A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 910 911 912 913 914 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18221   2007. 01. 30. kedd 21:18
mia w. mia w.
én nem vagyok anya, sem nappali lakó szóval duplán le lehet hurrogni, hogy miért kotyogok bele más dolgába... de én sem szívesen nézném ahogy egy vadidegen nő szoptat a nyílt utcán, ez nem olyan mint a strandon a monokinézés.(vagy mint janet jackson mellvillantása egy élő adásban) szerintem habár ápolónő sem vagyok de a babána nyugodt körülmények kellenek a szopáshoz, hogy ő is és az anyuka is a "feladatra" koncentráljon csak
#18222   2007. 01. 30. kedd 21:22
édespille édespille
az én büdös kölköm kibirta a tankönyvi három órát :) na, ma már nem birja ám ki. kacsint
#18223   2007. 01. 30. kedd 21:23
édespille édespille
:) s a szunyogok rettentően meg tudják zavarni a meghitt pillanatokat anya, s babája közt :)
#18224   2007. 01. 30. kedd 21:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
na de most komolyan: ha a parkban elmész a bokrok közé és szoptatsz, akkor azt mondom oké:) de a vonatos és egyéb köztéri szoptatás annyira nem jön be nekem sem...mellesleg nem tudom az okát, hogy miért...nabaszta, most majd ezen fogom törni a fejemet napokig
#18225   2007. 01. 30. kedd 21:58
édespille édespille
mert ez intim dolog.
#18226   2007. 01. 30. kedd 22:02
az intimitás megmarad a baba és a mama között a vonaton is...biztos valami más oka van...majd jön horzi, és megmondja, hogy prüd vagyok hehe hehe hehe
küldeném mesen a linket:):):)
#18227   2007. 01. 30. kedd 22:07
X Törölt felhasználó (62015) VIP
na,akkor én kilogók a sorból mert engem nem zavar ha szoptató anyát látok,nem tudom miért de egyáltalán nem zavar....
#18228   2007. 01. 30. kedd 22:30
X Törölt felhasználó (21812)
Úgy látom, hogy többen óriási tévedésben vagytok. Egy anya nem azért szoptat közterületen, mert olyan baromira jó ott neki, hanem mert muszáj. És őt zavarja a legjobban, ha ezzel megbotránkoztat másokat, de szerintem joggal elvárható lenne, hogy mások meg azt tartanák tiszteletben, hogy az anya megadja a
cs
alf
ec
alf
se
alf
mőnek
azt, ami annak jár.
Szerintem nem korrekt, hogy idegen emberek miatt én érezzem rosszul magam, amiért vannak elveim, mégpedig az, hogy a
gy
alf
er
alf
ek
alf
emet
megszoptatom, ha igényli.
#18229   2007. 01. 30. kedd 22:32
És mivel ezen a képen (#20217), és a legtöbb szoptató nő esetében nem is látszanak a mellek, még inkább nem értem a mai embereket.
Bezzeg, amikor óriásplakátokon látnak félmeztelen modelleket, akkor nem csóválja senki a fejét...
#18230   2007. 01. 30. kedd 22:36
én igenis csóválom...nagyon is...mindig csak a felső felük meztelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 01. 30. kedd 22:32
És mivel ezen a képen (#20217), és a legtöbb szoptató nő esetében nem is látszanak a mellek, még inkább nem értem a mai embereket.
Bezzeg, amikor óriásplakátokon látnak félmeztelen modelleket, akkor nem csóválja senki a fejét...
#18231   2007. 01. 30. kedd 22:40
édespille édespille
na, mentem aludni. toljuk át a linkelést holnapra. jóóó? sziasztok :)
#18232   2007. 01. 30. kedd 22:40
édespille édespille
te meg ne pörögj mán be ennyire! wave
#18233   2007. 01. 30. kedd 22:40
mia w. mia w.
Sok anya természetesnek tartja, hogy az utcán, orvosi rendelőben, hivatalban, vagy bárhol mellre tegye a kisbabát. Mások zavarba jönnek ennek a lehetőségnek még a gondolatától is. De hányan esznek hamburgert, fagylaltot az utcán? Miért éppen a kisbabákat kellene megfosztani attól a lehetőségtől, hogy csillapítsák éhségüket? Ha a kismama a
gy
alf
er
alf
me
alf
k
szemével nézi a dolgot, nem fogja kínosnak tartani ezt a helyzetet, és természetesen viselkedik szoptatás alatt. A tapasztalatok szerint ilyenkor a járókelők észre sem veszik, hogy a baba eszik, és nem csak összebújik a mamájával. A szoptatáshoz csupán kényelmes, praktikus ruhára, és egy ülőhelyre van szükség. Legjobb, ha az anyuka bő felsőrészt visel, ezt felhúzva, megfelelő takarásban tudja mellre tenni
gy
alf
er
alf
me
alf
két
. Hideg időben érdemes dekoltált, vagy gombos alsóruhát is felvenni, így csak a mellet kell szabaddá tenni szoptatás alatt. Már nálunk is kapható a külföldön régóta népszerű, kifejezetten a diszkrét szoptatáshoz tervezett hálóing, póló, és ruha, melyen a mell felett rejtett sliccelés fut végig, így teljesen feltűnés nélkül szoptathat benne a kismama.

Ha az anya nem talál szoptatásra alkalmas helyet, vagy zavarja a “közönség", bekérezkedhet egy irodába, vagy beülhet egy próbafülkébe, ahol kettesben lehet a kicsivel. Szerencsére egyre több helyen (nálunk elsősorban nagyáruházakban, repülőtéren, templomokban) alakítanak ki babás szobát, ahol az anya kultúrált körülmények között tisztába teheti, megszoptathatja
gy
alf
er
alf
me
alf
két
.

na a nálam okosabbak ezt gondolják a fnyilvános szoptatásról merges2

az én véleményem persze változatlan, de majd meglátjuk lehet 10év múlva rajtam csóválhatja valaki a fejét nyes
#18234   2007. 01. 30. kedd 22:43
Egyetlen fuck-ot sem mutattam :-))))))
#18235   2007. 01. 30. kedd 22:47
Ezt már régóta készülök lefotózni neked. Ma végre volt itthon alapanyag. Gondolom, rájöttél, mi ez nyes

#18236   2007. 01. 30. kedd 23:35
Jó éjt! Pusssz
#18237   2007. 01. 30. kedd 23:38
Ah ezt a poént még beírom, most hallottam a tévében:

Fiú az iskolában benyit egy terembe:
- Maga a tánctanár?
- Lófaszt, én az illemtanár vagyok.

vigyor5
#18238   2007. 01. 30. kedd 23:52
Sonkás Sonkás
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#18239   2007. 01. 30. kedd 23:53
Sonkás Sonkás
Éccakára a napalis uraknak hogy legyen miből válogatni:-)))))))))))))
#18240   2007. 01. 31. szerda 06:40
hinnye sonkás...mit kapsz ezért a csajoktól hehe eplus2
1. tele van a nappali szebbnél szebb, kívánatosabbnál kívánatosabb izgalmas nővel(bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én)
2. ha már botlottál, akkor legalább raktál volna be kb. ugyanennyi dögös pasit is
ejnye1 ejnye1

... 910 911 912 913 914 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!