kurvajóvagy! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Eh... admin acconyság mi mindent megenged magának
Na, mindjárt jövök, csak még egy kicsit el kell pakolnom a konyhában, mert a férjem rögtön rájön, hogy egész délután a gépnél ültem, ha az ebéd maradéka ott éktelenkedik 4-kor is...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 13:58
Nem túl bőbeszédű a banda ma. Talán ha jössz délután, akkor jobb lesz :)
Az a baj, hogy a férjem meg este/éjjel nem annyira szereti. Így néha amikor ő reggel jön búgó hangon, akkor én fanyalgok, amikor este megyek én bújni, akkor meg ő. Frankó, mi?
De azért megtaláljuk a közös halmazt.
(jaj, a konyhát kéne már megtalálnom...) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 13:36
De azért megtaláljuk a közös halmazt.
(jaj, a konyhát kéne már megtalálnom...) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
"...de ha muszáj, akkor délelőtt/délután is megy :-)
öööö ezt most charlotte komolyan gondolod???? Mi az h. ha MUSZÁJ?????? Jééézus hova csöppentem...
öööö ezt most charlotte komolyan gondolod???? Mi az h. ha MUSZÁJ?????? Jééézus hova csöppentem...
egy szavadba kerül és törlöm:):):):):)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már tényleg sok: inkognitóban, álszakállal, kerekes gondoláról szólítani le a láthatóan gondokkal küszködő szegényember lányát!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
jó napot mindenkinek!!! hogy vagyunk ma? remélem minden faxa mindenkivel!
sziasztok!
bocs hogy ma nem irogattam,de el voltam foglalva az uj szolgalatim bongeszesevel...
Nem semmi...
bocs hogy ma nem irogattam,de el voltam foglalva az uj szolgalatim bongeszesevel...
Nem semmi...
légyszike
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
közben dobtam egy privit is:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
a gyerekre sosem orditunk, mikor kés van a kezében (vagy kedvenc bögrénk, vagy kedvenc cd lemezünk, vagy kedvenc törékeny akármink). a gyereket sunnyogva óvatosssan becserkésszük, végig teli mosollyal arcunkon, oszt hátulról cseles mozdulattal megfogjuk az alkarját, jó erősen. ekkor már lehet kissé megkönnyebbülni. utána másik karunkkal úgy vesszük ki a kezéből, hogy véletlen se tudjon utána kapni. megtanultam. :)
áhhhh...felesleges ennyit fáradozni...leteszi magától is
sms-t megkaptad? szólok, ha megérkezik, és eldöntjük mi legyen, jó?
sms-t megkaptad? szólok, ha megérkezik, és eldöntjük mi legyen, jó?
ez a nő biztos nem eszi ezeket a sütiket. csak kinálgatja. nézd, mennyire vékony!
értettem
Szia Cuncus!
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 15:19
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
Nem semmi...
Nem semmi...
elhunyt.....
ILLÉS Lajos zenész (billentyűs), zenekarvezető, zeneszerző. Bp., 1942. márc. 18. Sz.: Illés Lajos, Toldy Irén. Nős, Makkai Lilla. Gy.: Dávid, 1964, Áron, 1969, Bence, 1981. T.: Két év a BME-n. É.: általános iskolás kora óta zenél, 1960-65 az első, 1965-73 a "nagy" Illés zenekar alapítója és vezetője, 1973-tól a 80-as évek elejéig ugyanazon a néven működteti harmadik zenekarát. 1992- a kisoroszi református gyülekezet kántora. F. m.: az Illés zenekar és Koncz Zsuzsa számos sikerdalának (Miért hagytuk, hogy így legyen; Jelbeszéd; Valahol egy lány stb.), az 1977-es Metronóm Fesztivál győztes számának (Hogyha egyszer) szerzője. Színpadi művei: a Vörösmarty Mihály Csongor és Tündéje alapján készült Egy fiú és a tündér (musical, Görgey Gáborral), 1974; Énekes madár, A pillangók szabadok (betétdalok); Liliomfi (zenés játék), Velünk az Isten (oratorikus istentisztelet), 1991, Magyar Ének (Cantus Hungaricus), 1994-1996. Filmzenéket is szerzett. Hobbi: zeneszerzés.
hat igen....de annyi penzert en mar komolyan gondolkodom hogy rendeljek....
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 15:33
Szia Cuncus!
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz?
Télleg nem semmi az a kütyű. Nekem csak egy bajom van velük, hogy lassan telefonálni már nem lehet velük. Lehet, hogy visszatérünk az R1 rádióhoz?
Szia Pille!
Helyesen: "Értettem nagysád".
Örülök, hogy látlak. Elmúlt már a depressziód?
Helyesen: "Értettem nagysád".
Örülök, hogy látlak. Elmúlt már a depressziód?
nem, nem. viszont: ma vettem lottót :) megpróbálom a szerencsét... hátha...
dühöngeni lehet a nappaliban, vagy keressem elő a dühöngő topikot?
dühöngeni lehet a nappaliban, vagy keressem elő a dühöngő topikot?
Dühöngj csak nyugodtan! Itt mindent lehet.
Képzeld Mme elvitte a tigrisbőrt és rászerelte valami motorra.
Képzeld Mme elvitte a tigrisbőrt és rászerelte valami motorra.

Gennyzsakszem

gabonya