sziasztok :) hazaértem :) katicika, egy forró kávé? hoznál egy forró kávét?
szia ***
ki merészelt kimoderálni téged, erdők urát!!!???
ki merészelt kimoderálni téged, erdők urát!!!???
nem jó neked az új munkakör, katicika. egy órája (na jó, csak húsz perce) várok a forró kávémra... add vissza a pultot joe-nak. :):):)

Bocs, kispille, azt teszem! :) Engesztelésül fogadd el ezt a
ko
, és áldd a jósorsodat, hogy nem veszem fel a kesztyűt!!! :))) alf
kt alf
él alf
t
ezt a kesztyűt ne is vedd fel! távol áll az erotikától. :)
Ja, hogy Te kávét kértél?!!! Parancsolj!:)
köszönöm :) te is ilyen csészéből iszod? :)
fenségességünk? rég járt erre. tán sok volt néki a munka, s fáradtan heverész egy plüssfotelban?
fenségességünk? rég járt erre. tán sok volt néki a munka, s fáradtan heverész egy plüssfotelban?
neeeeem, tanulnék...vagyis akarnék, csak nincs kedvem...jelmez kell jövő hétre, óvónénis...lehetnék katicabogár
Kérek mindenkit, hogy kövesse szellemi (és testi) vezérünket és akarjon mindenki fotót készíteni!
Hűtőt feltölteni!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 17:03
Hűtőt feltölteni!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
én akarok fotót készíteni, de bazira üres a hűtőnk:)szóval kis türelmet kérek:) és különben is most elmegyek és meghallgatom, hogy mi van a
és egy jelentős esemény volt csak: az egyik kislány az oroszlánt rátette a víziló hátára...az óvónő azt mondta: mint a brémai muzsikusok, én azt gondoltam: nah, az oroszlán megdugja a vízilovat:)
gy
az iskolában...és jövő héten farsang van az oviban, kérek jelmezötleteket, be kell öltöznöm nekem is:)annyira hiányoztatok napközben:):):):) alf
er alf
ek alf
emmelés egy jelentős esemény volt csak: az egyik kislány az oroszlánt rátette a víziló hátára...az óvónő azt mondta: mint a brémai muzsikusok, én azt gondoltam: nah, az oroszlán megdugja a vízilovat:)
már átfutott agyamon a gondolat, kölcsönadhatnám a fehér köpönyegem :) lehetnél gégés-asszisztens is
most olvastam katicika forrókávélopó oldalán:
"Az ember mellől mindig akkor tűnnek el, mikor belelép a szarba. Mert a szarszag ciki. (...)"
"Az ember mellől mindig akkor tűnnek el, mikor belelép a szarba. Mert a szarszag ciki. (...)"
majd meglátom
Ott még vannak ilyenek??? Mert én csak a képet kerestem, oszt - mint legtöbbször - más lényeges dolgokat figyelmen kivül hagyok... :)
Légy Katibogár!!! :) Az emilkét meg csakazértis várom! :))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 19:29
neeeeem, tanulnék...vagyis akarnék, csak nincs kedvem...jelmez kell jövő hétre, óvónénis...lehetnék katicabogár
jaj, izééé, milyen emilkét??? istókuccse fogalmam sincs mire gondolsz:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:03
Törölt felhasználó (7767)
Légy Katibogár!!! :) Az emilkét meg csakazértis várom! :))))
Na végre, hogy tudomást veszel alázatosan pukkedliző alattvalódról, fenség!!! :)))) Csak annyit írj, sikeredett vala-e a dolog? És ne hagyd magára sokáig a nappalit, mert úgy jár, mint a dinoszauruszok! :))))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:12
jaj, izééé, milyen emilkét??? istókuccse fogalmam sincs mire gondolsz:)
ez a fenség dolog! eszembe jutott valami! a gumimacikba volt az a kis szörny, aki mindig aszonta, hogy: feneséges henceg
jah,igen: gyagyás Tóni vagy Tódi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:15
jah,igen: gyagyás Tóni vagy Tódi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na végre, hogy tudomást veszel alázatosan pukkedliző alattvalódról, fenség!!! :)))) Csak annyit írj, sikeredett vala-e a dolog? És ne hagyd magára sokáig a nappalit, mert úgy jár, mint a dinoszauruszok! :))))))
jaaaaaaaaaaaah:) nem nagyon sikerült, vannak dolgok, amikhez jobban értek a gépnél:) de az az egy hiányzott csak, és beírtam, szóval azért a mondatért végtelenül hálás vagyok:):):)köszköszkösz:):):):)
azt írta, hogy küldjem el a nevemet valamilyen mailcímre, de nem egészen értem azt sem....mindegy is...a lényeg, hogy 90%ban én fejtettem meg:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:15
azt írta, hogy küldjem el a nevemet valamilyen mailcímre, de nem egészen értem azt sem....mindegy is...a lényeg, hogy 90%ban én fejtettem meg:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, akkor egy kis kedvcsinálónak az én első pályázati képem. Tessék szépen követni a példámat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 15:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, akkor egy agymozgató feladat.
Fotópályázat
Nem muszáj fényképet készíteni, elég ha leírjátok, hogy mit fotóznátok abban a témában, hogy:
a) KAJASZEX
b)
(lehet csak az egyik témában válaszolni, de lehet mindkettőben is természetesen)
A rossz hír: én bírálom el a pályázatokat.
A másik rossz hír: nincs nyeremény, csak charlotte-i vállveregetés.
Fotópályázat
Nem muszáj fényképet készíteni, elég ha leírjátok, hogy mit fotóznátok abban a témában, hogy:
a) KAJASZEX
b)
P
alf
IA alf
SZ alf
EX(lehet csak az egyik témában válaszolni, de lehet mindkettőben is természetesen)
A rossz hír: én bírálom el a pályázatokat.
A másik rossz hír: nincs nyeremény, csak charlotte-i vállveregetés.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, akkor egy kis kedvcsinálónak az én első pályázati képem. Tessék szépen követni a példámat!

Gennyzsakszem

Ancsa és zozesz