pezsgő az izvilága. most pezsegni akarok!
hirtelen ez a gyümölcs jutott eszembe. illetve, az izvilága... egzotikus :)
Legyen a bárpult, de miért pont ananász?!
leülni szeretnél? vagy inkább itt a bárpultra támaszkodva cseverészni, egy pohárka itallal... én természetesen mondjuk... mondjuk... ananászlét kortyolgatva :)
Akkor hát mit javasolsz, hová üljek?
hát... azért ne ülj rá, mert az idő múlásával kényelmesebbnek találod majd, ha ledőlhetsz picit. és azt már téjjeg nem szabad.
Most már csak ülni nem szabad rajta?!:)
Na de az még sokára lesz ám
le ne ülj a medvebőrre, prune agyonüt!
mire eme érdekfeszitő téma végére érünk, biztos az leszek :)
Megbeszélhetjük, álmos vagy-e...
jules pillével pilled
lehet, nem is vagyok álmos?
lehet, nem is vagyok álmos?
Hehe, meghiszem azt... Bár már én is "pilledek"
köcce. nehéz menni...
Szép álmokat, kalappal a nehéz naphoz...
sziasztok! csak jelezni jöttem, olvastalak ma is titeket. most megyek aludni, holnap nehéz napom lesz.

Mindenkinek szépjóéjt!
Na ne! :))) Inkább én hagyom el a "pontosítás"-t, neked ez egyáltalán nem áll jól: kezdesz a fotóra hasonlítani:))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 21:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na most elszégyelltem magam (poén).
Na most elszégyelltem magam (poén).
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 21:34
Valóban, már én is meguntam, hogy mindenhová oda kell írnom, hogy poén, mert mimózalelketekben a legkisebb rezdülés is kataklizmával ér fel. Mostmár vagy azt várom el én is, hogy tréfálkozásaitokhoz mellékeljétek a "(poén)" indexet, vagy én hagyom el ugyanazt a hsz-eimből... :))))))

Gennyzsakszem

Mrandmissis18
Elle Brook