Akkor jó sétálást kívánunk nektek :)
Szió (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 10:17
Szió (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Szép délelőttöt, kellemes hétvégét!
Megyünk a parkba, ragyogóan süt a nap.
Megyünk a parkba, ragyogóan süt a nap.
Jó napot

Azt hiszem illene átnevezni a nappalit valami találóbb névre. Mondjuk lehetne Esti pihenőszoba vagy mittudom én mi.
Valakinek ötlet. Nap közben ugyanis főleg pangás meg síri csönd van itt, más nem sok :)
Valakinek ötlet. Nap közben ugyanis főleg pangás meg síri csönd van itt, más nem sok :)
Na kellemes hétvégét mindenkinek!
Ma úgysem volt valami nagy forgalom itt :)
Ma úgysem volt valami nagy forgalom itt :)
Na, ma is kihagyta a délutáni alvást a kölök. Szóval csak este leszek hosszabban. Bár úgy látom, egyedül lennénk most itt...
hedegen, fadyasztott pohárba? :-D
tegnap kértem unicomot! :):):) elaludtál, joe? :)
egen, 58°os apámházija...
szép éjszakád lehetett!

ez sem rossz!
most elképzeltem, hogy a nappali-partin az összes kan a sörösdobozokkal lesz elfoglalva, nem pediglen velünk :):):)

nappali-parti...tényleg:) mi lesz vele? mikor tartjuk? és hol?
na szép itt partiról megy a szó mesin meg nem is informál senki...
vazze joe, kb. ezer éve beszélünk róla, hogy kell majd nappalis összeröffenést csinálni:):):):) de egy percig se aggódj, amint konkrét lesz, téged is értesítünk:):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 02. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 16:47

na szép itt partiról megy a szó mesin meg nem is informál senki...
És pont Nagyjóskát, Főurak gyöngyét kellett kifelejteni a szervezésből????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 16:56

vazze joe, kb. ezer éve beszélünk róla, hogy kell majd nappalis összeröffenést csinálni:):):):) de egy percig se aggódj, amint konkrét lesz, téged is értesítünk:):):)
:-DDDDD köszi Katicica :-D
By by... péntek esti program...

dinka banda:):):):):):)
még tavaly beszéltünk róla, hogy kéne majd találkoznunk, és a geográfus buszsofőr fogja kiszámolni a találkozási pontot...nem emlékeztek rá????? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
még tavaly beszéltünk róla, hogy kéne majd találkoznunk, és a geográfus buszsofőr fogja kiszámolni a találkozási pontot...nem emlékeztek rá????? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ha én egyáltalán arra Mlékeznék, amit tegnap ittam, már az eredmény lenne...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 17:04

dinka banda:):):):):):)
még tavaly beszéltünk róla, hogy kéne majd találkoznunk, és a geográfus buszsofőr fogja kiszámolni a találkozási pontot...nem emlékeztek rá?????
még tavaly beszéltünk róla, hogy kéne majd találkoznunk, és a geográfus buszsofőr fogja kiszámolni a találkozási pontot...nem emlékeztek rá?????
ne reklamálj! te is hivatalos leszel! majd a nyári szünidőben tartjuk :) s feltétlen időt kell szakits rá! (jöhetel álruhában is)