én nem vagyok anya, sem nappali lakó szóval duplán le lehet hurrogni, hogy miért kotyogok bele más dolgába... de én sem szívesen nézném ahogy egy vadidegen nő szoptat a nyílt utcán, ez nem olyan mint a strandon a monokinézés.(vagy mint janet jackson mellvillantása egy élő adásban) szerintem habár ápolónő sem vagyok de a babána nyugodt körülmények kellenek a szopáshoz, hogy ő is és az anyuka is a "feladatra" koncentráljon csak
az én büdös kölköm kibirta a tankönyvi három órát :) na, ma már nem birja ám ki.
:) s a szunyogok rettentően meg tudják zavarni a meghitt pillanatokat anya, s babája közt :)
na de most komolyan: ha a parkban elmész a bokrok közé és szoptatsz, akkor azt mondom oké:) de a vonatos és egyéb köztéri szoptatás annyira nem jön be nekem sem...mellesleg nem tudom az okát, hogy miért...nabaszta, most majd ezen fogom törni a fejemet napokig
mert ez intim dolog.
az intimitás megmarad a baba és a mama között a vonaton is...biztos valami más oka van...majd jön horzi, és megmondja, hogy prüd vagyok
küldeném mesen a linket:):):)
küldeném mesen a linket:):):)
na,akkor én kilogók a sorból mert engem nem zavar ha szoptató anyát látok,nem tudom miért de egyáltalán nem zavar....
Úgy látom, hogy többen óriási tévedésben vagytok. Egy anya nem azért szoptat közterületen, mert olyan baromira jó ott neki, hanem mert muszáj. És őt zavarja a legjobban, ha ezzel megbotránkoztat másokat, de szerintem joggal elvárható lenne, hogy mások meg azt tartanák tiszteletben, hogy az anya megadja a
Szerintem nem korrekt, hogy idegen emberek miatt én érezzem rosszul magam, amiért vannak elveim, mégpedig az, hogy a
cs
azt, ami annak jár. alf
ec alf
se alf
mőnekSzerintem nem korrekt, hogy idegen emberek miatt én érezzem rosszul magam, amiért vannak elveim, mégpedig az, hogy a
gy
megszoptatom, ha igényli.
alf
er alf
ek alf
emet
És mivel ezen a képen (#20217), és a legtöbb szoptató nő esetében nem is látszanak a mellek, még inkább nem értem a mai embereket.
Bezzeg, amikor óriásplakátokon látnak félmeztelen modelleket, akkor nem csóválja senki a fejét...
Bezzeg, amikor óriásplakátokon látnak félmeztelen modelleket, akkor nem csóválja senki a fejét...
én igenis csóválom...nagyon is...mindig csak a felső felük meztelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 22:32
Törölt felhasználó (21812)
És mivel ezen a képen (#20217), és a legtöbb szoptató nő esetében nem is látszanak a mellek, még inkább nem értem a mai embereket.
na, mentem aludni. toljuk át a linkelést holnapra. jóóó? sziasztok :)
te meg ne pörögj mán be ennyire!
Sok anya természetesnek tartja, hogy az utcán, orvosi rendelőben, hivatalban, vagy bárhol mellre tegye a kisbabát. Mások zavarba jönnek ennek a lehetőségnek még a gondolatától is. De hányan esznek hamburgert, fagylaltot az utcán? Miért éppen a kisbabákat kellene megfosztani attól a lehetőségtől, hogy csillapítsák éhségüket? Ha a kismama a
Ha az anya nem talál szoptatásra alkalmas helyet, vagy zavarja a közönség", bekérezkedhet egy irodába, vagy beülhet egy próbafülkébe, ahol kettesben lehet a kicsivel. Szerencsére egyre több helyen (nálunk elsősorban nagyáruházakban, repülőtéren, templomokban) alakítanak ki babás szobát, ahol az anya kultúrált körülmények között tisztába teheti, megszoptathatja
na a nálam okosabbak ezt gondolják a fnyilvános szoptatásról
az én véleményem persze változatlan, de majd meglátjuk lehet 10év múlva rajtam csóválhatja valaki a fejét
gy
szemével nézi a dolgot, nem fogja kínosnak tartani ezt a helyzetet, és természetesen viselkedik szoptatás alatt. A tapasztalatok szerint ilyenkor a járókelők észre sem veszik, hogy a baba eszik, és nem csak összebújik a mamájával. A szoptatáshoz csupán kényelmes, praktikus ruhára, és egy ülőhelyre van szükség. Legjobb, ha az anyuka bő felsőrészt visel, ezt felhúzva, megfelelő takarásban tudja mellre tenni alf
er alf
me alf
kgy
. Hideg időben érdemes dekoltált, vagy gombos alsóruhát is felvenni, így csak a mellet kell szabaddá tenni szoptatás alatt. Már nálunk is kapható a külföldön régóta népszerű, kifejezetten a diszkrét szoptatáshoz tervezett hálóing, póló, és ruha, melyen a mell felett rejtett sliccelés fut végig, így teljesen feltűnés nélkül szoptathat benne a kismama. alf
er alf
me alf
kétHa az anya nem talál szoptatásra alkalmas helyet, vagy zavarja a közönség", bekérezkedhet egy irodába, vagy beülhet egy próbafülkébe, ahol kettesben lehet a kicsivel. Szerencsére egyre több helyen (nálunk elsősorban nagyáruházakban, repülőtéren, templomokban) alakítanak ki babás szobát, ahol az anya kultúrált körülmények között tisztába teheti, megszoptathatja
gy
. alf
er alf
me alf
kétna a nálam okosabbak ezt gondolják a fnyilvános szoptatásról
az én véleményem persze változatlan, de majd meglátjuk lehet 10év múlva rajtam csóválhatja valaki a fejét
Egyetlen fuck-ot sem mutattam :-))))))
Ezt már régóta készülök lefotózni neked. Ma végre volt itthon alapanyag. Gondolom, rájöttél, mi ez
Jó éjt! Pusssz
Ah ezt a poént még beírom, most hallottam a tévében:
Fiú az iskolában benyit egy terembe:
- Maga a tánctanár?
- Lófaszt, én az illemtanár vagyok.
Fiú az iskolában benyit egy terembe:
- Maga a tánctanár?
- Lófaszt, én az illemtanár vagyok.
Éccakára a napalis uraknak hogy legyen miből válogatni:-)))))))))))))
hinnye sonkás...mit kapsz ezért a csajoktól
1. tele van a nappali szebbnél szebb, kívánatosabbnál kívánatosabb izgalmas nővel(bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én)
2. ha már botlottál, akkor legalább raktál volna be kb. ugyanennyi dögös pasit is
1. tele van a nappali szebbnél szebb, kívánatosabbnál kívánatosabb izgalmas nővel(bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én)
2. ha már botlottál, akkor legalább raktál volna be kb. ugyanennyi dögös pasit is

Gennyzsakszem

Aleska Diamond