ott meg az oroszok vannak...következő javaslat?
már megcsináltam...elsőszülött gyermekem sült szalonnát kívánt tükörtojással...a másodszülött meg ott eszik mellette
ez igy van...es talan,nem akartam irni, de en mar magamban eldontottem mit akarok.Csak ketton all a vasar...es nem szeretem senkire raeroltetni a szemelyem.Valahogy lesz, es meg egyszer bocs,hogy zavartalak Titeket a gondommal, de tenyleg baratoknak tekintelek es nagyon jol erzem magam Veletek
Szep jooo reggelt mindenkinek!es szepen koszonok minden jo tanacsot,kedves hozzaszolast.Megprobalom valahogy megoldani a dolgot, de szajnos mar latom elore is,hogy barmit is tennek,hibas dontes lesz...
Az outpost egy tűzfal .
Vírusírtásra még avastot használok csak az nagyon lassítja a rendszert, ezenkívül még jó szolgálatot tesz az ad aware se personal ami kémprogram és trójai kereső vagy a trojan hunter....
noddal az a bajom, hogy állandóan törölni meg installálni kell , valaki mesélt nekem egy progiról ami lemásolja egy külön fájlba az oprendszer beállításait és így ne kell a registryvel buzluni meg más helyeken keresni ahová beír a nod az időkorláttal kapcsolatban ,de nekem ez is fárasztó...
amugy ami fontos azt általában kiírom lemezre így ha bekakkant a rendszerem akkor nem vesznek el az adatok....
Vírusírtásra még avastot használok csak az nagyon lassítja a rendszert, ezenkívül még jó szolgálatot tesz az ad aware se personal ami kémprogram és trójai kereső vagy a trojan hunter....
noddal az a bajom, hogy állandóan törölni meg installálni kell , valaki mesélt nekem egy progiról ami lemásolja egy külön fájlba az oprendszer beállításait és így ne kell a registryvel buzluni meg más helyeken keresni ahová beír a nod az időkorláttal kapcsolatban ,de nekem ez is fárasztó...
amugy ami fontos azt általában kiírom lemezre így ha bekakkant a rendszerem akkor nem vesznek el az adatok....
az új takaró megkötéséhez méretet kellett vennem vaziról
..és ezúton tolmácsolom válaszát pille kérdésére:
tanga vagy boxer?
ha sexy akor tanga
ha kényelem akor boxer
kérdése pedig: katinkátol kilennél katinka vagy birigitta?
..és ezúton tolmácsolom válaszát pille kérdésére:tanga vagy boxer?
ha sexy akor tanga
ha kényelem akor boxer
kérdése pedig: katinkátol kilennél katinka vagy birigitta?
áll az.... alku is :-D
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 17:10

Minden nappali-látogatót üdvözöl a frissen elutazott világjáró! :) (poén)

hali all, miről maradtam le?
jesszus! vírus van a gépedben!
akadna még a római tálamban némi kis csülök pékné módra, sörrel locsolástól ropogósra pirult bőrrel...hozzá kis vereskáposzta saláta, meg néhány szem krumpli...betuszkolom a usb portba, te meg húzzad ki nálad
pille arcán csorog a könny...áll a színpad szélén...verse a kezében...para sehol...hiába kiabálok a súgólyukból...pille mondaná versét...de hol van para?...feltűnik rumcájsz horse hátán...napsugárgyűrű van a kezében...háttérben a ráholec erdő, a színpad hátsó felén...pille-manka jicin felé réved...para te lükeeeeeeeee, gyere már, mert pille-manka bánatos marad...
para ma volt a signorinánál
s talán tovább tart a kezelés, talán alaposabb, talán hogy hatásosabb legyen, talán....
s talán tovább tart a kezelés, talán alaposabb, talán hogy hatásosabb legyen, talán....
időhiány miatt hozzászólni nem tudok.
csak egy kérdésem lenne:
hol a jó bús fenébe van para? előcsalogatná valaki? esetleg. habár, hagyjátok, most indulok hazafelé.
nappalilakók, kezdtek nekem gyanússá válni
... mit tettetek parával?
csak egy kérdésem lenne:
hol a jó bús fenébe van para? előcsalogatná valaki? esetleg. habár, hagyjátok, most indulok hazafelé.
nappalilakók, kezdtek nekem gyanússá válni
... mit tettetek parával?
ohh, már miért is ne köszönnék vissza...szerbusz katinka!...valamit kéne innunk...én nem vagyok nagy híve a garonne-nak, inkább maradnék a virgin mojitonál...sékelj egyet lécci....nem sokan válaszoltak a kérdésemre....te milyen jelmezbe bújnál?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 17:22
Szia, kedves Szilvi...De ha kellemetlen Neked, nem muszáj visszaköszönnöd. Én szép jóestét kivánnék Neked.
Szia, kedves Szilvi...De ha kellemetlen Neked, nem muszáj visszaköszönnöd. Én szép jóestét kivánnék Neked.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
inkább építsd a házad

Ez komoly???
. És ki lesz ama orvlövész,aki rámfogja a stuckermithatvanhatlövetűt? Há' mán azt a kis löttyöt es sajnálja valaki tüllem, s csapraverné az oldalasomat?????? Hát ezt mán nem vártam vóna!
. És ki lesz ama orvlövész,aki rámfogja a stuckermithatvanhatlövetűt? Há' mán azt a kis löttyöt es sajnálja valaki tüllem, s csapraverné az oldalasomat?????? Hát ezt mán nem vártam vóna!
Ok!
Köszi Prunikám!
Egyszer tényleg összefuthatunk majd, hogy személyesen is megismerkedjünk valamikor és akkor megmutataom a mellem, de csak pólón keresztül mert szégyenlős vagyok
Most mennem kell dolgozni este lehet, hogy leszek még,
Puszi a lányoknak pacsi a fiúknakl addig is...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 16:34
Köszi Prunikám!
Egyszer tényleg összefuthatunk majd, hogy személyesen is megismerkedjünk valamikor és akkor megmutataom a mellem, de csak pólón keresztül mert szégyenlős vagyok
Most mennem kell dolgozni este lehet, hogy leszek még,
Puszi a lányoknak pacsi a fiúknakl addig is...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
asszem nyitok egy vendéglátóipari egységet, ez lesz a neve: "fogadó a bölcs vadlóhoz"...
apropó! hol a melled fotója, hogy plasztikai sebészként kielemezhessem?
különben okos dolgokat írtál:):):) nem gúnyolódom, szeretetből írtam a fogadót
apropó! hol a melled fotója, hogy plasztikai sebészként kielemezhessem?
különben okos dolgokat írtál:):):) nem gúnyolódom, szeretetből írtam a fogadót

Gennyzsakszem

Katty