mennyei finomság!
sonkás, mire ez a finomságos kényeztetés?
sonkás, mire ez a finomságos kényeztetés?
én már ebeédeltem is :-DDDD
Mi van itt emberek? Sehol senki már több órája!
Tiszta unalom!
Tiszta unalom!
sorry, csak túúlzottan elgondolkoztam, csinálni kéne 1 télikertet...
épits ilyen szépet, joe.
a növényekről mi lányok majd gondoskodunk. és minden hónapban megpucoljuk az ablakokat is. csak épits ilyen szépet. :)
a növényekről mi lányok majd gondoskodunk. és minden hónapban megpucoljuk az ablakokat is. csak épits ilyen szépet. :)
pillém, nem komor ez egy picit?
nem, nem, nem. egyáltalán nem. majd mi vidámságot viszünk a télikert falai közé. :) csak az ablakokat kell fényesitgetni kicsit :)
nem komor, belül ilyen:
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Prune írtam neked a kvíz-szobában....nem győzők utánad rohangálni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
beraktam nekik a legkeményebb definíciót
ezután kerülni fogják a nimfomán nőket:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
Prune írtam neked a kvíz-szobában....nem győzők utánad rohangálni
köszi:))) felolvastam a páromnak azt mondta ilyen neki se kell
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:24
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
beraktam nekik a legkeményebb definíciót
küldtem privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:25
Törölt felhasználó (62015)
VIP
köszi:))) felolvastam a páromnak azt mondta ilyen neki se kell
Most kaptam. olvassátok. :)
Tárgy: elgondolkodtató
Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása miatt.
Egy nap egy ismerősével futott össze az utcán, aki azt mondta:
- Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?
- Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész. - Mielőtt bármit mondanál, szeretném ha megfelelnél - három kérdésre. Ezt hívják a tripla szűrőnek. Az
első szűrő az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit mondani akarsz igaz?
- Nem. - Válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és...
- Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem.
Most próbáljuk meg a második szűrőt, a Jóság szűrőjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?
- Nem, épp ellenkezőleg...
- Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de nem vagy benne biztos, hogy igaz. Semmi baj, a harmadik szűrő még
vissza van: a Hasznosság. Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?
- Nem igazán.
- Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?
Ezért volt Szókratész egy nagyszerű filozófus és ezért tartották igen nagy becsben. És ezért nem jött rá soha, hogy a legjobb barátja a feleségét
dugja.
:):):)
Tárgy: elgondolkodtató
Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása miatt.
Egy nap egy ismerősével futott össze az utcán, aki azt mondta:
- Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?
- Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész. - Mielőtt bármit mondanál, szeretném ha megfelelnél - három kérdésre. Ezt hívják a tripla szűrőnek. Az
első szűrő az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit mondani akarsz igaz?
- Nem. - Válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és...
- Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem.
Most próbáljuk meg a második szűrőt, a Jóság szűrőjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?
- Nem, épp ellenkezőleg...
- Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de nem vagy benne biztos, hogy igaz. Semmi baj, a harmadik szűrő még
vissza van: a Hasznosság. Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?
- Nem igazán.
- Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?
Ezért volt Szókratész egy nagyszerű filozófus és ezért tartották igen nagy becsben. És ezért nem jött rá soha, hogy a legjobb barátja a feleségét
dugja.
:):):)
válasz ment:))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:28
Törölt felhasználó (69371)
küldtem privit
se napozóágy, se jakuzzi?
télikertben? neeeem, ott nincs...napozóágy a teraszon van, jakuzzi meg bent a nappaliban
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg:)
* Hogyan kell egy nő figyelmét felkelteni, miképpen kell verbálisan felizgatni és honnan lehet tudni, hogy eljött a visszautasításmentes csók ideje?
tudja valaki? amíg jön válasz, addig nyújtózkodok:)
* Hogyan kell egy nő figyelmét felkelteni, miképpen kell verbálisan felizgatni és honnan lehet tudni, hogy eljött a visszautasításmentes csók ideje?
szal megveszem a gyöngysort neked, meg a sport cabriót! tuti megcsókol!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 09:54
jóregg:)
én erre nem indulok be:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 09:57
Törölt felhasználó (69371)
szal megveszem a gyöngysort neked, meg a sport cabriót! tuti megcsókol!
mert rosszul vagy össze rakva! Te nem átlagnő vagy!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

mindig 16