Nem kötöttem vérszerződést, mert én meg a szúrástól/vágástól irtóztam.
Sebhelyem attól van a térdem alatt, mert forogtam a pörgős szoknyámban (világoskék volt, még mindig emlékszem) és elestem, a járda széle pedig szétvágta a térdem alatt. Nem nagyon, de a heg megmaradt.
Sebhelyem attól van a térdem alatt, mert forogtam a pörgős szoknyámban (világoskék volt, még mindig emlékszem) és elestem, a járda széle pedig szétvágta a térdem alatt. Nem nagyon, de a heg megmaradt.
Mi? Micsoda? Lemaradtam valamiről???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 17:47
Törölt felhasználó (69371)
halihó nappalisok! Na megvolt vazi képe? Úgy láttam csak Tom vállalta be!
Nem a főoldalon lévő számozást figyeljük, hanem az ittenit. És mivel te már a 20091-et írtad, eléggé lemaradtál a húszezerről...
(Ez egy válasz eNTi üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 18:56
Sajnos most mennem kell pedig nagyon szerettem volna megszerezni a 20.000. hzsz-t!
Nah mind1! Közel volt! Legyen további jó napotok... ill estétek!
Nah mind1! Közel volt! Legyen további jó napotok... ill estétek!
Mindenki máshol...
Előjönnek a pasik, ha felteszek egy csajsziképet? Legyen inkább rögtön kettő, úgy nagyobb lehet a hatása...
Előjönnek a pasik, ha felteszek egy csajsziképet? Legyen inkább rögtön kettő, úgy nagyobb lehet a hatása...
Csajok se maradjanak látvány nélkül:
Csajok! Aki csini pasifenekeket akar látni, nézzen be a szex és sport topicba! (#814)
Azt mondják, hogy egy női táskában rengeteg kacat van. Lányok, igaz ez rátok?
És fiúk, a ti táskátokban tényleg csak nagyon fontos és mindig szükséges dolgok vannak?

Igen, ez a kérdés erről a képről jutott eszembe :-))
És fiúk, a ti táskátokban tényleg csak nagyon fontos és mindig szükséges dolgok vannak?

Igen, ez a kérdés erről a képről jutott eszembe :-))
Jó reggelt!
Kiadós reggeli után irány a munka...
Kiadós reggeli után irány a munka...
Stipi-stopi, a szalonna az enyém.
Jóreggelt hétalvók!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt hétalvók!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajajj! Több is. A homlokomon, a hátamon, a két kezemen négy, egy a térdemen.Most hirtelen így ennyi. Ezek azok, amelyek máig is látszanak. A többit elfedte az idő..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 16:57
erről jut eszembe: van valami különös ismertetőjegyetek, régi heg, vagy seb vagy ilyesmi?
engem a bölcsiben lökött el egy fiú, és úgy estem rá a vas lábtörlő rácsra, hogy felszakadt a homlokom, összekapcsozták, meg összevarrták, a hege azóta is látszik:)
engem a bölcsiben lökött el egy fiú, és úgy estem rá a vas lábtörlő rácsra, hogy felszakadt a homlokom, összekapcsozták, meg összevarrták, a hege azóta is látszik:)
Jó reggelt! Megyek is reggelizni...
Mi a baj drága Pille? Hajtsd vállamra a fejed és mesélj..
Szép jó reggelt mindenkinek. Én már reggeliztem, inkább aludnék mégegyet .... :)
Na, ezzel nem vagy egyedül...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 08:28
Szép jó reggelt mindenkinek. Én már reggeliztem, inkább aludnék mégegyet .... :)
jóregg:):):)
én nem reggeliztem még, és nem is aludnék már:) ellenben...
ööö...izéééé...nincs itt valaki a közelben, aki ráérne kicsit?
én egyébként reggel-típusú ember vagyok...szeretek korán kelni...ti?
És téged mi tart vissza? Lányzó nem hagyna?
Nekem dolgozni kellene, vagyis mégha nem is kellene, hogy néz ki az irodában aludni :):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 08:31
Nekem dolgozni kellene, vagyis mégha nem is kellene, hogy néz ki az irodában aludni :):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Na, ezzel nem vagy egyedül...
Már azt hittem, hogy a reggel tipusú emberke megfogalmazásnál másra gondolsz, nem a korai kelésre.
Én amúgy utálok korán kelni, inkább éjjeli bagoly típus vagyok. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 08:36
Én amúgy utálok korán kelni, inkább éjjeli bagoly típus vagyok. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Segíthetek?
Én inkább délutáni-esti-éjjeli vagyok. Nem szeretek korán kelni, de hülyére feüdni magamat sem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 08:36
Én inkább délutáni-esti-éjjeli vagyok. Nem szeretek korán kelni, de hülyére feüdni magamat sem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
korai kelés-korai kefélés:):):)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 08:37
Már azt hittem, hogy a reggel tipusú emberke megfogalmazásnál másra gondolsz, nem a korai kelésre.
Én amúgy utálok korán kelni, inkább éjjeli bagoly típus vagyok.
Én amúgy utálok korán kelni, inkább éjjeli bagoly típus vagyok.
Időközben ráébredtem, hogy csak azért nem írtad, mert ez evidens volt:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Cattie