni

mondjuk... nem lenne rossz igy kezdeni a reggeleket... :)

ezt akár én is írhattam volna!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:41

Hát mit mondjak, én is megijedtem, hogy a céges tűzfalon állítottak valamit, és azért nem férek hozzá a GG-hez, de most megnyugodtam.
Sajnos annak ellenére, hogy délelőtt így tudtam dolgozni, most is kell még, így további szép napot mindenkinek.
Sajnos annak ellenére, hogy délelőtt így tudtam dolgozni, most is kell még, így további szép napot mindenkinek.
egy fél órája itt is kezdett szállingózni, igaz, naon icipicit. estére hullani fog. :) immmádddom a havat :):):)
Na, felébredt a kisded. Megyek ápolni a vállát. Szurit kapott. Szép délutánt!
én nyertem? végre nyertem én is :) ... ööö ... mivel is?
im, a téli hangulat: :)
ilyenkor mi a baj a képfeltöltéssel? nem értem... majd mmepruneADMIN javitja, ha erre jár.
vigyed szánkózni a picit! én is azt teszem az enyémmel, ha egyáltalán ideér!
hölgyeim csóközön, uraim baráti kézfogás!
további szexben gazdag napot mindenkinek!
jót ne halljak rólatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:45
jót ne halljak rólatok!

Törölt felhasználó (21812)
VIP

Na, felébredt a kisded. Megyek ápolni a vállát. Szurit kapott. Szép délutánt!
Itt még nincs egy deka hó sem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:48

vigyed szánkózni a picit! én is azt teszem az enyémmel, ha egyáltalán ideér!
jót ne halljak rólatok!
jót ne halljak rólatok!

hidd el egy ringatózó szeretkezéssel tovaszállna az a fél álom :-D
apropos tölthetek valamit?
itt sincs!
vagy
nem is tom örüljek, vagy búsuljak, h nincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:49

vagy

nem is tom örüljek, vagy búsuljak, h nincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Itt még nincs egy deka hó sem...
Rossz címet szúrtál be édes.
Feltöltöd, megnyítod, jobb gomb-tulajdonságok, ctrl-c-zed, visszajöszz és beszúrod.
Kicsit körülményesebb, de 99%-os.
Feltöltöd, megnyítod, jobb gomb-tulajdonságok, ctrl-c-zed, visszajöszz és beszúrod.
Kicsit körülményesebb, de 99%-os.
Teeee Jóska! má megint csak a nőkkel foglalatoskodsz???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 15:51

hidd el egy ringatózó szeretkezéssel tovaszállna az a fél álom :-D
ez arra volt jó, h én is megtudjam hogyan is kell ide képet beszúrni!
ne irígykedj, inkább mond, mit tölthetek :-D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
csak rövidet, mert lekésem a buszom!
lökd és
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
lökd és

Sajnos mennem kell.

milyen rövidet? 3centrum-ot? :-DDDD
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 24. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
kiváncsi vagyok, most sikerül-e... kitöröltem belőle + 20%-ot. ha most sem sikerül... (nem, mégsem mondom ki azt, hogy nem szúrok be több képet, úgysem birom ki...)
na, feladtam. asszem alszom egy órácskát, hátha... hátha... hátha... ááááááááásit...