abszint... (és most lopva tekintettem az üvegcse felé...) nem, olyan sűrűn nem kortyolgatok, még a végén nem marad a fejemben semmi.
igazad van. nem is éneklek veled. egyszer énekelhettünk volna, akkor is leléptem :)
Na de ne keseregj, vagy tán abszintnens lettél?:)
olvass vissza :) én itt voltam :)
épp kesergek egyébként, furcsán pörög életem. néha örülök is neki, néha egyáltalán nem.
épp kesergek egyébként, furcsán pörög életem. néha örülök is neki, néha egyáltalán nem.
Hát az Amazonason, meg a tenger alatt
Erre is, arra is...
Mizujs Veled?
Erre is, arra is...Mizujs Veled?
szia te nőtisztelő horzi:D:D:D:D és mindenkinek jóestét! miért is küldtem ki parát? fát hasogatni a kandallóhoz? vagy miért is? a kandallóhoz cuncus hordja a fát, nem para...
pille: mi az hogy bevállalod-e? talán inkább én gondolkodom, hogy énekelhetsz-e velem
de azért a bonnie tyler is túlzás, ez a rumi olyan kedves:):):):)
kedves jules! kérnem kell tőled is képet, pille megró majd, ha nem: mme-prune@freemail.hu
pille: mi az hogy bevállalod-e? talán inkább én gondolkodom, hogy énekelhetsz-e velem
de azért a bonnie tyler is túlzás, ez a rumi olyan kedves:):):):)
kedves jules! kérnem kell tőled is képet, pille megró majd, ha nem: mme-prune@freemail.hu
szép estét jules. merre jártál ilyen hosszú ideig?
jobb szeretem, mikor a nap nyugszik :)
"Te csak várj míg felkel majd a nap!"
Szép szám ugye pillém...
Szép szám ugye pillém...
Szépséges jó estét minden nappaliban éjszakázónak
és ma is...
:)
:)
már csobbanok is a pezsgőkádba :) várhattalak volna tegnap... :)
Itt vagyok én is + a bohóchalaim a tengeri ankváriumban amit a pezsgőkád fölé helyeztem.
Hoztam nektek egy kis Radnótit.
Éji mozgolódás
Halálra rémiti
a rég alvó fasort
egy felriadt kuvik.
A tócsa loccsan és a hold
a víz alá bukik.
Éji mozgolódás
Halálra rémiti
a rég alvó fasort
egy felriadt kuvik.
A tócsa loccsan és a hold
a víz alá bukik.
parát fogyókúrára rendelni? lehetetlen. nem maradna más, csak csont és bőr. parának igazán remekül műkszik az anyagcseréje :))
konyakot szokott inni? efelett elsiklottam volna? hmmm...
katinka, ketten maradunk a nappaliban ma este?
konyakot szokott inni? efelett elsiklottam volna? hmmm...
katinka, ketten maradunk a nappaliban ma este?
Az előbb még kint hasogatta a fát a színben, mert mindnyájunk kedves, ám szigorú Mme-je mikszáthi fogyókúrát parancsolt szegénykénkre. :)))) Mindenesetre mindjárt bejön a menetrendszerűen szervírozott konyakadagjáért! :))))
apropó, para...
esetleg látta valaki?
esetleg látta valaki?

para11 képbeszúrása
Csak mert nagyon szépnek tartom... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
para11 képbeszúrása (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 01. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
neked is szép estét.
gondold magad a helyembe! benyitok a nappaliba, mit látok? egy csúf szőke himnős izét... hát persze, hogy első gondolatom: ki innen, a nappaliból!
időközben elolvastam mindent, tudom már, miről van szó. maradok igy kicsit még :)
gondold magad a helyembe! benyitok a nappaliba, mit látok? egy csúf szőke himnős izét... hát persze, hogy első gondolatom: ki innen, a nappaliból!
időközben elolvastam mindent, tudom már, miről van szó. maradok igy kicsit még :)

Gennyzsakszem

Catherin